מה רוצים מאתנו?

OrenJuice

New member
מה רוצים מאתנו?

שלטי החוצות של אורנג' מבית היוצר של ראובני-פרידן (מרגיש שמרגיש) - WTF ומה רוצים מאתנו? פרס לפותרים נכונה*. *מס' הטלפון הישיר לאורנג'.

OrenJuice

New member
לא בקטע של ביקורת

אבל עוד משהו שלא הבנתי השבוע*: טייגר=אריה? ממתי? למה אף אחד לא סיפר לי? *הפרסומת החדשה מבית היוצר זרמון-גולדמן לאירוקה*. *כנראה, כבר בעת חישובי עלות 'סנדי בר' (זו היא, נכון?), הצטמצם לו קו המחשבה של הכותבים בדבר. חבל. דווקא קו המחשבה של אירוקה עד כה היה טוב ומעלה.

אורז

New member
שתי אפשרויות...

א. אפשרות ראשונה שהתסריט נכתב בתחילה על נמר וגם תוכנן להצטלם עם נמר ורק ברגע האחרון, ממש שנייה לפני הצילומים, התחלף הנמר באריה. נוט! אין סיכוי שזה מה שקרה! ב. אפשרות שנייה היא שהם רצו לעורר את העניין שלנו, רצו להסב את ליבנו בבדיחה פנימית שכזו. שנרגיש חכמים אפילו או אני לא יודע מה. נכון שזה גם לא עושה יותר מידי הגיון, אבל אני לא מוצא תשובה סבירה יותר מזו. אגב, זרמון מקבלים ממני אישור לחזור לפרסומות הפרובוקטיביות, העיקר שיחזרו לעשות סרטים מעניינים.

oren*

New member
תתקשר, מדובר במבצע נחמד שרלוונטי

מאוד גם לחברי הפורום הזה (אפשרות להופיע על שלטי חוצות).

OrenJuice

New member
מבצע?

המבצע הנחמד הזה היה ברור לכולם מתוך השלטים? זה רק אני לא הבנתי מה לעזאזל רוצים ממני? אמיר - אני לא לדעת.

SleepingAwake

New member
הפרסומות האלה הן..

לקראת כניסת הדור ה-3 בתחום הטלפונים הסלולרים לרשת אורנג' (שתכנס בעתיד הקרוב מאוד).. הכל מלווה ב"תראה מה אתה..."

למעלה