מה קרה לפורום?

מה קרה לפורום?

כולם מקללים אחד את השני ועוד.. מה קרה לפורום הנחמד והחברתי שאני לא מיזמן שהכרתי? מה קרה ? ספרו אני לא גולשת כאן הרבה כ"כ....

רובם אחותך !

לא נעים לך פה ??????????? ע-ו-פ-י

סתמי!!

סתכלי חמודה!! במשך הזמן נכנסוו לכאן המו ילדים עילגים כמוך, עובדה שהצלחנו להעיף את כולם! וגם אותך נעיף! אל דאגה!!

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעשן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוויר אוויר אוויר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעשן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *הדר מתה מצחוק**אנא השאירו הודעה אחרי הביפ*

ביפ!!

את יודעת דרוש, היום שקמתי מוקדם, יאצתי לביצפר והיה קר!1 את חושבת שזה חורף או שזה בגלל השעה הכ"כ מוקדמת??

HaDaRoSh

New member
תאמת ../images/Emo121.gif

אין לי מושג גם לי היה קר והנהג באוטובוס עוד הפעיל מזגן! אימשמו! אבל אחרי זה נהייה חם כנראה זאת השעה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי אבי רצחת אותייייייייייייייייייייייייייייייי

BEN ZIV

New member
היא צודקת../images/Emo88.gif

צריך לשים לזה סוף
אתם צריכים להוריד הילוך בקטע של הקללות ולא כל אחד שבא לדחוף לו בננות חחחחחחח זה נשמע מצחיק, אבל אני לא צחק אני רציני! רק במקרה הכי גרוע אז צריך לדחוף לו בננות!

לא אמרתי שלא נעים לי פה...תרגעו

רק רציתי מה קרה לכולם אתן לחוצות כמו טמפון ועצבניות.. תרגעו....

BEN ZIV

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

כמו טמפון?!

למעלה