מה שבטוח הוא שאם הדגים בים התיכון אוהבים גשם כמו שאנחנו הם היום חגגו...
M m70 New member 26/3/02 #1 מה שבטוח הוא../images/Emo8.gif שאם הדגים בים התיכון אוהבים גשם כמו שאנחנו הם היום חגגו...
A A Sharon New member 26/3/02 #2 משה, האם אתה מנסה לרמוז פה משהו כלומר, יהיה הרבה גשם כמו שאמרתי, אבל בעצם רובו יהיה מערבה לנו (בים) או צפונה לנו ? אשמח לקבל תשובתך בהקדם תודה ולילה טוב וגשום אברמלה שרון
משה, האם אתה מנסה לרמוז פה משהו כלומר, יהיה הרבה גשם כמו שאמרתי, אבל בעצם רובו יהיה מערבה לנו (בים) או צפונה לנו ? אשמח לקבל תשובתך בהקדם תודה ולילה טוב וגשום אברמלה שרון
M m70 New member 26/3/02 #3 תשובה אני לא רומז למה שציינת.זה כבר ברור שהעיקר יתרכז בצפון. הכוונה היא שאם תציץ בקובץ שצרפתי תראה שזו מערכת מדהימה,ורק הים נהנה ממנה.
תשובה אני לא רומז למה שציינת.זה כבר ברור שהעיקר יתרכז בצפון. הכוונה היא שאם תציץ בקובץ שצרפתי תראה שזו מערכת מדהימה,ורק הים נהנה ממנה.
A A Sharon New member 26/3/02 #5 משה תודה, ובכל זאת שאלה... אני מבין שכרגע המשקעים הם בים, שאלתי היא האם אתה עדיין עומד מאחורי הערכותיך הקודמות לגבי כמות המשקעים עד סוף השבוע ?
משה תודה, ובכל זאת שאלה... אני מבין שכרגע המשקעים הם בים, שאלתי היא האם אתה עדיין עומד מאחורי הערכותיך הקודמות לגבי כמות המשקעים עד סוף השבוע ?
M m70 New member 26/3/02 #6 תגובה+הדבר הכי מעודד להיום כתבתי בצהרים שיירדו כמויות יפות גם במרכז.אבל בצפון כמויות של מעל 100 מ"מ... אם תרצה עוד דבר מעודד,תראה את אנימצית הלוויין שצירפו פה לא מיזמן.זה יותר מעודד לדעתי ממה שהמודלים הראו.בא ישר אלינו. לילה טוב משה קלוקובסקי
תגובה+הדבר הכי מעודד להיום כתבתי בצהרים שיירדו כמויות יפות גם במרכז.אבל בצפון כמויות של מעל 100 מ"מ... אם תרצה עוד דבר מעודד,תראה את אנימצית הלוויין שצירפו פה לא מיזמן.זה יותר מעודד לדעתי ממה שהמודלים הראו.בא ישר אלינו. לילה טוב משה קלוקובסקי