מה ראשי תיבות של?

nothing but the truth

Well-known member
נתניהו
ימח
סמו
וזכרו

א. השימוש בצירוף ימ"ש אסור כלפי נבחרי ציבור לפי כללי הפורום, למעט עבור אריאל שרון (שלגביו הצירוף מותר).
ב. מילא סמו במקום שמו, אבל במילה ניסן האות האחרונה זו נון סופית, להפוך את זה לאות ו' זו כבר הגזמה

mיטלמן

Well-known member
א. השימוש בצירוף ימ"ש אסור כלפי נבחרי ציבור לפי כללי הפורום, למעט עבור אריאל שרון (שלגביו הצירוף מותר).
ב. מילא סמו במקום שמו, אבל במילה ניסן האות האחרונה זו נון סופית, להפוך את זה לאות ו' זו כבר הגזמה
למה לשרון מותר?
איפה ומתי פורסם?

משתפרת1

Well-known member
הצפון אוכל קטיושיות, לא נראה שיתנו לו קולות, ויש בצפון הכועסים על הפסקת האש, נתניהו צריך לעמול קשות כדי לשמור על כיסאו.
נתניהו זכה בקולות תושבי שדרות בתקופות בהן חטפו קסאמים כל הזמן. הם זעמו, אך הצביעו לו.
הקיבוצים בצפון לא הצביעו לו וגם לא יצביעו. בקרית שמונה הוא אמר לפעילת ליכוד שהתלוננה שהיא משעממת אותו. הפעילה נעלבה, אך לקראת הבחירות חזרה לפעילות והצביעה עבורו. לדעתי המצביעים שלו בקרית שמונה, חצור הגלילית וחלק מהמושבים יתלוננו ויצביעו לו בכל זאת.
הבעיה הבסיסית היא שהאופוזיציה מפוצלת לכמה זרועות, כל מועמד בעיני עצמו עסוק בלהתנגח עם האחרים, ועד שיאחדו כוחות חמש דקות לפני הבחירות הם לא יצליחו לשכנע שהם אופציה טובה דיה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן הבעיה שהשמאל מפוזרים.
זה מוצג כ"הבעיה", אבל כלל לא בטוח שזה אכן המצב. כלומר זה נכון כמובן, לא חולק על הניתוח הזה. אבל לא בטוח שזאת הסיבה שהשמאל יפסיד את הבחירות (אם אכן יפסיד, אני לא בטוח בכך עדיין). יש מצב, הס מלהזכירו, שפשוט רוב הציבור יעדיף את בנימין נתניהו בהנהגת המדינה. כן כן, קיימת אפשרות ריאלית כזאת :cool:. ככל שזה המצב, גם אם השמאל/רל"ב כולו יתאחד, שעדיין הציבור יתעדף את ראש הממשלה הנבחר הנוכחי.

משתפרת1

Well-known member
זה מוצג כ"הבעיה", אבל כלל לא בטוח שזה אכן המצב. כלומר זה נכון כמובן, לא חולק על הניתוח הזה. אבל לא בטוח שזאת הסיבה שהשמאל יפסיד את הבחירות (אם אכן יפסיד, אני לא בטוח בכך עדיין). יש מצב, הס מלהזכירו, שפשוט רוב הציבור יעדיף את בנימין נתניהו בהנהגת המדינה. כן כן, קיימת אפשרות ריאלית כזאת :cool:. ככל שזה המצב, גם אם השמאל/רל"ב כולו יתאחד, שעדיין הציבור יתעדף את ראש הממשלה הנבחר הנוכחי.
מה שאני אומרת זה ש"נתניהו מאוחדת" כמאמר הרצוג נשמע למצביעים רבים יותר אטרקטיבי מהמפוצלים. אם היו משכילים להתלכד אחרי מועמד אחד ולקדם אותו אולי היו מגדילים את האטרקטיביות שלו. אולי.

למעלה