מה רע ב - מעבד Intel Celeron M ?

מה רע ב - מעבד Intel Celeron M ?

אני צריך מחשב נייד ללימודים וכל מי שאני שואל מרחיק אותי מהמעבד הז. אשמח לקבל באמת חוות דעת. תודה.

cheif

Member
מנהל
ת:

ה-CELERON נחשב הוא מעבד חלש שנחשב היום מיושן. אמנם נכון שמחשב מבוסס CELERON יעלה לך 1,000 עד 1,500 שקל פחות ממחשב עדכני אבל המעבד חלש, כמות הזכרון והדיסק קטנים. אם אתה חושב שלשלוש השנים הבאות מחשב שיכול להריץ OFFICE ולבצע גלישה באינטרנט יספיק לך ואתה קצר בכסף -- לך על זה אבל אם אתה רוצה להריץ תוכנות טיפה יותר חזקות עם משהו שיחזיק יותר משנה - שנתיים -- לך על הדגמים שעולים סביב 4,500 עד 5,000 שקל עם מעבדים מודרנים, 1GB של זכרון ולפחות 100GB דיסק.

bar666xp

New member
אל תאמין לכל מה שאתה שומע...

מעבדי סלרון/סמפרון יעודם ישומי אופיס צפיה בסרטים וכדומה... יש גם סמפרון שהאבא שלו הוא TURION X2.... והסבר מה זה האבא שלו... או מה זה סלרון/סמפרון... מתוך X מעבדים בפס היצור Y יוצאים פגומים!!! מבטלים בהם מרכיבים ומישרים קו לרמת מעבד הטוב לישומים שהוזכרו לעיל... מה שיוצא בפועל זה מעבד תקין וטוב לישומי אופיס צפיה בסרטים ושות... והעלות שלו זולה יותר... זה טוב ליצרן שלא מאבד את עלות יצור המעבד כולו... לצרכן זה וטוב כי יש לו האפשרות לרכוש מעבד זול. בעלות הנייד הסופית זה יוצא +- 1.5K-1Kש"ח בין מחשב המיועד למשימות האינטרנט אופיס ושות לבין זה המיועד לחישובים מורכבים יותר.. אם הצורך שלך מהמחשב הוא אינטרנט אופיס ושות דווקא הסלרון/סמפרון יכול להיות הפיתרון בישבילך בה' הידיעה. http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ComputingSolutions/0,,30_288_14691,00.html זה דיי יסביר את עצמו^^^ לצורך העיניין סמרון=סלרון, TURION=כור-סולו, TURION X2=כור2דו... בהיסתייגות. משפחות המעבדים לא ממש מקבילות... לדוגמה יש סמפרון וכל הTURION הם 64BIT מולם רק הכור2דו הם 64BIT.

למעלה