מה קרה לפורום?

חחחחחחחחחחחחחח מיכה!

איך רואים שאפעם לא קיבלת מחזור!! זה תחבושת עם כנפיים! טמפון עם מוליך! מיכה חמודי!!!

חחחחחחחחח אבי...!../images/Emo12.gif

שתקיייייייייייייייייייייייייייי

Ivan Pedroso

New member
קיבלתי קיבלתי ../images/Emo13.gif

אבל עבדו עליי בחנות ונתנו לי טמפון עם כנפיים
ואח"כ גיליתי (אהמ אהמ מרי גילתה לי) שאין דבר כזה
סתם, אבל באמת פעם לא ידעתי... הייתי בטוח שהטמפונים זה האלה עם הכנפיים שמראים אותם בפרסומות כל הזמן-אולדייז, או-בה וכל החרא הזה... בלעעע עושה לי צמרמורת לחשוב על זה

חוצפה!!

עוש לך צמרמורת לחשוב על זה??? אנחנו צריכות לעבור את זה כל חודש!! וכשבא לכם סקס פתאום, אתם מתלוננים!!! חצופניםםםםםםםםםםםםםם

לידושית וילדה טלנובלעילגת!!

תפסיקו, יא שתי עמות! אתם רוצות לריב?? תריבו במקום אחר!! וילדה טלנובעילגת, תפסיקי לכתוב עם שגיאות כתיב! אני איכנס בך!!

חחחחחח טלנובלעילגת!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח התכוונתי ל...

יש כזה ביטוי שטמפון לחוץ אז אתם לחוצות כמו טמפון אתן לא מכירות את זה? טחח לא משנה....

Ivan Pedroso

New member
חחח באמת פעם היה טוב יותר ../images/Emo13.gif

לפני כמה חודשים...
אבל עכשיו מיכאלה נגמרת והפורום ייגמר גם...

נכון מיכה!!

היה כ"כ כיף!! הדבר הכי מצחיק שאני זוכרת היה כשהיה במיכאלה פרק 70 וכולם בכו שזה תכף נגמר!! עלק נגמר!! עכשיו זה באמת תכף נגמר!! גא"ד!! זה תכף נגמר! אתם קולטים????

למעלה