מה קרה לפורום? לא היו פעם 3 מנהלים?
E eranmc New member 8/6/04 #3 תפוז מחפשים מנהל חדש ככה שאם מישהו מעוניין ששילח בקשה להנהלת הפורומים - חבל יכול להיות פורום טוב.
E eranmc New member 8/6/04 #6 ../images/Emo6.gif טוב תראו מה תעשו תשלחו מייל לכתוב הזאת: [email protected] ותכתבו ככה: "שלום אני X, מעוניין לנהל את פורום ג'ניפר לופז 559, הפורום ללא מנהל זה Y זמן, בברכה X".
../images/Emo6.gif טוב תראו מה תעשו תשלחו מייל לכתוב הזאת: [email protected] ותכתבו ככה: "שלום אני X, מעוניין לנהל את פורום ג'ניפר לופז 559, הפורום ללא מנהל זה Y זמן, בברכה X".
G GuItAr2 New member 8/6/04 #7 זה עדיין לא יעזור לנו../images/Emo3.gif אנחנו עדיין נצטרך ללכת לראיון....
° °•°B®onX Girl°•° New member 9/6/04 #9 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifיש קומונה... ושלחתי מכתב...מזמן.. והגיבו לי אתמול...אמרו לי להתקשר לקבוע לראיון...ואני גרה בת"א..אז כנראה אני אלך...אני אתקשר ביום חמישי...
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifיש קומונה... ושלחתי מכתב...מזמן.. והגיבו לי אתמול...אמרו לי להתקשר לקבוע לראיון...ואני גרה בת"א..אז כנראה אני אלך...אני אתקשר ביום חמישי...
E eranmc New member 9/6/04 #10 רק טיפ קטן תלכי רק אם את באמת רצינית ובטוחה שאת רוצה לנהל את הפורום, חבל שעוד חצי שנה ימאס גם לך מג'ניפר והפורום ישאר בלי מנהל. בהצלחה
רק טיפ קטן תלכי רק אם את באמת רצינית ובטוחה שאת רוצה לנהל את הפורום, חבל שעוד חצי שנה ימאס גם לך מג'ניפר והפורום ישאר בלי מנהל. בהצלחה
Q QueIronia New member 10/6/04 #13 ערן - הבהרה ../images/Emo26.gif לי לא נמאס מג'ניפר, נמאס לי מהאנשים שהיו בפורום...
E eranmc New member 10/6/04 #14 כשאתה מנהל פורום אתה צריך... לדעת שהגולשים אם הם מעצבנים או חמודים הם חלק מעסקת החבילה. לא נורא, שיהיה לך המון בהצלחה בחיים ובלימודים - אתה מנהל פורום אחר?
כשאתה מנהל פורום אתה צריך... לדעת שהגולשים אם הם מעצבנים או חמודים הם חלק מעסקת החבילה. לא נורא, שיהיה לך המון בהצלחה בחיים ובלימודים - אתה מנהל פורום אחר?
° °•°B®onX Girl°•° New member 10/6/04 #15 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifארזזזזז!!! התגעגעתייי!!חח בטח אתה לא התגעגעת אליי...חפיף ואני כן רצינית בקשר לג'ניפררררררררר ולא יימאסס לי מממממננננננננההההההההההה
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifארזזזזז!!! התגעגעתייי!!חח בטח אתה לא התגעגעת אליי...חפיף ואני כן רצינית בקשר לג'ניפררררררררר ולא יימאסס לי מממממננננננננההההההההההה