מה???? רועי רק בן 14??!!?!?

a y o o s h

New member
מה???? רועי רק בן 14??!!?!?

אוףףףף למה כל החמודים קטנים למה??? חוץ ממך יונתן אתה אולי גדול ממני בחצי שנה אבל גם אתה חמוד

אולי פעם אחת ולתמיד

בשם כל הבנות תגדירי "חמוד"???
ואם אני עונה על ההגדרה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאאם...

dannyshadow

New member
חח

אה.. אמ.. א.... לא יודע\ אגב מה האיסיקיום שלכם (אם תרצו לתת)

Masha4ka

New member
אתה לא לומד?

אתל הבנות חמוד זה מישהו מאמי כזה גם נראה בסדר וגם ממש נחמד מכאן יוצא חמוד!

a y o o s h

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

גור אין הגדרה לחמוד... אבל חמוד זה טוב.. זה חיובי... :) חחחח כל הבנים בסדרה חמודים טוף? גם הבנותתת ( חוץ ממיכאלה שמעצבנת אותי כל פעם מחדש.. אבל אני לא מכירה אותה אישית אז אני לא יכולה להגיד...חח) וכן יונתן אני בת 17 וחצי... ליתר דיוק אני אהיה בת 17 וחצי מחר בדיוק!
למה בת כמה חשבת שאני? בת 3? בעצם נראלי שאני ואתה הכי גדולים פה בפורום..חח.. בלי להעליב אף אחד...

a y o o s h

New member
אז אנחנו המודל לחיקוי שלהם!!

חחחחח אנחנו צריכים לשמש להם דוגמא ולחנך אותם! חחח סתם סתם כיף להיות הכי גדולים לא? אני רגילה שתמיד כולם יותר גדולים ממני... חח

te amo benjamin

New member
גם אני

חחחח אהה ויהונתן אתה באמת חמוד ומתוק ומשחק מממש יפה בסידרה אז נחמד להכיר אני עדי מפתח-תקווה

te amo benjamin

New member
אני בסדר גמור

יש לי מבמחן בסיפרות ואני חייבת לילמוד עם אתה מעוניין לדבר נכול לדבר במסנג'ר רוצה? כי אני לא כול פעם נכנסת לפורום הזה רק מתי שיש לי זמן אז עם לא אכפת לך אז שלח לי מסר ואני ישלח לך את הכתובת מסנג'ר שלי אז יאלה מתוק נדבר כבר ביייי

אהמ...אהמ...

מה?...אני צריך לכחכך בגרוני כדי להזכיר לך שאני בן 17?....?????????????????????????????????

a y o o s h

New member
חחח אדם...

חס וחלילה! אז אתה בא להיות מודל לחיקוי שלהם איתי ועם יונתן?
נלמד אותם איך לפרוץ למעבדות ולהכין טילים...חחח סתם יותר טוב שנלמד אותם על המנטליות של התימנים! חחחחחחחחחחח
אדם ויונתן מ-ט-ו-ר-פ-ת עליכםםםםם מווווווואה

חחחחחחחחחחחחחחחח

כפרה...עוד קצת זמן אנחנו קרובי משפחה ואולי תדביקי אותי במנטליות שלך...אייייייכככ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

a y o o s h

New member
אדם!!!!!!!!!!!!!

יש לך בעיה עם המנטליות שלי??? הא?? הא??? חוץ מזה מה אתה מספר לכולם שאתה פנוי?????? שכחת שאתה איתיייי?!?!? לא צריך טובותתת אני אהיה עם יונתןןןן

a y o o s h

New member
חח יונתן כפרההה

נראה לך שאתה ברירת מחדל???!??!? מה פתאום!!!!!! חוצמזה שאדם לא מתייחס אליי יפה בזמן האחרון אז אתה מקום ראשוןןןןןןן מווווווווווואה
כבר שכחת שאני ואתה מהגן יחד?!?

למעלה