מה רץ לכם בין האוזנים?

• פותח הנושא me81
  • פורסם בתאריך

S m e l l y Cat

New member
למישהו יש last.fm אגב ?

אם אין לכם אז כדאי להכנס לראות מה יש שם זה נפלא. ואממ.. אמליץ על דברים שבד"כ הולכים לי עם רג'ינה נניחחחח.... פייסט! כן היא ממש ממש טובה תשמעו אותה. Feist.
וקמיל [Camille] היא צרפתייה ומשו משו. וגם סתם אנשים טובים אחרים סופיין סטיבנס[Sufjan Stevens] כל אחד צריך לשמוע אותו. ואנדרו בירד. [Andrew Bird] ויש עוד אבל לא יודעת מה אתם אוהבים כל כך אז אם תרצו המלצה על משהו ספציפי רק הגידו. קריצה קריצה ...

GnarledCynic

New member
מצליחה להאזין רק לניק דרייק.

Pink Moon זה הדבר הכי כואב שיצא אי פעם. הרבה יותר מכל להקת סלאדג', דום או דרון דום. רק טיפונת רג'ינה. Two Sisters, Man of a Thousand Faces, Human of the Year. לפני זה שמעתי המון Begin to Hope (השיר) ו- Dead Rat המקסימים. ולפני זה רק One More Time With Feeling. אה וAPRE MOI אני שומעת בלי סוף כי אני מופיעה איתו באיזה מקום. אתמול שמעתי את Priscilla Ahn בג'יי לנו. היה לה קול יפה ומוזיקה נעימה. צריכה לבדוק אותה אבל אין לי כוח, אם למישהו יש הוא מוזמן לספר לי על החוויה...

GnarledCynic

New member
שירה

אבל כשאני אחזור לרקוד (שנת הלימודים הבאה) אני בטח גם ארקוד עם רג'ינה

PeaceXx

New member
עונה :)

אז מה אתם שומעים בזמן האחרון? רקקקק רג'ינה מלפני שבוע. גילתם איזה להקה חדשה? לא ממש ואיזה שירים של רג'ינה מתנגנים לכם? fidelity

פתאום היום חזרתי לשמוע רג'ינה

אבל רק כי אני תקועה קצת בלי המוזיקה שלי אז נכנסתי לרגסייט וגם כי באמת היה לי מצברוח אליה וחוצמזה מלא טורי ופיונה אבל זה בעיקר כי מת לי האייפוד וזה מה שהיה מספיק חשוב כדי להעלות על הנייד ניק דרייק אגב אכן מושלם אבל מדכא מדי לתקופות אלו
ג'ף נגיד, [באקלי] - איכשהו פחות מדכא אותי. תלוי במצברוח.

S m e l l y Cat

New member
ניק דרייק לא מדכא...

זה תלוי מה שומעים. שמעת את ברייטר לייטר? אלבום מושלמי שעושה מצב רוח נפלא במיוחד בימי חורף נעימים

שמעתי, והוא סוג של פחות מדכא ../images/Emo3.gif אבל בשבילי

ניק זה פינק מון ואין מה לעשות...

S m e l l y Cat

New member
חבל כי פייב ליבז יותר יפה.

למרות שפלייס טו בי ממ.... אבל בכלליות. ממ פייב ליבז. וברייטר לייטר ממש שמח טוב נו שיהיה ע.עה.

ברייטר לייטר ממש לא כזהההה שמח

אם כי יחסית... ו5ליבז בחלקו פשוט עושה לי רע מדי. נמ.

למעלה