מה???? רועי רק בן 14??!!?!?

P a r i s

New member
אוקייי

לדעתי... כולכם חמודים!!! חחח... ולצורך העניין נוסיף גם... מממ.. שווים בטירוף. חיחיחי... מואהההההההההההההההה

יייייששש

איזה כיף שהגדירו אותי אנושי...וווווווווווווווווווווייייייייייי

שני ממן

New member
וגור אני רוצה את מה שצילמת היום

בשיעור ספורט!!! אסור להפיץ את זה...אני מבקשת!!! חחחחחח * דודי המורה להסטוריה הכי כוסון בעולם!!!... אם תראו אותו...תרצו לעשות לו ילד!! חחחחחחח כפרה על דודידו שלי! חח המבין יבין!!!

שני ממן

New member
חחח אני יודעת כפרה...

ותרד למטה שלחתי לך הודעה בויכוח שהיה לכם על נמוכים!

שני ממן

New member
חחח סורי

מה אני יעשה?! אנחנו נמוכים וקומפקטיים... חחח יאללה רבאק כל העולם!! מי שלא טוב לו שלא יסתכל... חחח חוץ מזה...אדם יודע שהכל מאהבה... חחח נכון אדם?!?!

שני ממן

New member
למי יש בעיות עם נמוכים אה!??!?!

יאללה יאללה תתחילו להרגע!!! להיות נמוך זה יתרון! ככה אתה לא צריך לדאוג שאתה תהייה יותר גבוהה מהבן זוג שלך... {בקשר לבנות} ואדם כפרה... אין מה לעשות!!! אתה עדיין כוסון...!!! חח ;]

לכל השחקנים כנסו!!

אז ככה כל אחד ואחת מכם מדהימים אני חולה על כולכם!!! תגידו יש לכם מספרי אייסיקיו? אם אתם לא רוצים לפרסם אותם פה אז כנסו לשלי- 217991222 אני בת 14 ולא ממש משנה לי הגיל שלכם או הגובה שלכם או כל דבר אחר שמפריע לאחרים...אני מתה עליכם כמו שאתם!! אבל שאלה אחת למה רועי החמודדדד הזה לא כותב פה? ספיר רציתי להגיד לך את פשוט מלכה ויש לך את העיניים הכי יפות בעולם!! אדם אתה חמוד בטירוף!! אלמה את מהממת יונתן נשמה!! והכי חשוב- רועיייי אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמסרו לו את זה בבקשה!!!! אה ורק רצית ילהגיד שלמרות שטלי (אני לא יודעת מה השם שלה במציאות) חמודה לאללה למרות שהיא לא משו יפה לדעתי, אבל לא להעלב, ואני בטוחה שהיא לא סנובית כמו בסידרה!! חולה על כולכם!!!!!!!!!!!! מואאאה!! -אורוש-

למעלה