מה קשור חברים השירשור של מתן לא קופץ אז זה הזמן לפתוח שירשור חדש למשחק
ר רז 1978 New member 5/10/14 #1 מה קשור חברים השירשור של מתן לא קופץ אז זה הזמן לפתוח שירשור חדש למשחק
ר רז 1978 New member 5/10/14 #2 אני אתחיל עם חידה קלה מאד משלי ואני כמובן מקווה שאתם תשרשרו לכאן גם חידון משלכם קבלו חימום עם שאלה קלה מה המשותף לפרנץ בקבנואר ומריו זגאלו
אני אתחיל עם חידה קלה מאד משלי ואני כמובן מקווה שאתם תשרשרו לכאן גם חידון משלכם קבלו חימום עם שאלה קלה מה המשותף לפרנץ בקבנואר ומריו זגאלו
G GentlePunter New member 6/10/14 #4 מה משותף ל... פרננדו טורס, ג'ורדי גומז, סאנטי קאת'ורלה, דייגו קוסטה.
C Cade Foster New member 6/10/14 #9 יש לי תחושה שזה קשור לשערים שהם כבשו נגד האקסיות/קבוצות עתידיות שלהם, אבל אין לי כח לחפור לעומק
G GentlePunter New member 8/10/14 #17 כן, התפלק לו בוויגאן איזה משחק לא זוכר נגד מי הוא היה השלושעריסט הספרדי השני בפרמייר אחרי טורס מקווה שבסנדרלנד לא בונים על השערים שלו.
כן, התפלק לו בוויגאן איזה משחק לא זוכר נגד מי הוא היה השלושעריסט הספרדי השני בפרמייר אחרי טורס מקווה שבסנדרלנד לא בונים על השערים שלו.
M Mellow29 New member 7/10/14 #11 הוחלפו במשחק הגמר האחרון של הקבוצה שלהם? טוב, זה נכון לפחות לגבי גומז (גמר הגביע 2013), קזורלה (2014), קוסטה (גמר הצ'מפיונס), לגבי טורס אולי זה נכון לאיזשהו גמר שהוא שיחק בו עם נבחרת ספרד...
הוחלפו במשחק הגמר האחרון של הקבוצה שלהם? טוב, זה נכון לפחות לגבי גומז (גמר הגביע 2013), קזורלה (2014), קוסטה (גמר הצ'מפיונס), לגבי טורס אולי זה נכון לאיזשהו גמר שהוא שיחק בו עם נבחרת ספרד...
G GentlePunter New member 7/10/14 #12 רמז לרמז - יש לתרגם את התמונות למקוריות הרעיון שלך, אבל כולי תקווה שאתה יודע שאני לא לא עד כדי כך סאדיסטי
רמז לרמז - יש לתרגם את התמונות למקוריות הרעיון שלך, אבל כולי תקווה שאתה יודע שאני לא לא עד כדי כך סאדיסטי
C Cade Foster New member 8/10/14 #18 תגיד אם אני קרוב רוסו עזב את באר שבע, זכה באליפות וזו ירדה ליגה בתום אותה עונה אמרסון עזב את יובנטוס כשזו ירדה ליגה וזכה באליפות   ?
תגיד אם אני קרוב רוסו עזב את באר שבע, זכה באליפות וזו ירדה ליגה בתום אותה עונה אמרסון עזב את יובנטוס כשזו ירדה ליגה וזכה באליפות   ?
מ מתן2766 New member 8/10/14 #19 לא. אין קשר לתארים קבוצתיים/אישיים רמז קטן: זה כן קשור למעברי הקבוצות שציינת