מה קרה

simsit1

New member
מה קרה../images/Emo35.gif

אתמול הוספתי הודעה ועכשיו נכנסתי שוב לאתר ואני רואה שההודעה כבר לא פה...
מה קרה

simsit1

New member
אוף....

זה מעצבן שזה בשרשור שאלות אחד... לדעתי זה הרבה יותר נוח כשזה...כמו שהיה פעם... בגלל שככה לא יודעים מי מגיב למה...

Shaaaki

New member
נכון... לא מבינים כלום...

לפי דעתי, הדרך הקודמת הייתה הרבה יותר נוחה... ככה לא מבינים מי נגד מי, הכל מבולגן...

shmulik15

New member
תראו, אני ועמוס יכולים לשרשר

שאלות עד מחר לשרשור, אבל אם כל הפורום יחליט לא לשרשר, לא יהיה לנו מה לעשות. תחליטו עכשיו מה שטוב לכם : פורום שכולו שאלות (המתכונת הישנה) או פורום עם שרשורים עיניינים. בכל מקרה, אין כוונה לשנות החלטה זו בזמן הקרוב. במידה ואתם רוצים לערער על זה - תוכלו לפנות גם לפורום המשוב ולהתלונן בפני הנהלת הפורומים.

מחזק את שמוליק ../images/Emo45.gif

כפי שהסברתי לך במסרים, נוצר מצב בו הדרך היחידה להתמודד עם עומס השאלות, שלאניות דעתי היה בלתי-נסבל והרס הלכה למעשה את הפורום, הייתה באמצעות המערך החדש - שרשור שאלות אחיד. כרגע אין פתרונות חלופיים לבעיה והחזרת המצב לקדמותו לא באה כרגע בחשבון, מהעובדה הפשוטה שהיא תהרוס את הווי הפורום. אם למישהו יש פתרונות חלופיים - נשמח לשמוע. מעבר לכך, אם עדיין יש תלונות - ניתן להפנות אותן אליי או אל שמוליק במסר/אימייל או כמו ששמוליק אמר גם להנהלת הפורומים.

rotemshi

New member
או קיי...

דבר ראשון לא תריך להגזים... לא נתלונן עליכם בפורום משוב... ודבר שני אין הרבה דברים שאפשר לעשות בפורום של סימס חוץ מלבקש עזרה... אין פה שום משחקים שקשורים לסימס... שום דיונים... שום כלום... חוץ מזה זה לא כזה נורא שיהיו שירשורי שאלות...

rotemshi

New member
או קיי...

דבר ראשון לא תריך להגזים... לא נתלונן עליכם בפורום משוב... ודבר שני אין הרבה דברים שאפשר לעשות בפורום של סימס חוץ מלבקש עזרה... אין פה שום משחקים שקשורים לסימס... שום דיונים... שום כלום... חוץ מזה זה לא כזה נורא שיהיו שירשורי שאלות...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifיש יתרונות וחסרונות לכל דבר

בשיטה הקודמת שאלות היו חוזרות על עצמן 5 פעמים עמוד הראשון וזה סתם היה מעצבן.. אנשים סתם היו פותחים הודעות עם שאלות שכבר שאלו וזה סתם פוצץ את הפורום.. והחיסרון בשיטה הזאת זה שכל השאלות שלכם "הולכות לאיבוד" והכלח נמצא בשירשור אחד והוא הופך להיות מבולגן... היתרון בשיטה הקודמת זה שכל שאלה הייתה בנפרד ויכולתם לראות אם ענו לכם והיחס היה אישי יותר.. היתרון בשיטה הזאת היא שהשאלות נמצאות ביחד, הן לא תופסות את כל הפורוםואני גם בטוחה שעם הזמן חברי הפורום הישנים ילמדו שהשאלות מועברות לשירשור אחד והבעיה אולי תישאר אצל החברה החדשים אבל אני חושבת שאולי כדאי שאם נשארים עם השיטה החדשה אולי כדאי לרשום באדום למעלה (בולט) שכל השאלות נמצאות בשירשור אחד ואז אולי גם החדשים יוכלו לחפש את השאלה שלהם בשירשור....

אמ... יש לי רעיון../images/Emo70.gif

אפשר שפתחו שאלה ושמישהו יענה על זה וככה על כל שאלה. ולרשום למעלה "נא לעשים לב לכל שאלה ותשובה
" מה דעתכם

למעלה