מה שאני רוצה

מה שאני רוצה

האמת מה שאני הכי רוצה זה לקרוא לך כי אני רוצה כי אני צריכה כי בא לי עכשיו שתתנער מהמיטה ותבוא אליי כי אני כולי רטובה כי חלמתי כי דמיינתי כי עצמתי עיניים במחשבות וזיכרון שלך נוגע בי אני רוצה להגיד לך "בוא" שתשאל אותי הכי בוטה שאפשר "רוצה שאני אזיין אותך?" שתגיד שאתה מתגעגע למגע של הגוף שלי עלייך שתגיד שהחזה שלך מטריף אותך שהשפתיים שלי מנשקות הכי שאפשר שאתה רוצה ללקק אותי לאט להטריף אותי לאט שאתחנן אני רוצה להטריף אותך במחשבה עליי אני צריכה שתשתוקק אליי חתולית וכנועה "כן, בוא עכשיו, בוא" אבל רק בשבילי אני רוצה אותך ככלי רוצה את הזיין שלך לא מעניין אותי הרצון שלך בוא בלי משחקים של לפני, התחלתי אני רק רוצה שתסיים להרגיש זיין בתוכי בוא אני מפוסקת רטובה מחכה צריכה רוצה מתחננת מתנשפת תלקק אותי תמצוץ אותי תנשק לי את הירכיים רק אני עכשיו עוצמת עיניים נאנחת למגע אני רוצה לגמור מהלשון שלך אתה כלי והאצבעות שלך הם שלי עד שאני אכנע לרעידות בוא אתה עכשיו! אני אגמור ואז תשב על הכיסא אני ארכב מעליך בקצב שלי אתה תתאים את הנשימות שלך לשלי אתה תתפוס לי את השדיים כי אני אניח את הידיים שם אל תנשק אותי עכשיו אני רוצה את הטירוף הזה איתי שלי לי רק לי שתמלא ואתי ואל תגמור עד שאני לא נכנעת זה בזמן שלי אני רוצה שתבוא אליי עכשיו ותדע שאתה חפץ – שלי תבוא בלי רצון משלך תבוא אני אזיין אותך ותלך

ferdinand

New member
וואו!

הוצאת לי ת'מילים! ממש כאילו אני כתבתי!
ככה אני רוצה! (בעצם לא בדיוק, עם הבדל אחד קטן - בסוף, אני רוצה שהיא תישאר, שלא תלך!)

Maja the Naked

New member
חברה שלי נוהגת להגיד:

"תלך, או שתהפוך לפיצה".
אבל אני חושבת שבסיפור הזה, ה-"תלך" הוא יותר אקט של "לשחרר" אותו, מאשר "לגרש".

Just לובלו

New member
איזה יפה!

ולא סתם, יפה ממש
וכשהוא בא אלייך , לפיזיות, איזה כיף זה? והכי כיף שהטעם נשאר והזיכרון מורגש גם אחרי שהולכים. כתבת כ"כ יפה!

למעלה