מה קרה ל"israel has the right to

בר בי רב

New member
מה קרה ל"israel has the right to

defent itslef" שבוש נהג לומר בעקבות החיסולים? רק אסונות מביא עלינו הדוד סם (ורנון יהיה יותר מתאים).

ricardo18

New member
כבר שלחת עתירה לבג"ץ בדבר הוצאה

להורג של טייסי המסק"רים ומשפחותיהם?

מטרניך

New member
שוב התחלת לרדת מהפסים?

מנהיגי הטרור אחראים למות בני משפחותיהם כמו שהנאצים, ולא טייסי בעלות הבאית, היו אחראים למות בני משפחותיהם שלהם בהפצצות. הם יכולים להציל את נשיהם וילדיהם אם ירחיקו אותם מעצמם ומזירת המלחמה. אבל התענוג של עריכת טבח יומיומי ביהודים וניהול רגיל של שגרת החיים בחברת משפחותיהם לא יינתן להם. הם הפכו את בני משפחותיהם ובעיקר את ילדיהם למגינים אנושיים. עכשו הם רק בני הערובה שלהם. כל ניסיון להתקרב מצידם אל נשיהם וילדיהם יהפוך את אלה בהכרח למטרה. הם כפו עלינו מלחמת טרור אכזרית ואנחנו ננצח בה רק אם נכה בהם ללא רתיעה.

שינילה

New member
מטרניך, אני חושש שלא הבנת את כוונתו

של ריקרדו. הוא כתב זאת לבר בי רב כי זה האשים את טייסי חיל האוויר בפספוס מכוון וטען כי צריך לתלות אותם בעוון בגידה. אז לא ריקרדו ירד מהפסים...

שינילה

New member
ריקרדו - אני חושב שכדאי שבכל זאת

תכתוב את הודעותיך במקום הנכון לפי ההודעה אליה אתה מגיב. זה שאתה כותב תמיד בסוף השרשור ולא לפי ההודעה אליה אתה מגיב לפעמים מבלבלת.

מטרניך

New member
נכון, ברבי כתב הודעה מטורללת.

היה נידמה לי שריקרדו מתכוון לטייסי המסוקים שהרגו אתמול והיום את אנשי החמאס ומשפחותיהם. כדאי בכל זאת שריקרדו יבהיר את כוונתו.

למעלה