מה שאין לאן לנצל"ש

מה שאין לאן לנצל"ש

אם כבר הפורום חזר לפייבוריט, אז מימוש רעיון ישן. סיפור לשבת. תגיבו זונות. (בהשראת שרשור יאצי ופחדים כללים) מקצועות הוא ישב על גדר האבנים הקטנה מתחת לבניין וחיכה בסבלנות עד שהבחורים מ"אמבולנסי פלטיאל, שרותי הובלת נפטרים" יגיעו כבר עם הגופה של השכנה שלו למטה, ויסיימו כבר את הסאגה הזו שמתחוללת כבר חצי שעה בחדר המדרגות. הם היו כרגע בין הקומה הרביעית לשלישית וניסו לחשוב על אסטרטגיית הורדה חדשה. כזו שלא תדרוש מהם תרגילי אקרובטיקה ותחסוך מהגופה הענקית מכות מהקירות. מישהו הצית שם סגריה ופלט קללה ודאג שלא תהיה חרישית. היא הייתה שמנה. השכנה מאוד שמנה מבוגרת ופניה היו מכוסות שומות. איך קראו לה בכלל. הוא גר שם כמעט שנה והיא הייתה השכנה מימין. לא זכור לו שלט כלשהו על הדלת אבל הוא לא היה בטוח. פעם אחת הוא חושב יצא להם להחליף יותר ממילה. הוא יצא עם שקית הזבל והמיץ המצחין זירזף מחור שיצר שבר זכוכית. היא העירה לו משהו. בחביבות. אם הוא זוכר נכון היא אפילו עשתה את זה בהומור קליל אבל הוא כל כך נבהל והתנצל, ומאז מוריד את הזבל ביחד עם הפח. אחד מבחורי פלטיאל יצא בעצלתיים מפתח הבניין והתיישב לידו, משוחח בטלפון שיחת סתם. גיל משוער 35 טבעת נישואין וכרס מתבקשת מצחיק לחשוב איך בנאדם מתגלגל להיות מוביל גופות. בטוח שהוא עבד בכל מיני עבודות מוזרות לפני כן. עד שהגיע דרך אבא שלו שמכיר את המנכ"ל. ומרגיש שזה הדבר הכי טוב שקרה לו כי העבודה קבועה השכר טוב והתנאים סבירים. סקר אותו שוב. בשיחות סלון או בשמחות משפחתיות הוא מספר במדויק על העבודה הזו שלו? או שהוא מטייח את זה כנהג אמבולנס או שבכלל ממציא שהוא דפס ראשי או אחראי מחסן או תאורן אם הוא היה צריך להסביר את שרירי הקיבורת התפוחים. למעלה הקולות התגברו ונשמעו אף פרצי צחוק. כאילו בשלב מסוים השכנה השמנה איבדה ובצדק את מעט הכבוד שיש לאדם החי כלפי זה שעבר. למובילי גופות יש חוויות מקאבריות. החליט כשנשמעה צעקה מלמעלה למשוחח "קובי בוא שים יד כוסשלהאימאשלך" הוא בכלל היה פקיד קבלה בבניין משרדים מעורבב. שלשה עורכי דין קטנים וחסרי אמביציה בעל הוצאת ספרים זעירה. שהיה אידיאליסט גדול והקפיד לומר בוקר טוב מידי יום. הייתה שם גם קוסמטיקאית וקלינאית תקשורת. עם לינור הקלינאית הוא יצא פעם. לא בקטע רומנטי. אין לו אומץ. כשקיבל שי מחברת כוח האדם שמעסיקה אותו כבר תשע שנים כרטיסים להצגה לכבוד פסח, היא בדיוק עמדה שם פתח את המעטפה, וזה הרגיש לו מתבקש, והיא הסכימה. אחרי ההצגה הם המשיכו לקפה והיא סיפרה לו על העבודה. היה לה גוון קול נעים אינטונאציה מדויקת וים של אסוציאציות "לכל אדם יש סיפור" היא אמרה בעודם יושבים משני צידי השולחן הוא מחבק את הכוס והיא מניעה את ידיה בהתאם לטקסט. לא בצורה מופרזת או מגוחכת. בדיוק במינון. בשלב הזה הוא כבר התחיל להניע את רגלו באיטיות לעבר רגלה. ניסיון. אולי בדיקת גבולות. עצמית. כבר חש את חום ירכה כשהיא הודיעה "כבר מאוחר" מאז הוא משפיל עיניים כשהיא נכנסת בבוקר. אפילו לא מפרגן לעצמו על הניסיון הקטן. בעיקר בז. הקללות למעלה התחזקו, הפאסון הרציני האחרון שאנשי אמבולנס פלטיאל לבשו כשנכנסו לבניין לפני שעתיים התקלף לחלוטין. הוא ניסה לחשוב על סיטואציה מקבילה אצלו בעבודה ולא הצליח. אצלו זה נורא פשוט. אנשים נגשים אליו למטרות אינפורמטיביות בלבד. ממהרים מאוד על פי רוב מוטרדים. האירוע הכי מסעיר שהוא זוכר היה לקראת סיום המשמרת לפני בערך שלשה חודשים כשלקוח התפרץ על אחת משלישית עורכי הדין שגם פרונטלית הוא מתקשה להבדיל בינהם . אולי בגלל חוסר עניין. משהו צעק לו תזמין משטרה והוא אמר "טוב בסדר". מחייג בהתרגשות מוסווה למוקד. ממתין מוסר פרטים בקול יבש כמו זה שהוא רגיל לשוות לעצמו רוב שעות היום. עד שהמשטרה הגיעה כבר נסתיימה לו המשמרת. למעלה נזרקה האפשרות להזמין מנוף. כשהוא ימות הוא מקווה שזה לא יהיה בדירה.

דווקא אני ראיתיפה את אראל סגל

רק ללא הטוויסט הסגלי. אבל עזבו אתכם מהשוואות. סיפור מגניב. תודה!

את מזכירה לי את הילד

שחזר הביתה ואמר לאמא שהמלמד אמר שצריך לרצוח! מיד האמא רצה למלמד לשאול אותו לפשר הדברים, אבל הוא רק חייך ואמר "אההא! אמרתי "לא תרצח" אבל הילד ישן ב"לא" והתעורר ב"תרצח" אההא? אההא! הבנתם עכשיו למה אסור לנפח כדור בשבת? הבנתם למה האבא לוקח את דמי הקידושין? סאבי? הרי זה ברור! ואם לא הבנתם, סימן שלא הקשבתם.

הייתי שם כשהיא כתבה את זה

הילדה אומרת לי - לך תחתוך ת'סלט, כפרה, אני בנתיים יכתוב סיפור לפורום, תחתוך אותו דק את הנענע, או את הזנגביל, או משלעזאזל קוראים לצמח הירוק הזה. חייב לומר לך בכנות מאמי, הסיפור סתם משעמם, אין התחלה, אין סוף, אין טוויסט, סתם איזה איש אחד שחושב מידי הרבה ולא עושה שום דבר עם החיים שלו. מוכר מידי. אבל תודי שהסלט יצא בנזונה.

נאמנים פצעי אוהב

ולדבר הירוק הזה קוראים גראס ולא התכוונתי שתוסיף אותו דווקא לסלט. אל תתפלא שהוא יצא בנ`פקנית. וחוצמזה, המנייאק שמזין באופן קבוע את אחי בלינקים מפה, מוזמן להפסיק לאלתר את מצוות מכה רעהו בסתר שהוא מקיים בדבקות, ולבוא לתת פייט כמו בנאדם בדו-קרב מחר בפארק הירקון. בגלל חלזון צואתי חסר חוליות ותירס. אני מוכנה להתפשר על קרב דומינו לחיים ולמוות. יאללה נראה אותך.

ששש.. אל תגלה.

בכלל התכוונתי להפעיל עליו מוניפולציות נשיות-רגשיות עד שיתחנן למחילה. ואתה, כדאי שבמקום לחרחר מדנים, תדרוש בשלום בנות הערובה הנאות שהשארת אצלי.

../images/Emo207.gifשבת שלום לכולם!!!!!!!!!!!!

מה אתכם השבת? אני הולך תכף לאכול אצל ידידה. ואז יבואו לקחת אותי לעבודה, עד הבוקר. בעזרת השם יחלפו עוד שני סרטים בכיף (חינוך רע, אלמודובר. וריי, על ריי צ'ארלס, סרט של טיילור הקפורד) רק שלא תבוא ביקורת. שבת שלום

naty 1

New member
יפה

אפילו מאד. אבל לא מספיק בשביל לחזור לפה. ואני בכלל רציתי לדבר איתך על גניבת צרור המפתחות מהוו ליד הדלת ופילוח האופניים מחדר המדרגות (מה שאומר שזוג אופניים אחד חוזר אליי.. יודע שמבאס..) אם מישו/אית יודע על מקום שמוכר/ מחליף צילינדרים בשבת, אשמח לשמוע. נ.ב. התפנה מקום בדירתי אזור שנקין, במחירים שווים לכל נפש ונפשיה. לא כולל סופי שבוע. (לאמיצ/ות שלא מפחדות מפורצים שמחזיקים במפתח).

מה אתה סח?

השארת את המפתח על הוו ליד הדלת? צרפת גם מפה עם הוראות מדויקות איזו מרצפת צריך להרים כדי להגיע למצבור הדולרים? בכולפן קבל את תנחומי. זה לא כל כך נעים לא לראות אופניים מי כמוני יודעת. מתי השבת יוצאת כבר? למה אצל הדתיים השעות מקבלות נפח מיימדי מכופל ומשולש? מתי כבר המשיח התורן יתגלה והחבדניקים ירגיעו את האורגזמטיות שלהם מכל איזכור של משיח השקר שלהם. למה הפורום הזה משעמם? בניתי עליכם להעברת השבת. מזל שהבאתי גם חנוך לוין שנקרע ביד אומן בידי אחיינית צוהלת ושוקקת חיים. נפלתי על פרשת ויצ`תעבבו ועוד הארוכה שבהן. אז מתי זה נגמר דאאאאם?

barr1969

New member
אין סיבה לנצל"ש

תפתחי את המגירה ותביאי עוד, בלי קמצנות

barr1969

New member
ממעוכה למאוחה

לוקחת קורס על התמזגות תרבויות בספר מדהים של הנשיונל ג'יאוגרפיק. אין בחינות, אבל יש צרות יותר גדולות בעולם. סבתא שלי לא שיקרה כשהיא אמרה שבזימבבואה יש ילדים שהיו מוכנים לאכול את שקדי המרק שהשארתי בצלחת.

למעלה