שמלת תחרה1
Well-known member
נ
י
ס
ן
י
ס
ן
נתניהו
ימח
סמו
וזכרו
למה לשרון מותר?א. השימוש בצירוף ימ"ש אסור כלפי נבחרי ציבור לפי כללי הפורום, למעט עבור אריאל שרון (שלגביו הצירוף מותר).
ב. מילא סמו במקום שמו, אבל במילה ניסן האות האחרונה זו נון סופית, להפוך את זה לאות ו' זו כבר הגזמה
ראשי התיבות
אוי לאראשי התיבות
צר לי, אך נראה לי שזה מה שיקרה.אוי לא
הצפון אוכל קטיושיות, לא נראה שיתנו לו קולות, ויש בצפון הכועסים על הפסקת האש, נתניהו צריך לעמול קשות כדי לשמור על כיסאו.צר לי, אך נראה לי שזה מה שיקרה.
נתניהו זכה בקולות תושבי שדרות בתקופות בהן חטפו קסאמים כל הזמן. הם זעמו, אך הצביעו לו.הצפון אוכל קטיושיות, לא נראה שיתנו לו קולות, ויש בצפון הכועסים על הפסקת האש, נתניהו צריך לעמול קשות כדי לשמור על כיסאו.
זה מוצג כ"הבעיה", אבל כלל לא בטוח שזה אכן המצב. כלומר זה נכון כמובן, לא חולק על הניתוח הזה. אבל לא בטוח שזאת הסיבה שהשמאל יפסיד את הבחירות (אם אכן יפסיד, אני לא בטוח בכך עדיין). יש מצב, הס מלהזכירו, שפשוט רוב הציבור יעדיף את בנימין נתניהו בהנהגת המדינה. כן כן, קיימת אפשרות ריאלית כזאתאכן הבעיה שהשמאל מפוזרים.
מה שאני אומרת זה ש"נתניהו מאוחדת" כמאמר הרצוג נשמע למצביעים רבים יותר אטרקטיבי מהמפוצלים. אם היו משכילים להתלכד אחרי מועמד אחד ולקדם אותו אולי היו מגדילים את האטרקטיביות שלו. אולי.זה מוצג כ"הבעיה", אבל כלל לא בטוח שזה אכן המצב. כלומר זה נכון כמובן, לא חולק על הניתוח הזה. אבל לא בטוח שזאת הסיבה שהשמאל יפסיד את הבחירות (אם אכן יפסיד, אני לא בטוח בכך עדיין). יש מצב, הס מלהזכירו, שפשוט רוב הציבור יעדיף את בנימין נתניהו בהנהגת המדינה. כן כן, קיימת אפשרות ריאלית כזאת. ככל שזה המצב, גם אם השמאל/רל"ב כולו יתאחד, שעדיין הציבור יתעדף את ראש הממשלה הנבחר הנוכחי.
וטוב שכך.נתניהו צריך לעמול קשות כדי לשמור על כיסאו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.