מה קרה לפורום?

מה קרה לפורום?

או שרק אני לא מצליחה לכתוב הודעות, הרבה ממה שאני כותבת נמחק בעצם לא נמחק, אלא לא נתפס בפורום. יונית אולי זה מהשינויים שתפוז עושה??????

tairon

New member
תראו גם אני לא התרגלתי לרעיון

החדש ולהבעיות שזה הביא איתו הם לא יחזרו למתכונת הישנה משום מה הם טוענים שזה החידוש האחרון והבעיות הללו תפתרנה רק שלוקח להם המון זמן לפתור את הכל

סיגר.

New member
לא משפצים מה שעובד מצויין!!!

מה הרעיון לקחת את פורום ווידוים ולשפר???? את מה??????????????????? את מי???????????????????????? והכי חשוב !!!!!!!!! מי ביקש ממכם ????????? הלווו זה הפורום שלנו !!! של אלה שכותבים !!! (לא שאני כותב הרבה אבל בהחלט קורא ונהנה) אם לא אנחנו מי אתם בכלל?????? טאי עשה דבר שלא כל אחד יכול לקח את כל החברים תפר לכל אחד חליפה של חתן וכלה חיבר את כולם !!! אם כבר לעשות משהו יש את טאי וכדאי מאוד להתיעץ איתו!!! ולא לעשות תרגיל כזה .... ציון: -100 מגיע למי שמגיע על זה בקיצור מילה אחת כוללת???? בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לתפוז

יחסית מצבך טוב

מאתמול שאני בכלל לא מצליח להכנס לפורום. כוח עליון או תפוז בעינטוז? בכל מקרה געגעתי חביירים אוהב וחושב עלייכם גור.

למעלה