מה קרה לפורום?

Levinzone

New member
מה קרה לפורום?

לכולם הוא לא עולה עד הסוף או רק לי? ובכלל, למה אנשים כ``כ מדכאים היום? אני לא רוצה להיות מדוכאת בגללכם!!! אוף, בא לי להתלונן קצת: הייתי היום בבית חולים.. הנסיעה לשם אמורה לקחת רבע שעה. יצאנו ברבע לשמונה, והגענו אחרי 8 וחצי.. היו כ``כ הרבה פקקים! טוב, הגענו.. שעה לא עשיתי כלום, ברבע ל10 לקחו לי דם, וא זישתי 3 שעות ולא עשיתי כלום... אוף... אבל ההמוגלובין שלי עלה קצת (9.8), וזה משתפר.. הבעיה היא שהרופא אמר שההמוליזה שהיתה לי, לא אמורה לקרות ממחלת הנשיקה, וזה אומר שיש עוד מחלה ברקע- זה מפחיד אותי!!!!! בכללל אופן...אני צריכה לחזור ביום חמישי לבית חולים, בשביל אותו הדבר בדיוק! לעניין הבא: ביום שישי יש כ``כ הרבה דברים טובים... יש ירמי קפלן בברבי החדש, יש אמנזיה, יש שברולט! אוף אוף אוף!! ואני צריכה לנוח בבית!! אולי אני אשדל ידיד שלי שלא יעשה כלום ויבוא לשעשע אותי, וניקח נייטמר!! כן!!! ואחרון חביב, אפילו קצת שמח: הזמנו ממיר דיגיטלי!! בקרוב גם לי יהיה קארטון נטוורק! וייייי... מקווה שההודעה תעלה -יעל-

Levinzone

New member
חה חה חה חה חה חה

היי, מה אתם יודעים.. אני בכלל לא לוינזון, אני אמירוש!!! זה ממש משעשע....

חה חה חה !

לי היה את זה לפני כולכם ... ועם כל החבילה ! ובחדר שלי !אני בין ה3 הראשונים בארץ שיש לו YES ! על הבית שלי ניסו את זה ! אתם קטנים עליי בהחלט ...

Levinzone

New member
גלעד, עיניים שלי...

לא דיברתי בכלל על YES, אלא על הממיר הדיגיטלי של תבל! אני לא רוצה YES.

*may*

New member
חיחיחי :) עזבי אותו הוא עשיר..

אבא שלו מנכ``ל יס !!!! :)

*may*

New member
אחרי שעברנו על כל סוגי הצחוק :

(חה חה חה, חיחיחי, חו חו חו) :) לא, יעל, זה לא היה ברצינות, זאת הייתה בדיחה שבטח גלעד יבין.. אולי אבא שלו הוא לא מנכ``ל יס, אבל הוא באמת עשיר ! :)

Levinzone

New member
LOL?

הממ.. אם הוא עשיר אז למה הוא גר בשיכון המזרח??????????????????. (אל תתקיפו אותי)

*may*

New member
טוב אז הוא עני !! מה אכפת לי ???

מסכן.. רוצה שקל גלעד ? :) אה וכן, באמת שכחתי לשים גם את LOL ברשימת סוגי הצחוק. :)

Levinzone

New member
זאת לא היתה הכוונה שלי....

אני יודעת, אני יודעת... אני גרה בקריית גנים, וזאת אמורה להיות *שכונת יוקרה*, והיא מלאה ערסים ופרחות מגעילים... יותר חשובה האוכלוסיה לדעתי, ולא המקום עצמו :)

*may*

New member
טוב אז הוא עני !! מה אכפת לי ??

מסכן, גלעד.. רוצה שקל ? :) אה וכן, באמת שכחתי לשים גם את LOL ברשימת סוגי הצחוק. :)

Levinzone

New member
מגניב.

אתה מקבל בזאת חברות כבוד בפורום נרקיסיסטים!!!! קודם תוריד, אח``כ נדבר -יעל-

N0

New member
איך N0 דילג על ההודעה הזו ?

ניקח נייטמר ? על מה את מדברת ? על המשחק המגניב עם הקלטת ווידאו שמשחקת נגדך ? N0 זוכר שלמישהו יש את זה פה בפורום...

Levinzone

New member
כן כן כן

אבל הקלטת לא ממש משחקת נגדך.. נו, לא משנה! כן!!!!!

למעלה