מה שאני רוצה לדעת

מייקי69

New member
מה שאני רוצה לדעת

(בין יתר הדברים) זה מה, לעזאזל, נגמר עם מכסה הביוב העגול!!! מי זכה במרתון? היה מרתון? מה התשובה הנכונה? יש תשובה נכונה? ולאן נעלם דניאל? מייקי בקושיות של טרום סופשבוע

האלי

New member
חכמה גדולה

את התשובה כולם יודעים, מ ה ה י ת ה ה ש א ל ה ? ? ? שמישהו יגיד לי כבר... שלך, האלי.

אתה.... בוא הנה בבקשה....

לא יוצא מכאן ונוטש אותנו לסופשבוע בלי להשאיר לנו שיר לשבת טוב?

מייקי69

New member
נו, האלי, בחיית - הנה לך

הנה היא לפנייך ה-שאלה לא ´ידעת למה בין כל הקושיות פה לאחרונה אני מאד מסוקרת ביחס לזותי.

מייקי69

New member
חאאאאאאאא - כמו שפסי אומרת

ותרשו לי להתחרע על הצעצוע החדש אז הנה עוד קישור להתחלת ההתחלות של הולדת הקושיה מייקי מתלהבת (וחסר שלא יצליח לי דווקא עכשיו!)

מייקי69

New member
הכל בזכות עיניים ../images/Emo25.gif

ישבה באמצע הלילה וכתבה הסבר. רק עכשיו ניסיתי. אבל הבטחתי לה לשיר לה שיר הלל - אם יצליח לי! חחחחחחחחחחחחחחחחח הללוייייייה הללויייייייה טרה-לה לה

האלי

New member
הסבר כתוב

את ההודעה שאת רוצה לשרשר את פותחת בדף נפרד. זה נעשה על ידי הקלקה על הנקודה שמימין להודעה במקום על כותרת ההודעה. את מסמנת את הכתובת ולוחצת CTRL+C (או העתק בכל דרך אחרת שאת מכירה). עכשיו את פותחת דף שבו את כותבת את התשובה (כמו שאני כותב לך עכשיו) ושם, מתחת לחלון שבו כותבים את מה שכותבים בהודעה יש שורה של חלונות כאלו. הקבוצה השניה היא היותר כייפית, זאת שמעליה כתוב בטורקיז "נא לשים לב" בחלון שמתחת הטורקיז איפה שכתוב http:// את מדביקה את הכתובת שהעתקת קודם CTRL+V וכשהכתובת מופיעה בחלון השמאלי, בחלון הימני כתבי את המילה או המילים שאת רוצה שיהיו כחולות בהודעה שלך (חשוב לכתוב אותן בדיוק אותו דבר) ותשלחי... קלי קלות. שלך, האלי.

אורמור

New member
לומבינה שונדבר..../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo163.gif../images/Emo4.gif../images/Emo123.gif../images/Emo166.gif

אבל לא בגלל שלא איזברת טוף.. בגלל שאיך שרואה ביחד אוסף של קללות מחשב בנוסח HTPP <בכלל יפה ככה לכתוב בפורום פיפי?> שיט זה בכלל HTTP..אוף..ישר מתבלגנות לי העיניים וישר מופיעה בראש הודעת שגיאה מהבהבת ואומרת.."לומבינה ולומבינה.." שנה עד שהבנתי שאפשר ללחוץHOME ולהגיע לראש הדף..קודם היתי משתמשת בחבל לגלגל את הדף למעלה ולמטה פעם בכלל חשבתי שהמחשב ינשוך אותי אם אלחץ לו על משו לא נכון טוב פעם הוא נבח עלי..בחיי טוב אייך אומר חבר שלי מה קורים אותו צביקה-"גננה" גנניות לומבינות שונדבר... אבל אני אעתיק את הקטע הזה ל-WORD ואקרא אותו שלוש פעמים לפני השינה כל יום.. ואולי בסוף אני....אבקש מבעלי שיעביר לינקים במקומי עכשף הבנתם למה אני עוד אישתו? אור מהבולה מחשבית מצויה

למעלה