מה קרה בפורום? מה נסגר איתכן? (רותם וזהבית) אני מחכה לתשובות
מ משוגעת על הטירוף New member 21/1/06 #2 רותם לא תחזור לכאן אני כן... כלום לא ניסגר איתנו פשוט יש כאן כמה אנשים שאומרים שאנחנו משעממים אותם ושאנחנו מבריחות אנשים אחרים... מקווה שקיבלת תשובות בכל מקרה אני נישארת אבל אני לא מתכוונת להשקיע בפורום...
רותם לא תחזור לכאן אני כן... כלום לא ניסגר איתנו פשוט יש כאן כמה אנשים שאומרים שאנחנו משעממים אותם ושאנחנו מבריחות אנשים אחרים... מקווה שקיבלת תשובות בכל מקרה אני נישארת אבל אני לא מתכוונת להשקיע בפורום...
א ארנiן הJיק החדש New member 21/1/06 #4 אז תגידי לה שתחזור! למה היא הלכה? בגלל שמישו אמר לה שהיא מבריחה? מזה השטויות האלה? תגידי לה שאני אמרתי לה לחזור,אבל מהר!
אז תגידי לה שתחזור! למה היא הלכה? בגלל שמישו אמר לה שהיא מבריחה? מזה השטויות האלה? תגידי לה שאני אמרתי לה לחזור,אבל מהר!
מ משוגעת על הטירוף New member 21/1/06 #5 היא לא תחזור, סופית ניסתי לשכנע אותה אבל היא לא רוצה לחזור תגיד תודה שלא הלכתי בסוף ותשתוק...
א ארנiן הJיק החדש New member 21/1/06 #6 דבר ראשון אל תדברי אלי ככה,כי את לא עושה לי טובה. דבר שני תגידי לה שאני אמרתי לה שתחזור
א ארנiן הJיק החדש New member 22/1/06 #8 את ממש מניאקית ותנסי לשכנע אותה! תגידי לה שאני צויתי ממנה לחזור לפורום!
מ משוגעת על הטירוף New member 22/1/06 #9 אני מניקאית... אתה ציוותה מה אתה אלוהים? היא לא רוצה לחזור וזו זכותה ואני לא אשכנע אותה לחזור...