מה קרה ???

מה קרה ???

הרביצו לכמה שמאלנים בתל אביב, וכבר כמה ימים כל התקשורת יצאה מדעתה
כשהרביצו מכות רצח לחרדים ומתנחלים 60 שנה אף אחד לא דיבר, ההפך, רק עודדו להכות עוד ועוד
וכשהשיטה הפכה לבומרנג נגדם הם הרגישו את נחת זרועם של עצמם?

הכל היה מתוכנן מראש עם הרבה כסף

ככה הכל עובד
http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=353544

ההפגנות של " הערב רב "
היו לא חוקיות וגם מתוכננות מראש .

בהתחלה היו הפגנות של הומואים
נגד ח"כ אנסטסיה מיכאלי
ואחר כך ממש ליד
היו הפגנות של חבורת אנרכיסטים
שהם שילמו כסף לכמה מיסתננים
שהם יבואו לפרוץ לבנקים וכמה חנויות .

והכל קרה בזמן שנפלו טילים על אשקלון
ובזמן שזה היתפרסם בתקשורת של איראן

אחרי ש-המיסתננים שברו כמה זכוכיות של בנקים
אז ההומואים הגיעו כדי לעזור להם

chayah

New member
כל מילה בסלע!

נראה שהולך להיות קיץ חם במיוחד....

Womanizer99

New member

אני דווקא הבנתי שהיו שם כאלו שלא ראו מכות מאז בית הספר ובכוונה התגרו בשוטרים כדי שיכו אותם.
האמת היא שאם הייתי פנוי באותו ערב, הייתי מגיע גם אני ועוזר למשטרה בשמחה.

היית צריך לראות את החיוך המרושע שלהם

אחרי שהם קיבלו מכות
היה להם " חיוך מרושע " על הפנים

כאילו שזה בא להגיד ,
אני את שלי עשיתי ,
עכשיו אתם תאכלו אותה

קליט

New member
רוב התיקשורת מנסה להשאר הוגנת

וזה לא תמיד הולך . ברור שבחלק מהמקרים התקשורת מסיתה ומכפישה ביודעין, ולא משדרת `חדשה` שלא נראית להם, וששה להביא כל חשד שחרדי הרים קצת את קולו בטעות לעבר בחורה שישבה מקדימה באוטובוס . . הם קובעים את סדר היום !! . והם גם משתלטים להם על תוכניות של `מאזינים למאזינים` כדי להשמיע את דעתם `הנבונה` - מי שאל אותכם בכלל ??? !!! . תשתקו בבקשה ותנו למאזין הנרגש להגיד את דברו !!!

אכן התקשורת עוגנת

עמוק בשמאל ולמשל לגבי החרדי שהתבטא לא יפה לחיילת שהתנהגה מאוד יפה עליו בכך שהתחככה בו פיזית (ויש על כך עדות של אשה שראתה זאת אבל מי יבלבל אותנו עם עובדות לאחר שלא הצליחה להוציא אותו משלוותו בדרכים אחרות ובמקום שהיא תעצר על הטרדה מינית הוא לא רק נעצר אלא גם קיבל עונש שנתפר לו אישית מכיוון שאין כזה עונש בכל ספרי החוקים של מדינת ישראל והוא שאסור לו לנסוע בתחבורה ציבורית עד להודעה חדשה ובמילים פשוטות ללא הגבלת זמן

ביום שני התקיימה הפגנה נגד מיסתננים

ביום שני התקיימה בתל אביב
הפגנה ענקית של תושבי דרום תל אביב
נגד המיסתננים הזרים .

התקשורת החילונית לא אמרה אף מילה
על ההפגנה שהייתה .

אבל לשדר כל הפגנה של
המחאה החברתית של השמאלנים
זה תמיד מעניין וחשוב
עם שלמה ארצי ברקע

קליט

New member
איך שזה בולט בתוכניות של `מאזינים למאזינים`

הקריין משתלט על התוכנית ומבלבל את המאזין מלהגיד את דברו, (מחשש שמא המאזין ישפיע על אי מי בדיעותיו) . קח את ז`וז`ו אבוטבול, בחור טוב, בחור נחמד, שמשתלט על התוכנית כאילו שיש לו אותה בירושה מסבתא שלו שתהיה בריאה . . נואם ללא הפסקה . המאזינים מצפים להקשיב למאזינים, נקודה . ולא לקריינים משופשפים שמפריעים למאזין מלשאת את דברו בשלוה וברהיטות

ו- נעבור ל פירסומות ..............

תמיד שהם רוצים להשתיק מישהו
אז הם עוברים לפירסומות

קליט

New member
חחחחח

הכל משחק מכור . תמיד השדרן אומר את המילה האחרונה . המאזין עולה לשידור ונותנים לו חצי דקה לדבר, ואז השדרן המשופשף מתעמת עם המאזין ומראה לו כמה שהוא טיפש, המאזין הנרגש מנסה איכשהוא להסביר את עצמו, המאזין כבר נשאר בלי מפרשים, הוא כבר בקושי ממשיך לדבר כי השדרן הרי משגע אותו ומביא לו כל מיני טיעונים מההפטרה ובאמצע המשפט כמובן, ואז השדרן אומר את המילה האחרונה, ומנתק את המאזין בלי להפרד ממנו לשלום - ובלי שנבין לאשורו מה המאזין רצה . מה זה משנה מה המאזין רצה ?? . . . העיקר שהשדרן הסביר את הדיעה שלו היטב היטב . ככה הממסד ממשיך לשלוט, ואף אחד לא משנה את דעתו . ואם חרדי עלה לשידור אז ברור שחובה על השדרן להציק לו ולבלבל אותו כהוגן . לכן אני אומר שעל השדרן לשתוק, להקשיב, ולנסות להבין מה המאזין רוצה להגיד, ולא לנתק את השיחה לפני שהבנו את מה שהמאזין רוצה - וזה לא לוקח הרבה זמן . אורך הרבה זמן הויכוחים הטיפשיים בין השדרן הרברבן למאזין שרוצה בס"ה להשלים את הרעיון שלו ולא נותנים לו !

אכן התקשורת עוגנת

עמוק בשמאל ולמשל לגבי החרדי שהתבטא לא יפה לחיילת שהתנהגה מאוד יפה עליו בכך שהתחככה בו פיזית (ויש על כך עדות של אשה שראתה זאת אבל מי יבלבל אותנו עם עובדות לאחר שלא הצליחה להוציא אותו משלוותו בדרכים אחרות ובמקום שהיא תעצר על הטרדה מינית הוא לא רק נעצר אלא גם קיבל עונש שנתפר לו אישית מכיוון שאין כזה עונש בכל ספרי החוקים של מדינת ישראל והוא שאסור לו לנסוע בתחבורה ציבורית עד להודעה חדשה ובמילים פשוטות ללא הגבלת זמן

קליט

New member
לאיזה סיפור מדבר כבודו ?

ומה החרדי עשה לפני שהמתגרונת התחככה בו ?

כמה צדדים לסיפור ושאלות ללא תשובות? כמובן!

ויש בסיפור הרבה תמיהות שמעלות שאלות קשות על הסיפור

האם הסיפור לא תוכנן מראש כי לפי דף הפייסבוק של החיילת זה נראה מתוכנן

ממתי חיילת מקבלת אישור בזק שכזה להתראיין בתקשורת כשלאישור כזה נדרשים אישורים בכמה דרגים פיקודיים

אף אחד ברשויות החוק לא טרח לבדוק את העדות על התחככותה של החיילת בחרדי

כנ"ל אף אחד לא בדק את טענתו שמדובר במישהי אחרת

ובכלל מוטל ספק האם נאמרו הדברים שנטען שנאמרו כלפי החיילת

ואין שאלות איך תוך מרחק תחנה אחת מהתקרית כבר חיכה שוטר על אופנוע, האין זה מתוזמן?!

וממתי יש שני מבקרים על אוטובוס אחד ואני כנוסע עשרות שנים באוטובוס באופן יום יומי לא זוכר סיטואציה כזו

ולמה נזכרו בסעיף האשמה הזה בחוק אחרי 13 שנים שזו אות מתה בספר החוקים

וומתי נותנים עונש (לא לנסוע בתחבורה ציבורית) ללא קציבת העונש

וזה לא כל השאלות ! ! !

קישור 1

קישור 2

קישור 3

כמה צדדים לסיפור ושאלות ללא תשובות? כמובן!

ויש בסיפור הרבה תמיהות שמעלות שאלות קשות על הסיפור

האם הסיפור לא תוכנן מראש כי לפי דף הפייסבוק של החיילת זה נראה מתוכנן

ממתי חיילת מקבלת אישור בזק שכזה להתראיין בתקשורת כשלאישור כזה נדרשים אישורים בכמה דרגים פיקודיים

אף אחד ברשויות החוק לא טרח לבדוק את העדות על התחככותה של החיילת בחרדי

כנ"ל אף אחד לא בדק את טענתו שמדובר במישהי אחרת

ובכלל מוטל ספק האם נאמרו הדברים שנטען שנאמרו כלפי החיילת

ואין שאלות איך תוך מרחק תחנה אחת מהתקרית כבר חיכה שוטר על אופנוע, האין זה מתוזמן?!

וממתי יש שני מבקרים על אוטובוס אחד ואני כנוסע עשרות שנים באוטובוס באופן יום יומי לא זוכר סיטואציה כזו

ולמה נזכרו בסעיף האשמה הזה בחוק אחרי 13 שנים שזו אות מתה בספר החוקים

וומתי נותנים עונש (לא לנסוע בתחבורה ציבורית) ללא קציבת העונש

וזה לא כל השאלות ! ! !

קישור 1

קישור 2

קישור 3

אנשי ערב רב

רואים ברור שאלה הם
אנשי ערב רב

שמה שמעניין אותם זה -
תנו לי ! , מגיע לי ! ,
כל הזמן