"מה שאת רוצה"
זה סיפור שפרסמתי בפורום סקס, וקיבל תגובות דיי נלהבות (סליחה על החוסר צניעות). אז הבאתי אותו גם לכאן כי לקבל עוד צומי...
מוקדש באהבה למונולוגית שלי
אחת לפנות בוקר. הטלפון מצלצל, וכשאני מרים ועונה, אני שומע את קולך, יותר עמוק מהרגיל, קצת רועד. את אומרת לי "אריאל, אני באה" ומנתקת. כל מיני תסריטים עוברים לי בראש: משהו קרה, ואת חייבת לדבר איתי, או שאולי רבת עם מישהו בבית ואת פשוט החלטת שאת לא רוצה להיות שם, או שאולי את כועסת עליי ואת באה לריב...אין לי מושג מה קורה. אחרי 10 דקות (כל כך מהר?? מה נסעת על 110 כל הדרך??) יש נקישה בדלת. אני פותח ואת עומדת שם, בבגדים של בית, בלי איפור, בלי בושם חוץ מהריח הטבעי המתוק שלך, השיער מפוזר...בקיצור - יפהפיה. יש לך מבט קצת פרוע בעיניים. אני נותן לך להכנס ושם לב שהנשימות שלך מהירות. קצרות. אני שואל אותך מה קרה. את מסתובבת אליי, מביטה לי עמוק לעיניים ואומרת "אני רוצה אותך" אני מרגיש כאילו בעטו לי חזק בבטן. לא ציפיתי לזה. כל הסרטים שרצו לי בראש בקשר לדברים רעים ודברים מדאיגים, והנה אני מקבל פרס! אני מרגיש איך הגוף שלי רועד ואת גלי הצמרמורת מתרוצצים לי מתחת לעור. אני אומר לך "אני שלך. תעשי בי מה שאת רוצה" "כל מה שאני רוצה?" "הכל" את לוקחת את ידי ומובילה אותי לחדר השינה. את מתיישבת על קצה המיטה ואומרת "תתפשט. לאט." אני נעמד מולה ומרים לאט את החולצה ההדוקה שאני לובש (אני אוהב בגדים צמודים). אני חושף בטן, חזה, כתפיים, ונותן לחולצה ליפול. את מכניסה אצבע לפיך ומרטיבה אותה ואז נוגעת בשפתיים שלי. אני מכניס את האצבע המתוקה לפה שלי ומששחק בה עם הלשון, מכניס אותה עמוק, עד לסוף. את מוציאה אותה ונותנת לאצבע לטייל בעדינות ובאיטיות במורד הצוואר שלי, לחזה, לבטן ועד לקו של המכנס. את מושכת קלות את הכפתור של המכנס ואומרת "עוד..." אני פותח את הכפתור ואת הרוכסן, ונותן לג´ינס ליפול לקרסוליים. אני עומד מולך בתחתוני בוקסר שחורים. את מעבירה יד על הבליטה הצומחת לה שם ומחייכת. "התגעגעתי. תוריד" אני מוריד את הבוקסר ועומד מולך עירום. את טורפת אותי במבטך, עוברת על כל גופי, נעצרת עם המבט באיזורים אהובים. "תתקרב" אני לוקח צעד לכיוונך. את לוקחת את איברי בידך ונותנת נשיקה לראש. את מביטה עליי, כשמבט תמים בעינייך, את שואלת "מותר לי לומר לו שלום?" ממממממ...שאלה רטורית. את מתחילה ללנשק, ללקק באיטיות לאורכו של האיבר, שעדיין לא התעורר לגמרי. את מכניסה אותו לפיך ויורדת לאט, סנטימטר אחר סנטימטר, עד שאת מכניסה כמעט את כולו. את מרגישה איך הוא בא לחיים בפה שלך, גודל, נהיה קשה כמו אבן. זה מגרה אותך וגורם לך להתלהבות. את מתחילה לנוע על האיבר יותר מהר, מפעילה את שרירי השפתיים והלחיים, הלשון מרקדת לה סביב הראש. את שומעת את הקולות החזקים שבוקעים מגרוני. אני קרוב לאורגזמה, וזה לקח פחות מדקה! זה אף פעם לא היה כל כך מהיר! אני ממרגיש את הלחץ, מנסה להחזיק, למשוך את זה עוד...אבל לא יכול. בגניחה ארוכה וחזקה, אני מוותר ונותן לעצמי לטבוע באורגזמה מפלצתית שכמעט מפילה אותי לברכיים... אני רוצה לנוח קצת מהאורגזמה המדהימה, לתת לדופק קצת לרדת, אבל לא. את נעמדת מולי ואומרת "עכשיו תפשיט אותי" אני מושך את חולצתך כלפי מעלה, חושף בטן לבנה ורכה. אני יורד ומנשק את הבטן האהובה, וממשיך לעקוב אחר החולצה המתרוממת, מנשק כל איזור חדש שנחשף. ואוי...את לא לובשת חזייה! השדיים הצחורים גולשים להם במתיקות מהחולצה, מאושרים בחופש הניתן להם, קוראים לי בקול מתוק "בוא. תטעם" אני עוטף את אחת מפטמותיה בפי, בלשוני, מרגיש איך היא מתקשה וגודלת ואת אנחת העונג הקטנה שנשמעת מעלי. אני ממשיך למשוך את חולצתה מעלה, מנשק את צווארה בעדינות, נמס מטעמה המתוק. עוד לא הכרתי מישהי שיש לה טעם מתוק טבעי מהגוף, והנה היא כאן איתי. אני מוריד את חולצתה ויורד שוב על ברכיי. אני פותח את כפתוריי מכנסיה ומושך מטה את המכנס והתחתון גם יחד. היא ניצבת מולי, עירומה, טהורה. אחרי כל הזמן הזה נשימתי עדיין נעתקת למראה גופה. אני מטפטף נשיקות רכות על בטנה. היא נשכבת על המיטה ומפסקת את רגליה ו(עם המבט המבוייש הזה זתמיד הורס אותי)מבקשת "תטעם" אוי. כמה חיכיתי לרגע הזה. לצלול אל תוך מערבולת הריחות והטעמים שלה. היא אף פעם לא תבין למה אני כל כך אוהב את זה, למה אני מכור. אני נשאר על הברכיים ומוריד את ראשי אל חמוקיה. שואף אל תוכי את בושם המין שלה. כרגיל אני מסתחרר. אני מנשק את כל האיזור. את הדגדגן, השפתיים, הפתח הנכסף. אני מעביר את לשוני בליקוק ארוך ואיטי מהפתח ועד למעל לדגדגן, ומתענג מהטעם המתוק\חמצמץ שתמיד כל כך מגרה אותי, ולכן לא מפתיע אותי להרגיש את איברי נעמד שוב. אני מתחיל להפעיל את כל חלקי הפה שלי במטרה הקדושה שלפניי - להסב לך אושר. סיפוק עונג: את השפתיים שלי, השיניים, הלשון...אצבעותיי מותחות את שפתייך לצדדים כדי שאוכל להגיע לכל קצה עצב חשוף. אני מכניס קצה אצבע לתוכך, לא מכניס אותה עמוק, רק הקצה. אני מקשיב לקולות שבוקעים ממך, חש את תנועות גופך ולפיהם אני יודע איך להמשיך, אם מה שאני עושה זה הדבר הנכון או לעבור למשהו אחר. כל כך למדתי להכיר את גופך ואת את שלי. התאמה מושלמת. הנה. הנה העליה בטונים של הקולות שלך שחיכיתי לה. אני יודע שאת קרובה. האגן שלך משתולל, ואני צריך כל הזמן להזיז את הראש כדי להשאר בנשיקה האינטימית עם הדגדגן הנפוח. הרגליים שלך נסגרות מסביב לראשי, חונקות, ואת גונחת וצועקת בטונים הגבוהים האלה שאני כל כך אוהב. כל שרירייך רועדים סביבי, ואני טועם טעם אחר. נוזל אחר. סמיך, מתוק. אני מרים את הראש ומסתכל עלייך. את לאט לאט נרגעת ומביטה בי. אני מחייך ושואל "מותר לי לענג אותך שוב?" אני מתחיל לענג אותך שוב, טועם את המיצים שפרצו מגופך רק לפני כמה רגעים, מסתחרר בטירוף מריחות הסקס שעוטפים אותי. אני מרגיש את גופך מתחיל שוב להתפתל, להתרומם, לרקוד על גבי הסדינים. אני כל כך רוצה שתגיעי לסיפוק פעם נוספת. רוצה לשמוע שוב את הצעקות. להרגיש את כל המיטה רועדת מתנועותייך חסרות השליטה... אבל את רוצה אותי בתוכך. את מבקשת ממני להפסיק ולהכנס אלייך. המשפט הזה תמיד יהדהד לי בראש, לא משנה כמה פעמים תאמרי לי אותו... "אני רוצה אותך בפנים..." אני לובש קונדום (שאפילו עולה עליי בקלות הפעם. וואו! הכל הולך לי היום ) ונעמד בקצה המיטה. סוקר את המראה שנפרס לעיניי. איך זה אפשרי? איזה אל קדום החליט שדוקא בחיקי ייפול המזל המדהים הזה??? להיות איתך. לחלוק איתך את חיי. את חיינו. אני מביט בגופך שטוף הזיעה, על פנייך היפהפיות, על עינייך המהממות, ועדיין מתקשה להאמין שאת שלי ואני שלך. אני נשכב ואנחנו נשארים לרגע מחובקים. את לוחשת באוזני את המשפט היחיד בעולם שיכול לגרום ליום הכי שחור לזהור כמו 1000 שמשות: "אני אוהבת אותך..." אני נכנס אל תוכך. לאט. יש לנו את כל הזמן שבעולם. אני מרגיש את הגוף שלך מקבל אותי בברכה. את מרימה את הברכיים כדי להכניס אותי עד לסוף. עד שאין עוד. ושוב אנחנו שוכבים מחובקים ללא תנועה, מחוברים, נוגעים לא רק עם הגוף אלא גם עם הנשמה...
זה סיפור שפרסמתי בפורום סקס, וקיבל תגובות דיי נלהבות (סליחה על החוסר צניעות). אז הבאתי אותו גם לכאן כי לקבל עוד צומי...