מה קרה ל exchange

achokler

New member
מה קרה ל exchange

יש לי שרת SBS 2000 כנראה בגל בעיה עם אחד הדיסקים הוא נתקע עשיתי לו RESTART ושהוא עלה בחזרה בחלק מן העמדות חסרים מיילים של כמה ימים אחרונים. ניסיתי לעשות DEFRAG ל EDB STM אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?

antidot

New member
------->

המצב שאתה מתאר מרמז שלא בוצע REPLAY ללוגים. האם מוגדר לך circular logging ? מתי בוצע הגיבוי האחרון ? האם גיבית את התוכן של MDBDATA לפני ביצוע הDEFRAG ? האם היו הודעות שגיאה בלוגים לאחר REBOOT ?

achokler

New member
תשובות

מצטער לא יודע מה זה circular loggingגיבוי ל mdbdata בוצע אתמול בלילהולא היו לי שום בעיות אחרי DEFRAHמה הכוונה לא בוצע REPLAY ל LOG ים האם אפשר הסבר נוסף?

achokler

New member
אני זוכר היטב את ההסבר

אבל מה לעשות כנראה אני לא כל כך חכם אין לי הגדרה של circular logging (זאת אומרת אין V) מכיוון שחכיתי יותר מדי זמן , כבר בוצע גיבוי נוסף ואין יותר LOG - ים השאלה האם אני יכול לשחזר את יום חמישי ולהוסיף ידנית את המיילים מיום שישי והלאה על ידי העתקתם מכונן M ?

antidot

New member
מה ריגשי ? מה ?

אני חושש שזה בלתי אפשרי לענות על השאלה שלך בלי לדעת איזה גיבויים בדיוק יש לך (של IS ושל לוגים, כולל תאריכים) כונן M הוא סה"כ וירטואליזציה של Store פעיל. ז"א שמה שאתה רואה בכונן M כבר נמצא בIS. כתיבות לכונן M הן מאוד לא מומלצות (ולמיטב זיכרוני לא נתמכות). בE2K3 הגישה לכונן M אף בוטלה בברירת מחדל. זה שביצעת את הגיבוי ואתה לא רואה את הלוגים זאת אכן בעיה: בשביל להביא את המערכת למצב תקין וקונסיסטנטי, אתה צריך את IS האחרון שגובה לפני הקריסה + *כל* הלוגים שנוצרו מאז עד היום. אגב, איזה גרסאות outlook יש באירגון וכמה משתמשים יש ? אם כולם על outlook 2003 בcached mode, אתה יכול להחזיר את התיבות למצב תיקני ע"י דחיפת העותק הלוקלי (של cached mode) לשרת. אתה יכול לפרט במדוייק את השתלשלות האירועים תוך ציון של אילו קבצים היו קיימים (וקיימים היום) ומה הפעולות שבוצעו בכל שלב ?

CCNA

New member
בהמשך למה שרשמת .....

כיצד אני יכול לבצע "דחיפת העותק הלוקלי Outlook.ost של cached mode לשרת? זה מתבצע באמצעות תהליך ייצוא וייבוא?

achokler

New member
עדכון

לכל העמדות יש OUTLOOK 2000 ולכן עשיתי MIGRATE ל PST ליומיים אחרי הגיבוי האחרון שחזרתי את הגיבוי אחרי נאצלתי לעשות REPAIR עם ESEUTIL ו DEFRAG ושחזור מה PST של ה MIGRATE אמנם כמה מיילים כפולים אבל לדעתי שחזרתי את הרוב אך אני יכול לבדוק למה זה קרה מראש?

למעלה