מה קשור?

מה קשור?

שלום לכולם! אינני יודעת אם זה המקום לעניין שעליו אכתוב, אבל בכל זאת-אשמח לשמוע תגובות.. חברה די טובה שלי התחתנה לפני כשבועיים.מאז שהייתי בחתונה-לא שמעתי ממנה מ-י-ל-ה.לא "תודה שהשתתפתם בשמחתנו" ולא "תודה על המתנה"..וחבר'ה-שלא תבינו אותי לא נכון-אני ממש לא מחפשת חיזוק או תודה מיוחדת על המתנה שהבאתי לחתונה-אבל אני חושבת שמן הראוי לפחות להרים טלפון אחד ויחיד להגיד משהו קטן כזה או אחר.. (זה לפחות מה שאני עשיתי אחרי שהתחתנתי-גם לחברים וכמובן למשפחה).מה גם שאני יודעת בוודאות שהיא לא ישר טסה למקום כזה או אחר לירח דבש, כי היא עוד הייתה בעיר מס' ימים לאחר החתונה. לאור העובדה שלא שמעתי ממנה כלום, החלטתי שגם אני לא מרימה טלפון.למי מכם שיחשוב שמדובר ב-"דווקא" כמו של הילדים הקטנים, אומר כי בקטע הזה זה באמת עניין של עיקרון-אם לא היה מספיק חשוב לה להודות לנו שבאנו לחתונה שלה-למה אני זו שצריכה ליצור את הקשר הראשון? האם מישהו/י מכם היה בסיטואציה דומה לשלי?מה עשיתם? ומה הייתם עושים במקומי, או מציעים לי לעשות מעכשיו? אשמח לתגובות
נ.ב-סליחה על האורך...

לנו בחתונה לקח כמעט חודש לחזור לכל מי שהיה חשוב לנו לחזור אליו .. תחכי עוד טיפה בסבלנות ואם לא אז שימי על זה פס .. זה לא כזה נורע

חודש?

אוקיי..אני לא באה לשפוט אף אחד,אבל אני בטוחה שישנם אנשים מסוימים שאיתם היא בטוח דיברה,כי אני מכירה חלק מהחברות שלה..וזה לא העניין של "לשים פס"-תסכים איתי כי ישנה מידת מיני' של ציפיה מחבר טוב שלך שידע להעריך את זה שבאת להשתתף בשמחתו,במיוחד כשהיית מעורב באי-אילו התלבטויות לגבי נושאים שונים בחתונה. האמת היא שזה די מעליב,כי זה ממש מוציא את החשק ליצור איתה קשר בהמשך..אני לא אוכל פשוט להתקשר אליה בעוד שבוע-שבןעיים במידה והיא לא תיצור איתי קשר ולהתנהג כאילו כלום לא קרה..

כשהחבר הכי טוב שלי התחתן אני זוכר שאני התקשרתי לשאול אותו איך זה להיות נשוי כי לא היה לי סבלנות לחכות שהוא יתקשר אליי .. וגם אם הוא לא היה מתקשר (הוא ידוע בתור בחור מפוזר../images/Emo3.gif) זה לא היה משנה לי .. אני לא הלכתי לחתונה שלו בשביל לשמוע ששמתי לו כסף ששווה ערך לשני אנשים כשבאתי לבד ... אני הלכתי בשביל לעשות לו שמייח וזייהו .. יאללה .. תחליקי וגמרנו ...

שאפולי

New member
פפפפפפ ישראלים.

בשביל מה היא צריכה להתקשר? גאד. אני לא מתקשרת אלף אחד. יאאלה מה עושים מחתונה בארץ יוווווווווווו

the new L

New member
אם היא חברה כל כך טובה שלך

אז מה פתאום לעשות חשבונות כאלה? בא לך לדבר עם חברה שלך? לשמוע איך היה בחתונה? תתקשרי אליה!

השאלה המתאימה אלייך היא:

למה את חושבת שזה מעניין אותנו בכלל? מה את רוצה מהחיים שלנו? את יוצרת לעצמך בעיה ושואלת אותנו מה היינו עושים במקומך? אני פוגש אנשים כמוך יום יום במקום העבודה שלי ואני אומר לך, בא לי למלוק לכם את הראש והצוואר אחד אחד.

EdisonGirl

New member
חברה די טובה, אה?

למחרת החתונה, חברה שלך ישבה על הכורסא עם רשימת המוזמנים והתחילה סבב טלפונים- קודם כל למשפחה, ואז היא התחילה להתקשר לחברות.. אך אבוי, הבעל התעצבן שזה מה שהיא עושה יום אחרי החתונה במקום להיות איתו, לקח סכין מטבח שקיבלו במתנה לחתונה (בטח ממך חחח) ודקר אותה. הו כן, היא שותתת דם שוכבת על הרצפה, ואת יושבת בזעם ליד הטלפון ומחכה שהיא תתקשר, כי החתונה הייתה שלה, ואת טרחת להגיע, אז עכשיו זה... איכלומר זאת.. תורה. בסדר, בסדר, חס וחלילה, אבל דאמ! תתבגרי על ה"דווקא" הילדותי הזה, או על איך שזה נקרא בשפה של המבוגרים- "עיקרון"- הזה שלך.

למעלה