מה קרה לפורום הזה???? פעם הוא היה יותר סבבה!!! עכשיו הוא יבש בטרוף!!!! האמת יכול להיות בגלל שבלינק החליטו להוציא את הדיסק הבא עוד 10 חודשים! אבל מה קרה??? למה כל כך מאוחר???
אוי, שיט...עכשיו אני עומד לקלל אותך... אני אתן למשפט הגאוני שלך לעמוד בפני עצמו: "אני ממש אהבתי את טייק אוף! הוא היה כזה יפה! " (אם תדובבו אותו במבטא של צפונית, זה יוצא בול!)
ואז יצא באמטיוי את פירסט דייט וראיתי שזה אותה להקה ושהיא דווקא פסדר... ואז.. חברה שלי נתנה לי לשמוע את הדיסק באחד הטיולים ואהבתי נורא את השיר הראשון ומאז התחלתי להעריץ אותם, לאסוף חומר וכו´.. סורי ששעממתי אותכם ב"סיפור חיי" נא לא לקטול אותי חחחח..
הדיסק האחרון חרא של דיסק, זה לא פופ פאנק זה פופ נטו (השיר הזה עם הגירושים תעשו לי טובה אבל הוא פאתטי). והתחלת להעריץ את בלינק אחרי הדיסק האחרון, איזה כיף להם!!!
וכדאי שתקשיבי לשיר הזה (השיר שבחתימה) למה זה השיר הכי טוב בעולם ואני גם התחלתי לשמוע בלינק לפני שבכלל שמעת על פאנק רוק (אם את יודעת מה זה). וחבל לי שבלינק די נהיו חרא של להקה בשנתיים האחרונות עם כל המעריצות החמודות בנות ה-12 14 שאוהבות את בלינק כי טום/מארק/טרוויס כזה חמוד כי בעיקר בדוד ראנץ´ הם היו די טובים וחבל לי שכל הפרסום והחתימה בחברה גדולה דפקה אותם.
ואין לי כוח להתחיל לשכנע אותך למה אני ככה ולמה אני ככה! אם יש לך בעיות תשמור אותן לעצמך ומה הקטע של המשפט שרשמת לפני שאת ביכלל שמעת פאנק רוק אם את ביכלל יודעת מזה??? דיי להתנשא! אתה לא טוב פה מהרבה אנשים אחרים ובמיוחד לא ממני אז תרגיע ומהההההר