מה קרה?...

sha na na revol

New member
מה קרה?...

כולם עושים שיעורי בית פתאום על אואזיס או משהו שמחפשים כאן ניתוחי שירים?... נעשה עסק- תעשו עבודה על המאניק סטריט פריצ'רס, אתם תקבלו בטוח ציון יותר גבוה על הנושא ואני אעזור לכם (=אכתוב את העבודה, אם רק תגידו...) אם מישהו באמת צריך פייפר על אואזיס, אני יכול להביא לכאן, אולי אפילו כמה.

RoySupernova

New member
למה בטוח ציון גבוה יותר?

למה הם שווים יותר מאואזיס? לא! אגב אני גאה להגיד שלמרות שאני כמעט לא מכיר שירים של המאניקס קראתי עליהם בוויקיפדיה כי הם נשמעים להקה מעניינת ביותר (ריצ'י אדוורדס וההיעלמות וכל זה..) ובגלל זה גם זיהיתי שאתה מעריץ שלהם עם החתימה של ניקי ווייר.. אגב מה הכוונה במה שכתבת שם?

sha na na revol

New member
גם לדעתי הם לא שווים יותר...

למרות שמעריצי מאניקס מחשיבים את אואזיס מוזיקה של chavs... הם סתם דפוקים ואני לא מסכים והנה, עובדה שאני לא... יש לי הרבה עוד מה לכתוב על מה למדתי מאואזיס... ערך הוויקי הוא נורא קצר וחבל, אבל זה באמת מה שגורם לאנשים לשאול אז סבבה, העיקר שבסוף הם מכירים\יכירו את המוסיקה... העניין הוא, מבחינת חוצר אקדמי, נורא קל להשוות חומרים של המאניקס לכל מני תאוריות פוליטיות\אומנותיות, למרות שעכשיו אנשים כבר עצלנים עם כל עידן האינטרנט, אני עדיין חושב שזה כיף...
וזה נורא אקרטיבי פשוט בתור נושא לעבודה. אחד השירים המפורסמים שלהם הוא Motorcycle Emptiness, וגם שנורא פשוט להבין אותו ולהתחבר אליו יש לו צד חברתי\ניהילסטי והיה מאוד מעניין למשל עם היו נותנים לי לכתוב עליו... לא בטוח מה שאלת אותי, אבל יש לי כמה חיבורים על אואזיס בבית, זה מה שאני אמרתי.

RoySupernova

New member
לא חח התכוונתי לחתימה..

לֵמַה התכוונת בחתימה? וכן אני יודע את הקטע הזה שלהם.. עם מעמד הפועלים וכל זה.. אבל גם לאואזיס יש את הצד הזה. ואת מוטורסייקל אני דווקא מכיר. הוא אולי היחיד שאני מכיר האמתי. \=

sha na na revol

New member
אז נכון שזה שיר מ-א-מ-ם? ../images/Emo3.gif

שוב, אני מסכים איתך וכנראה שאנחנו תמימי דעים בעניין הזה...
החתימה שלי היא מתוך שיר בפני עצמו של ה"ארט גובלינס" ולדעתי חייבים לשמוע את השירים של אדי אגרוס (יותר מפורסם מהלהקה שלו "ארט ברוט"), בעיקר בגלל שהם מוזרים כאלה... לפי מה שהבנתי הוא דווקט אוהב את המאניקס והשיר הוא בדיחה, זה דווקא מעצבן מעריצים שלהם, אני חושב שזה חמוד, ואני מתחבר לצורך לזעזע אנשים שהם בד"כ תמימים מדי להתעצבן משיר... לדעתי זה נראה שהם 'מבינים עניין', והמאניקס גם דברו שטויות על להקות אחרות... http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=36981321

RoySupernova

New member
אהא

ואני יבדוק את אדי אגרוס ההוא.. נשמע טוב. וכן, אני זוכר באמת שקראתי שהם אהבו לרדת חזק על להקות, דיי כמו אואזיס.

sha na na revol

New member
מהשנה...

זה מחיפוש ב"יאהו!" אחרי אייטמי חדשות של אואזיס, אלה היו קצת ישנים יותר...

למעלה