אני אנסה לענות
אם את מתכוונת בשאלה "האם אתה תומך בהשמדת מדינת ישראל" לשאלה האם אני מתנגד לעצם היותה של מדינת ישראל מדינה אתנית-יהודית גזענית אשר מפלה את אזרחיה הלא-יהודים בכל תחומי החיים, האם אני תומך בשוויון אזרחי, תרבותי ופוליטי מוחלט בתוך המדינה ללא העדפה של שום קבוצה אתנית, אז התשובה היא כן. אם את מתכוונת בשאלה "האם אתה תומך בהשמדת מדינת ישראל" לשאלה האם אני מתנגד למדיניות של ישראל להשליט את עליונותה בכוח על פני המרחב הערבי בו היא נטע זר, האם אני מתנגד לכיבוש העם הפלסטיני ולהתקפתה של ישראל את העם הלבנוני כיום, האם אתנגד לכל מלחמה אימפריאליסטית של ישראל בעתיד, אז התשובה היא כן. אם את מתכוונת בשאלה "האם אתה תומך בהשמדת מדינת ישראל" לשאלה האם אני מתנגד לכך שלכל יהודי יש זכות אוטומטית להפוך לאזרח מועדף במדינה ללא קשר להשקפתו או תנאי חייו בעוד שלפליטים הפלסטינים שעל חורבנם נבנתה המדינה אין זכות לשוב לארצם, התשובה היא כן. אם את מתכוונת בשאלה "האם אתה תומך בהשמדת מדינת ישראל" לשאלה האם אני מעוניין בסילוקה של מדינה בשם ישראל והקמה של מדינת אחת בין הירדן לים, אז התשובה היא שהשאלה האם תהיה פה מדינה אחת או שתיים היא בעיני חסרת חשיבות עקרונית ומשום שהפיתרון הריאלי יותר הוא פתרון המבוסס על שתי מדינות, אני משתדל לקדם אותו. אם את מתכוונת בשאלה "האם אתה תומך בהשמדת מדינת ישראל" לשאלה האם אני תומך בהשמדתם הפיזים של אזרחי מדינת ישראל או תושביה היהודים, או בכל פגיעה אחרת בהם, כפי שמתפרש מעצם הצגת השאלה והבחירה במילה "השמדה" התשובה היא חד-משמעית לא.