מה קרה לשיר פתיחה?

mishmesh

New member
מה קרה לשיר פתיחה?

זה לא רק שהיום קיצצו אותו לגמרי, אלא שגם בשבוע שעבר היה שיר םתיחה שונה לגמרי? מה הולך פה?

PopPy

New member
יש שלושה בתים לפתיח, בתוכנית

הראשונה הראו את שלושתם ובשאר התוכניות בד"כ משתמשים רק בבית אחד, והיום לא שמתי לב למשהו שונה בפתיח...

אכן ../images/Emo45.gif

הפתיח המפורסם במאמארי הפורום ושהופיע בתוכנית הפתיחה הוא למעשה 3 פתיחים שונים וחדשים לתוכנית הבאים ברצף. בדר"כ אמורים להיות 3 פתיחים ובכל תוכנית ישתמשו באחת אחר.

גם בעונות ה-3 וה-4 היו 3 פתיחים../images/Emo16.gif

שבכל תוכנית הראו פתיח אחר. בעונה הרביעית הוחלט לא לשדר את הפתיח השלישי, בגלל האינתיפאדה, שבפתיח נראים חיילים ישראלים ופלסטינים מתנשקים והולכים ביחד. נ.ב.- לא שמתי לב, יש את מילות הפתיח הישן במאמרים?
ניר

ולא מצאתי במאמרים, אז.. ../images/Emo16.gif

מה שאני זוכר: פתיח עונות 3 ו-4/רק בישראל/שידורי קשת פתיח 1: יש לי אינטרנט בג´יפ, רק בישראל. למה לא השאירו טיפ? רק בישראל. מישהו פה אכל חמין. המנוי אינו זמין, רק בישראל. פתיח 2: הצבעה של אי-אמון, רק בישראל. יוסי יוסי בניון, רק בישראל. סלולרי לתינוק, במגרש אסור לירוק, רק בישראל. פתיח 3: אני אהיה טייסת קרב, רק בישראל. הי! אחי! מה המצב? רק בישראל. בשטחים שוב מהומות, נעבור לפרסומות, רק בישראל. נעזרתי באתר "ג´אמבו" כשנתקעתי קצת, ומשום מה שם מופיעים עוד 2 בתים שאף פעם לא יצא לי לראות, ולדעתי גם לא צולמו: אני שמעון התחמן - רק בישראל אני יפה שחבל על הזמן - רק בישראל יש לנו פצצת אטום... והנה שאול יהלום - רק בישראל כל העם בקניונים - רק בישראל על המדרכה חונים - רק בישראל לאפה-חומוס-צ´יפסלט... מי יישב על השלט? - רק בישראל
ניר

למעלה