מה רץ לכם בין האוזנים?

• פותח הנושא me81
  • פורסם בתאריך

me81

New member
מה רץ לכם בין האוזנים?

אז מה אתם שומעים בזמן האחרון? גילתם איזה להקה חדשה? ואיזה שירים של רג'ינה מתנגנים לכם? שתפו פעולה בואו נעיר קצת את הפורום!

me81

New member
אהבה חדשה

(זה מוזר להגיב לעצי אבל נו) אז יצא לי להכיר אותו משיטוטים באינטרנט, מוזיקת אינדי מופלאה. ממליצה בחום. אצל רג'ינה אני שומעת בעיקר דמואים שלא יצאו עדיין באף תקליט כמו . Raindrops, Time is All Around

Chronicle

New member
אני מאוהבת ../images/Emo99.gif

אבל לא מוצאת אותו בשום מקום חוץ מביוטויוב

me81

New member
זה כיף לשמוע

מצאתי אותו דרך חברה שלו שיש לה אתר באינטרנט אז חוץ מהמייספייס והאתר שלו אני לא מכירה דברים שלו.

me81

New member
המלצה

שכחתי להמליץ על רות דולורס וייס שגם כמו רג'ינה מנגנת על פסנתר אבל שונה. היא שרה באנגלית כרגע היא בארהב אני חושבת אבל מדי פעם באה לישראל. שווה לתפוס אותה בהופעה. באתר שלה אפשר להוריד חינם את האלבום הראשון שלה ואת אלבום ההופעה. היא אמורה להוציא אלבום שני בעברית בסוף הקיץ. פתחו את הלב ותנו למוזיקה שלה להכנס, שווה.

FooK MI

New member
וואו, זה אחד הדברים הכי טובים ששמעתי לאחרונה.

השם שלה תמיד הסתובב לי בין שאר האמנים הישראליים שצריך לתפוס, אבל רק עכשיו באמת הקשבתי ואיזה הפסד שלא ראיתי אותה כשהיא עוד הופיעה כאן. תודה!

me81

New member
אין צורך לדאוג

אני חושבת שהיא תבוא להופעוץת בסוף הקיץ עם צאת האלבום.

me81

New member
הופעות

ממה שהבנתי מסתמן שהיא תבוא ב17 ו18 בספטמבר לארץ להופעות השקת האלבום בלבונטין 7.

FooK MI

New member
אם ירצו הבעל והאשרה

אני בדיוק בפריז.
נו שוין. אולי נפגוש אותה בדרך.

Chronicle

New member
../images/Emo45.gif היא באמת מעולה, לפני שנתיים הורדתי

אלבום באיכות לא משהו דרך עמוד ההורדות של פורום מוסיקה בוואינט. מדהימה.

רעוּת

New member
כלום ../images/Emo16.gif.

לפני כמה ימים שותפת שלי אמרה לי "אמג פעם היית תמיד שמה מוזיקה אצלך ועכשיו כבר לא"
. זה פשוט לא מסתדר טוב עם כל המאמרים באנגלית שצריך לקרוא |עושהלעצמיפייפרקאט|

lifahead

New member
המלצונת

מוריארטי- להקה צרפתית מעולה הסגנון שלהם מאוד קאנטרי בלוז אולד סקול מוזר כזה מאד יפה מאד מאד! הנה לינק

me81

New member
קוואר

הקוואר שלהם לדפש מוד (אני חושבת) מאוד נחמד. ציפתי לקנטרי אחר ומה שקבלתי זה מוזיקה נעימה אינדי שכזה.

למעלה