מה רץ במערכת?

unbelievable guitar

או בשמם השני, אינקרדבל סטרינג בנד. עקב השהות הרבה שלי במקום העבודה הצלחתי לקבץ כמה שקלים אשר בהם השתמשתי לקנות אלבום כפול של ההרכב. למען האמת לשני בקושי הקשבתי עד עכשיו, אבל לראשון, earthspan, יצא לי להקשיב הרבה מאוד לאחרונה. אלבום נהדר עם הצליל והנשמה המוכרים של ההרכב הזה, לאט לאט הוא מצליח לחדור אל כל בני הבית. האלבום השני הוא החדש של גבע אלון המכונה, Days of hunger. אלבום פולק אמריקאי פשוט ונהדר, נוגע ללב בצניעות שלו ופשטות שלו. הרבה מקשרים בין גבע אלון לאומנים צעירים ישראלים אחרים אשר פועלים פחות או יותר תחת אותו הז'אנר דוגמת עמית ארז וכיו"ב. אני, לעומת כל אותם מקשרים, מוצא את אלון כשונה מהם מאוד, כי על אף הצליל הדומה והקרבה הז'אנרית יש משהו הרבה יותר כן [ככל שאני מליח לאתר] במוזיקה שלו. מי שמעוניין לשמוע מוזמן לחפש את הדף שלו במיי ספייס וגם להתעדכן בהופעות שלו שהוא מעמיס על עצמו כל שבוע.

תתחדש

ובכל מה שנוגע לincredible string band, קשה להסביר את זה אבל בזמן האחרון "ראיתי את האור" סוף סוף אחרי שהרבה זמן הם בכלל לא דיברו אלי, ואני משתמש במושג הזה כי זו באמת התחושה, פתאום בשמיעה ה-7 או ה-8 חטפתי חתיכת כאפה מhangman's beautiful daughter, והוא הפך להיות אחד האלבומים הייחודיים ביופיים שאני מכיר.

Barmelai

New member
תתחדשו שניכם

hangman's beautiful daughter הוא ה ISB האהוב ביותר גם עלי. וגבע אלון הוא ההבטחה הגדולה ביותר בארץ מבחינתי. Days of hunger אלבום ענק, ללא נפילה אחת.

רוקנרול

אני חוזרת למקורות. טוב לא הרחקתי השבוע ממש בזמן אבל הרוקנרול מככב אצלי. עכשיו שאלה- מתי בפעם האחרונה שמעתם את heartbrake hotel של אלביס? אני חושבת שלפחות פעם בשבוע יש להקדיש 3 דקות לשיר הזה. וroll over beethoven בגרסת הביטלס רק בשביל המבטא של ג'ורג'. ועוד הרבה פשוט אני לא יכולה לחשוב עכשיו על כלום כי אני שומעת את with the beatles. ואל תגידו שלכם זה אף פעם לא קורה

למעלה