מה קרה??? קצת
וכולם

י.ר א ש

New member
מה קרה??? קצת ../images/Emo54.gif וכולם

בורחים?? זה החיים לא? שכחתן שכתבתי פעם על הפורום הורוד שכולם מחבקים ומנשקים אחד את השני {או יותר נכון-את השניה} כל היום?? רציתן אז להרוג אותי. בקיצור, זה קצת טוב שיש ויכוחים ומריבות ואולי דרך הדברים האלה אפשר ללמוד גם למשפחה האמיתית,בבית. גם הילדה שלי שהיא כמובן הדבר הכי נפלא בעולם מסוגלת להביא לי את הסעיף כשאני ביום רע, וגם לכם זה קורה או יקרה,וזה לא אומר שאתם אוהבים פחות. וזה הקשר לכל החיים,הרי משפחה לא בוחרים,אומרת הקלישאה.אולי כשמאמצים יש את הפריבלגיה לדעת שלא יוולד ילד מפגר או חולה או פגום בצורה אחרת,שאישה שיולדת תקבל את מה שיבוא,אבל גם ילד מאומץ יכול להיות במשך הזמן עבריין,מכור לסמים או הומו {להבדיל},ומה יהיה אז?? האם גם אז יהיה הבן הנהדר הגאון המקסים?? הנסיכה התמימה ששוכבת עכשיו וישנה במיטה יכולה מחר להיות....ומה מרגישים ההורים של קוזו אוקאמוטו?של יגאל עמיר? עד לאן ללכת עם הילד כשהוא עושה "שטויות"? והרי אצל כל אחד אמות המידה שונות. אצל אחד כשהילד גונב לו כסף קטן מהמכנס זה סוף העולם,וילד אחר בא הביתה עם גופה בשק ואמא עוזרת לו להחביא אותה. אז זהו,ותדעו לכם שגם אם אני כותב לפעמים שטויות אז אין לכם ברירה,כי גם אני כבר מרגיש במשפחה..-{ים של

shira^

New member
אתה חמוד -- ואני מחייכת ומפוייסת

ובמחשבה שניה גם צודק !!!!

שולינקה

New member
בכלל לא שטויות,אפילו חוש הומור

והחתול(הסימן היה כבר מזמן?)נחמד ובמקום.

טלי ל.

New member
מילים כדורבנות ראשי ../images/Emo45.gif

וזה עוד לפני שעברתי על כל הסאגה..ובאמת העלת נקודה מענינת, עד איפה הולכים עם הילד כשהוא עושה שטויות..

למעלה