מה קרה.!?!?

Zipadidoda

New member
מה קרה.!?!?

משהו נורא מוזר קרה לי... אני זוכר שנרדמתי על הספה ואז חלמתי שאני על הספה ומנסה להירדם ושיהיה לי חלום צלול... אבל משום מה לא יכולתי לזוז... ואז אחרי כמה דקות נרדמתי (בחלום) למרות שהרגשתי שכאילו אני לא חולם ואני רק מדמיין את הכל (כאילו אני סתם עוצם עניים וחושב על זה אבל לא חלום) אבל למרות זאת אמרתי שאני בטח בחלום ועפתי ודיברתי אם אנשים והכל... זה היה ארוך... ואז חלמתי שאני מתעורר ואני על הספה ועדיין לא יכול לזוז ויש אם זה קצת סיפור... ומשום מה בקטע הזה אני לא מבין שאני חולם... וקשה לי להירדם שוב אז אני מתחיל לדמיין דברים ואז אני נירדם שוב ואז אני מתחיל לחלום בחלום ואני מבין שאני חולם... אבל הכל נראה כל כך לא מציאותי (בשני הפעמים שהאני שחלמתי אותו חלם) כאילו זה סתם משהו שאני מדמיין בראש ( הכאילו דמיון של אשד שאני חולם עליו) אז אני עושה דברים והכל אבל זה לא נראה מציאותי! וכשאני אמרתי להתעורר אז קמתי בחלום ופעם שנייה קמתי במציאות... ואז חזרתי לישון ושוב... זה היה ארוך... חלום ארוך... אני לא מבין מה קרה קמתי מבולבל מאוד...

לא נורא ממי, יהיה טוב

גם לי היה לא מזמן חלום לא נורמלי שעד עכשיו אני לא וידעת אם זה היה חלום או מציאות. משהו על טלפון ושיחה מגעילה שכזו.

Variety

New member
מגניב...

אצלי, ברגע שהתחילו כאלה חלומות, הם נעשו יותר ויותר צלולים, זה אולי שלב של חלומות שאתה יותר מודע בהם. אחרי שהיו לי את כל החלומות האלה התחילו חלומות צלולים חזקים יותר. אז זה בטח סימן טוב! תעשה בדיקת מציאות לפני כל פעם שאתה מתעורר או נרדם, ואז אם יהיה לך עוד חלום כזה, תדע שזה חלום! חופש נעים, חלומות צלולים, Variety-

Zipadidoda

New member
אממממ

יש לי כל הזמן תחושה מוזרה שזה קרה לי כבר אני חושב שקרה לי כבר כמה הפעמים החלומות האלו אבל אני לא עושה בדיקות מציאות בכלל... ואני לא עושה משהו בשביל חלומות צלולים... טוב בכל אופן... נקווה שפעם הבאה אני באמת יעלה שלב... זה קורה לי כשאני ישן בצהריים... אז גם הים אני ישן בצהריים! אני יודיע לך מה קרה... :)

תלוי איך אתה מסתכל על זה.....

בשביל חלק מהאנשים זו חוויה כואבת ולא נעימה, בשביל חלק אחר זה יכול להוביל אותם לחלומות צלולים ואפילו OBE

out of body experience

כמובן מי שבאמת מאמין ש obe זה אמיתי ולא חלום צלול באופן כזה או אחר, משלה את עצמו, אבל גם כחלום הם עדיין נחמדים מאוד.

dopey_wizard

New member
הטלה

לפי מה שאני יודע עם אני עושה הטלה אסטרלית ולפעמים אני נרדם בטעות יש לי חלומות מאוד דומים למה שהיה לך אפילו היה לי כזה אתמול בלילה!!! דוד

למעלה