מה קרה פה?

Fleddermaus

New member
../images/Emo46.gif

אני מאוד מקווה שהבודדים שזרקו חפצים הם אכן בודדים, לא מייצגים את השמאל הרדיקלי.

gershon17

New member
מה זאת אומרת מה קרה פה?

אלה אותם מפגינים שזורקים אבנים על חיילים בהפגנות נגד הגדר, אותם מפגינים שלא יתפסו חיים עם דגל ישראל בהפגנה, ובחלקם הגדול אותם מפגינים שמיוצגים ע"י עזמי בשארה שטורח לתמוך בחזבאללה מעל כל עץ רענן. "מחנה השלום" ו"השמאל" שמשתתפים בהפגנות השמאל כבר מזמן הפסיקו להיות שמאל ציוני ישראלי והפכו ללאומנים ערבים לכל דבר ועניין. אז הנה, בבקשה, עוד הדגמה.

שים לב

לא תתפוס אותי מפגין עם דגל ישראל, גם לא תתפוס אותי מפגין עם אף דגל לאום או כל סממן לאומי שהוא, של כל לאום, וזאת מפני שאיני תומך בהנפת סמלים שיוצרים יותר הפרדה ומחלוקת מאשר דברים חיוביים, לדעתי. בנוסף לכך, מעולם לא נקטתי באלימות כלפי יצור חי, לא כלפי שוטר, לא כלפי חייל, לא כלפי אף אדם ולא כלפי חיה. לכן, לא כל מי שאינו תומך בסממנים לאומיים דוגל באלימות. למעשה, לרוב, ההפך הוא הנכון.

gershon17

New member
אתה בהחלט דוגל בסממנים לאומיים

אלא אם כן אתה מתנגד להחזרת הגולן לסוריה, כמובן.

gershon17

New member
אפרש, אבל קודם אתהה

אתה לא תחזיק אף דגל, אבל מה עם שאר הנוכחים בהפגנה? אתה רוצה להגיד לי שלא היה אף דגל שהופיע שם? כי בתמונות שאני ראיתי, היו הרבה מאד דגלים - רק דגלים ישראלים לא היו. למשתתפים בהפגנה לא היתה בעיה להזדהות עם הדגל הפלסטיני (לא ראיתי דגלי חזבאללה. היו דגלי חזבאללה?), רק עם הדגל הישראלי יש להם בעיה. זו לא הפגנה שקוראת להפסקת הלחימה, זו הפגנה שלאנשיה יש עמדת מוצא מאד ברורה - עמדה אנטי-ישראלית. אני שמח שאתה גאה להשתתף בהפגנה כזו.

shay or eli

New member
היה דגל ישראל

(באופן יחסית מפתיע, הוא נישא ע"י ערבי) היו גם דגל של פלסטין ודגל של לבנון, לאות סולידריות. שאר הדגלים היו דגלי התנועות המארגנות ודגלים שחורים. לא היה דגל חיזבאללה.

shay or eli

New member
לא זרקו עליה כלום

עמדתי בשורה הראשונה מול הבמה כשהיא נאמה. כשהיא אמרה שהיא לא מפגינה נגד צה"ל וקציניו (ומי ניהל בדיוק את המלחמה הזאת חוץ מדן חלוץ? פרץ ואולמרט נתנו לו יד חופשית), היא קיבלה קריאות בוז. כשהיא אמרה שהמלחמה הזאת הייתה צודקת, אחד הדברים היותר טיפשיים שאפשר לומר על במה של הפגנה נגד המלחמה, היא קיבלה קריאות בוז וכמה צעירים ניסו לקפוץ עליה. אבל המבוגרים ריסנו אותם, אז לא קרה כלום. שום חפץ לא נזרק עליה. אגב, כשנעמי חזן נאמה, היא קיבלה בעיקר מחיאות כפיים.

'כמה צעירים ניסו לקפוץ עליה'?

מעניין מה הם רצו ממנה. אולי להצטלם איתה, אולי חתימה...

למעלה