מה קרה לפורום!!!

ANGEL N

New member
מה קרה לפורום!!!

ואלנטיין הייזל מה קורה פה? זה ממש מעצבן שאני לא יכול לדעת מה כבר קראתי ומה לא! אין אפשרות לסדר את זה לכמו שזה היה פעם? בבקשה תתבקשו שיתקנו את זה זה ממש מעצבן אותי. וכן אני יודע שהיה על זה כבר שירישור (אפיךו אני פתחתי אותו) אל תגיבו וזה יעלם. שרק ואל או הייזל יגיבו שנדע מה קורה

A Pig in a Cage

New member
אני חושב שהוא התכוון

לעיצוב החדש שתפוז הפילו עלינו ככה סתם מה שקרה (לדעתי) זה שתפוז החליטו לשנות את האופן שבו המערכת מזהה את ההודעות שכבר קראת. (זה נהיה טיפה טכני עכשיו, מי שלא מבין מוזמן לדלג)עד עכשיו היתה נשמרת על השרת רשימה של כל ההודעות שקראת. כל פעם שהיית טוען את הדף הוא גם היה בודק איזה הודעות קראת לפי הרשימה ובוחר את העיצוב לכל הודעה (מי שזוכר היה פעם נפתח מין חלון קטן כזה ביציאה מהפורום - הוא היה אחראי לזכור את ההודעות שקראת). כנראה שהשיטה הזאת מכבידה על השרת וגורמת לטעינת דפים איטית, והיא באמת היתה איטית. לכן החליטו בתפוז להעביר את השיטה ללקוח, מה שאומר שהדפדפן אמור לזכור את ההודעות שהוא ביקר בהם. זה גורם לכך שטעינת הדף תהיה מהירה בהרבה, אבל אפשרויות העיצוב מוגבלות יחסית. זה בכל אופן מה שאני חושב, על סמך ידע ונסיון אישי וקטעי מידע ששמעתי מאח שלי שמנהל את אחד הפורומים כאן

ANGEL N

New member
לא הבנתי מה לא ברור?

עד עכשיו אחרי שהייתי קורא הודעה היא היתה מסונמת בוי, וככה הייתי יודע אם כבר קראתי את ההודעה או לא. עכשיו לאחר שאני קורא את ההודעה אין כל סימן שמראה לי אם כבר קראתי אותה או לא. כשאני יוצא מהפורום וחוזר אליו אני לא רואה מה קראתי ומה לא וככה נוצר מצב שאני קורה הודעות מס´ פעמים וזה ממש ממש מעצבן.

ANGEL N

New member
לא זה לא נצבע לי בכחול לצמיתות:

זה נצבע לי לכחול אבל אם אני יוצא מהפורום או עושה "רענן" אז זה חוזר להיות שחור. זה רק אצלי ככה, אצל כולם זה בסדר? זאת אומרת שאצל כולם ההודעות נשארות כחולות ורק אצלי זה חוזר להיות שחור כל פעם שאני נכנס חמדש לפורום?

ANGEL N

New member
שביזות!!!

איך אני יכול לתקן את זה, זה ממש מעצבן. משהוא יכול להגיד לי איך אני אוכל לראות שכבר קראתי את ההודעות?

רינת4

New member
אתה יכול לשלוח

הודעה לתפוז ולשאול. ייקח להם זמן,אבל הם יענו לך בסופו של דבר.

Buffy1

New member
אולי זה בגלל

שאתה לא מחכה עד שכל דף הפורום נטען? תבדוק לפני שאתה קורא הודעות אם הדף במצב של Done.

A Pig in a Cage

New member
תראה

זה לא קשור למנהלות הפורום, זאת החלטה טכנית של הנהלת הפורומים. אני בטוח שהם יודעים שזה לא משהו, עושה בעיות ודי מכוער, אבל יש להם את השיקולים שלהם. לפי מה שהבנתי הם מנסים לשפר את העיצוב והאמינות של זה, נראה אם זה יעבוד. מה שכן, בינתיים הפורומים באמת מהירים בהרבה.

ANGEL N

New member
כן גם לי זה בכל הפורומים!

אני שמח שאני לא לבד! זה מנחם אותי!

talrv

New member
לי זה נצבע בכחול..

אבל כשאני נכנסת מחדש/ריפרש וכאלה, זה שחור רגיל.. *מתגעגעת לימי ה-V העליזים* וזה לא קורה לי בפורומים אחרים, רק פה! טוב, נלך לפורום תמיכה של תפוז בזמני החופשי (יש דבר כזה?)

ANGEL N

New member
אוףףףףףף זה כ"כ מעצבן...

בפורום התמיכה של תפוז אני לא מצליח להכנס להודעות שהגיבו למה שכתבתי שם. אוףףףףףף איזה מעצבן זה!

אין טעם

להתלונן על זה כל הזמן. כשיענו לי, אני אענה לך, בינתיים אין שום סיבה להמשיך את השרשור הזה. ואל.

למעלה