מה שבין AI,TV ו- PH.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
מה שבין AI,TV ו- PH.

אני יודע שחלק מהמתחרים בעונה הראשונה של "הקול"(TV) ניסו בעבר את מזלם גם ב"אמריקן איידול"(AI) ואני יודע שגם ב"פלטינום היט"(PH) אפשר למצוא לפחות אחת כזאת, אז רציתי להקדיש את השרשור לנושא הזה... 1. מי מהמתחרים ב- TV ו/או PH ,שאתם יודעים עליהם, ניסה את מזלו כבר ב- AI? 2. האם ישנם מתחרים(מכל העונות) שלא הגיעו להופעות החיות מהאודישנים של AI שהייתם רוצים לראות ב- TV, ולהיפך? 3. ראו 2, אבל לגבי PH.

is00

New member
ממה שאני יודע

1. ממה שקראתי(ולעיתים אף ראיתי) אני יודע שקלסי ריי, ויקי מרטינז, אמילי ולנטיין ופרנצ'י דייויס ניסו בעבר את מזלן ב- AI ושג'קי(?) מ- PH גם ניסתה את מזלה שם, ואפילו עברה את כל האודישנים, אבל הודחה בשלב מוקדם של התוכניות החיות. 2. אני לא ראיתי הרבה AI, אז אני אתרכז ב- TV...אני מקווה לראות את טיי אוסטין מנסה את מזלו ב- AI או אפילו בגירסא האמריקאית של THE X FACTOR, כנ"ל לגבי אנג'לה וולף. 3.יכול להיות מעניין לראות את שרי אוקלי ורבקה לואבי ב- PH, אם תהיה לתוכנית עונה שנייה.

לקח לי מלא זמן לפענח את ראשי התיבות האלה ../images/Emo6.gif

כאילו, "מלא זמן" באופן יחסי... ולמרות שאני יודע מה הם מייצגים, כל פעם שאני קורא אותם מחדש אני חושב על הפירושים האחרים שלהם
מבחינתי אפשר לקרוא לשרשור הזה: "מה שבין טלוויזיה, אינטלגנציה מלאכותית ורמת החומציות בפה"

SHTRUDIDI

New member
מראשי התיבות בלבד חשבתי שיש טעות בפורום../images/Emo3.gif

אבל אהבתי את הפרשנות שלך

is00

New member
../images/Emo6.gif

לצערי לא היתה לי ברירה, כי כל השמות המלאים בטוח לא היו נכנסים לכותרת. בכל מקרה גם השאלה שלך יכולה להיות שאלה מעניינת למחקר מדעי או לשאלה בפורום מדעי.

SHTRUDIDI

New member
אהבתי את השאלה../images/Emo13.gif

לגביי השאלה הראשונה אני חושבת שענית בעצמך על כל המתחרים שהיו גם באיידול. באופן אישי אני מאוד שמחתי לראות את פרנצ'י בTV כי ממש התבאסתי שהיא נפסלה מאיידול. לגביי מתחרים שהייתי רוצה לראות מאיידול ב-TV: היה בזמנו את שון מישל שנפסל אי שם בהוליווד. הנה לינק לאודישן שלו באיידול- http://www.youtube.com/watch?v=PydnNhYla3Y הייתי שמחה לראות שם גם את ביילי בראון שנפסלה בשלב הקבוצות בהוליווד- http://www.youtube.com/watch?v=-ryhJSS7wuY&feature=related לגביי אנשים מ-TV שאשמח לראות באיידול- רבקה לואב, טרלין רמזי, ניקי דוסון. מכיוון שעוד לא ראיתי PH, אני לא ממש יודעת מה סגנון האמנים שם ולכן קשה לי לחשוב מי יתאים לתוכנית.

עניתי לזה שהיא לא ידעה מה זה פלטינום היט

אם הייתי רוצה לענות לשאלה הזאת הייתי עונה עליה בשרשור, לא? חחח מרגישה לחץ

Fairywitch

New member
רואים שנעדרתי הרבה - מה זה פלטינום היט?../images/Emo12.gif

טוב, מה אני חופרת, אחפש ברשת

התכנית הכי שווה בטלוזיה כרגע

לא נראה לי שהיא תגיע לארץ.. וקארה שופטת שם... דילן גילתה לנו אותה.
הגיג קטן: יש שם משתתפת איידולית (כמעט) אחת לשעבר - ג'קי (שיש לה גם קשר ישראלי מסתבר) וזאת חבורה של יוצרים בכל פרק כותבים פזמון על נושא מסויים ואז בוחרים את 3 הטובים ביותר (בפרק הראשון זה היה 4) והם מרכיבים קבוצה שאיתה הם כותבים שיר שלם עם אותו פזמון, איתו הם מופיעים מול השופטים, השיר הפחות טוב עומד להדחה.. כלומר מי שכתב אותו מועמד להדחה. בהדחה הם מספרים מי עשה מה בכתיבת השיר והשופטים מחליטים את מי להדיח... פרק 6 מחר....

LeAnnDylan

Well-known member
מצטרפת להמלצה!

בהחלט מדובר בתוכנית הריאלטי הכי שווה שיש לטלוויזיה להציע כרגע. אוהבת מאוד את הקונספט, את השופטים, את המתמודדים ואת התוצר הסופי של השירים. ממליצה לך בחום לנסות. אם תצטרכי עזרה במציאת מקורות אשמח לסייע לך
וכן אני יודעת ששירשרתי לטל אבל חסכתי לעצמי הודעה

LeAnnDylan

Well-known member
נוראי

כבר שאלו אותי אתמול לגביי זה והתשובה לא השתנתה אז אני עושה העתק הדבק: לא חשבתי שזה הולך להיות כל כך כואב
איי מין, זה לא לגמריי נוראי. ז"א, כשאני שוכבת בלי לזוז, לא כואב לי. אבל כשמתחילים לנשום.. מתחילה הבעיה
אם חס וחלילה רציתי להשתעל או להתעטש, אני יכולה לשכוח מזה. כל תנועה הכי קטנה, גם אם מדובר בלהזיז את הבוהן ברגל (דבר שלכאורה אין לו שום קשר לחלל הבטן) כרוכה בכאב פיזי מייסר. אם אני רוצה לקום כדי לשתות איזה תרופה או חס וחלילה לגשת לשירותים אני מרגישה שכולי נפרמת מבפנים. אנד לט מי טל יו זה הדבר הכי כואב ומדכא שיש
בקיצור כדי להגיע לתנוחה שאני נמצאת בה עכשיו (ישיבה) לקחו לי בערך 30 דקות וגם שעה וחצי אחרי אני עדין מרגישה את הכאב שהחליט ששעה וחצי באותה תנוחה בלי תזוזה כנראה לא מספיקה לו כדי להירגע...

למעלה