מה רק Highend נחשב?

ME244

New member
מה רק Highend נחשב?

שלום לכולם, כולנו אוהבים תלת, האמת היא שזה כבר גובל בהגדרה של מחלה נפשית, אובססיה. אני גם כזה, אני חולה על מאיה, ממש... שתבינו, ממש ממש, אני צריך להשיג כל דבר שקיים על התוכנה, אני מאהב בבחורות שקוראים להן מאיה. טירוף. עכשיו, אומנם תוכנות כמו Maya, SI-XSI אשר נחשבות Highend באמת מושכות מאוד וכולם רוצים ללמוד אותן, אחלה. יש עוד תוכנות, אני רוצה להתמקד על תוכנה אחת שגיליתי לאחרונה - Martin Hash - Animation:Master, חבר´ה, הורדתי מאתר ה FTP שלהם את כל סרטי הדוגמא שנעשו עם התוכנה. אני לא מדבר על אנימציות של אולפנים, אני מדבר על אנימציה של פועל פשוט, בבית. כמוני וכמוכם. מ-ד-ה-י-ם. הבנתי שהתוכנה ממש פשוטה, היא שוקלת כ - 10 מגה, זה הכל. הדגש שלה היא על Character animation, ואכן לפי כל דוגמאות האנימציה שהורדתי שמתי לב לאנימציה נקייה בטירוף, נעימה לעין ומפותחת. שווה לבדוק. מי שמכיר את התוכנה ויכול לעזור לי במציאת וידאו טוטוריאלס, אשמח. אתר הבית של התוכנה www.hash.com

eldarinn

New member
תודה על הלינק

ועל האינפורמציה, אני אישית אראה מה הם עושים למרות שלא שמעתי עליהם עד עכשיו.

matty

New member
מעבר לים

מאחר ובארצות מעבר לים, אנשים נוהגים לקנות את התוכנות בהן הם משתמשים, היא זוכה לפופולריות בקרב סטודנטים שזה עתה סיימו, וחובבי אנימציה למיניהם בגלל מחירה הזול להדהים (יחסית כמובן). בין חובבי האנימציה הללו מצוי גם ויקטור נבון שבנה את החייזר המזמר בתוכנה של האש והיום הוא בפיקסר

preacher

New member
נראה *מאוד* מרשים

יחסית למחיר, בכל מקרה, נראה שווה כל סנט. השאלה הגדולה היא האם הממשק מאפשר לעשות את כל העבודות האלו בקלות. יצא לי לעבוד פעם עם truespace, שהיא תוכנה באותו תווך מחיר. גם באתר שלהם יש עבודות יפות, ורשימת התכונות מרשימה מאוד - בונז, רדיוסיטי, ועוד - אבל מנסיון, לעבוד עם התוכנה הזו זה סבל טוטאלי. יש לה ממשק מוזר ולא אינטואיטיבי וכל מיני יציאות מוזרות כמו שעד הגרסה האחרונה לא היה אפשר לחלק את המסך לארבעה חלונות בצורה נורמלית (מה שהיה ב-3d studio עוד מימי הדוס). אז בקיצור, נראה שווה בדיקה יותר מעמיקה, ומהתמונות שראיתי הממשק נראה סביר ונורמלי.

למעלה