מה רואים עכשיו?

Nimst

New member
מה רואים עכשיו? ../images/Emo44.gif

נגמרה העונה השביעית של מש"ה ואין לדעת אם ומתי תגיע העונה השמינית. אז מה רואים בינתיים במקום? המליצו.

®NuLy®

New member
../images/Emo10.gif

מש"ה הייתה התוכנית היחידה שהייתי רואה באמת קבוע. עכשיו אני רואה כל מיני תוכניות בערב של ערוץ שתיים: משחק מכור, רצים לדירה ועוד שטויות...

L i l A L o

New member
נמ

אני רואה ג'ואן מארקדיה, שזו אחלה סדרה, אבל נראה לי שהיא עוד מעט נגמרת|: ולא עשו לה עונה שלישית. ומה עוד? המהמ לפעמים "מה בנים רוצים" שזאת נראית לי תוכנית חביבה אבל בקושי יוצא לי לראות אותה. ויש את הדבר החדש הזה מהיוצרים של מש"ה, אז אני מתכננת לראות את זה. נראה אם יצא. ועכשיו, למי שיש יס- תראו יס וויקנד! יש סמאלוויל, את העונה הרביעית שהיא ממש מעולה! ויש גם דה או סי שזה גם מעולה
, ויש עוד משהו חדש ששכחתי איך קוראים לזה שזה במקום מגרש ביתי, שהפסיקו לשדר[רק ש.ח
] חע. הבאתי לכם את כל הלוח שידורים של יס.

charmed marian

New member
מה יש בטלוויזיה?! ../images/Emo44.gif../images/Emo4.gif

- יש את הסדרה השולטת "אנג'ל"
שכבר הגיעה לעונה הרביעית בערוץ3. - מדי פעם חברים בערוץ2 , שאגב אני בכלל לא מבינה מה לעזאזל נסגר עם הערוץ הזה, הם ממשדרים פרק אחד כל 3 חודשים. - יש המון שידורים חוזרים של מכושפות. - שידורים חוזרים של סדרות (סיטקום) בערוץ 3. - משחק מכור. וזהו (כמעט).

L i l A L o

New member
יו נכון, ערוץ 2 האלה זונות|:

לא משדרים כבר חברים. רק שידרים חוזרים:\

barboshkiss

New member
...

אמ האוס זה יפה (יום שבת ב-22:00 בערוץ 3) זהו אני רואה רק שתי תוכניות טלויזיה

barboshkiss

New member
תוכנית טלויזיה נחמדה

על רופאים ובלה בלה בלה.. זה התחיל לפני שבועיים נראה לי ויש את זה רק פעם אחת בשבוע ככה שראיתי פרק אחד וזה נראה לי מעניין אז אני אמשיך לראות את זה

noa131

New member
נמנמ.. הרבה..

אני רואה אנג'ל... מה בנים רוצים.. ג'ואן מארקדיה... אממ.. את כל הסדרות האלה בערוץ שלוש- מלך השכונה, כולם אוהבים את ריימונד, כן מותק.. אממ... אני אולי אתחיל לראות את הסדרה הזא- גם בנות רוצות.. אמממ... סתם תזפזפי... גם אקסטראהוט ויס וויקנד משדרות אחלה סדרות... אממ.. לאדעת..חח

Dark Faerie

New member
אני רואה..

משחק מכור, ג'ואן מארקדיה, רוק סטאר:אינקסס (זה בסטאר וורלד), של מי השורה הזו בכלל, והמופע של דרו קארי.

למעלה