מה קרה לפורום?!

elian18

New member
אני אוהבת את הפורום הזה

אני לא משתתפת פעילה , אבל בהחלט מרגישה שנעים לי לקרוא את התכנים .

סמאדי

New member
לא להתנפל על מיקל בבקשה!

הכוונה שלה טובה והאישה ניסתה להציע רפואה ושלום.
&nbsp

kisslali

New member
הנה התשובה

כי אם מישהו מעיז להגיד מילה לא נכונה התגובה היא כזו.

ואם יש סקרים מטופשים שכותבת קבועה מתחילה, מה יותר פשוט מפשוט להתעלם רק מהם ולהמשיך הלאה?!?

לדעתי הפורום 'מת' כי כותבים מעניינים פרשו בגלל תגובות תוקפניות.

ללי

גם אני מתבאסת מאד מאד

מזמן הפסקתי לכתוב (לא שהייתי כאן דמות דומיננטית, אבל בהחלט צצתי מידי פעם), וגם נכנסת לקרוא בתדירות הרבה יותר נמוכה.
למה ? הרבה סיבות, בוודאי שלא בגלל השאלונים.
אין מה לעשות, הגלים העכורים מותירים את משקעם יותר ויותר בכל פעם שהם מופיעים. וקשה לי עם זה.
ובאמת מתגעגעת לכותבות, לדיונים, חילופי הדיעות, ההווי והמתכונים שרצו כאן.
פתרונות? מן הסתם יש, אבל הפורום קיבל מן דינמיקה שכזו שלא נראה לי שדברים ישתנו.
מבאס, אמרתי כבר?

רוקמת. לשעבר סמויה, שחזרה להיות סמויה...

הפורום מראה כמה את משקיעה בו (את וכולנו)

אוצה, וכל אחת שהפורום יקר לליבה.
&nbsp
כשמשקיעים, רואים. וכשנכנסים ומחכים למשהו שיתפוס את העין, אז זה נראה גם כך.
&nbsp
אם כל אחת תחשוב לרגע מה חסר לה, ותיזום דיונים בכיוון - אז זה יהיה הכיוון שהפורום יתפוס.
&nbsp
גם בניהול בית אפשר לחדש,
ואני הייתי נזהרת (ופה הדברים לא מכוונים אליך, אוצה, אלא באופן כללי) לפני שזורקים אבנים בבית זכוכית, וטוענים שיש פה סקרים עילגים שמשתלטים על הפורום.
למה, סקרים לא עילגים זה יותר טוב? מה אכלתי\מה קניתי\כמה הורדתי??
&nbsp
היו תקופות שלא יכולתי להשתתף בלפחות מחצית מהשרשורים בכל עמוד, שהיו בעצם דיווח ברמת פירוט כזו שאפילו אמא שלי לא יודעת עלי. אבל כמו שאמרה אליזבת בנט, תמיד חשבתי שזו אשמתי כי לא טרחתי לשנות את המצב.
&nbsp
כבר כמה ימים אני רוצה לכתוב מה המשימה היומית, אבל מפחדת כי שכחתי של מי היה השרשור, ואם אני "אעיז" לפתוח אותו יקפצו עלי בטענה שהפינה לא שלי (ואני גם לא רוצה שתהיה שלי).

דנה אז

New member
בתור אחת שכבר לא פה

אומרת את זה בצער רב, כמו רבות נכנסת ואין למה להגיב, אבל גם כשיש, בוחרת שלא.
מצטערת אם צריכה לשקול כל מילה שנכתבת, כי אולי משהיא תגיב ואחרים יתנפלו עליה. לא מתאים לי. ואפשר להאשים את הסקרים, אבל זה לא רק זה, גם למילה, ומשפט שכותבות יש מי שמתנפלות ומגיבות לא לעניין. וכן גם להן צד בעניין, ונראה שכאשר מעירים אף אחד מהצדדים לא מבין שאליו מתכוונים, וחבל שכל אחת לא לוקחת אחריות על עצמה. לא מתאים לכן דפדפו הלאה. כיוון שאני לא בוחרת בריבים אלה רק להציג את בחירתי, אשאיר זאת כך.
מוסיפה עוד נקודה שמרגישה שהשפיעה עלי: עם כל להט הרוחות שהיו פה, היה צורך למחוק דברים, אבל המחיקות לטעמי ובשבילי היו קצת מוגזמות ויצרו פורום סטרילי מדי. ודברים לא נאמרים, לא מאפשרים לקיים דיונים, כי אולי יעוררו כעסים, ואולי לא יהיו בנושאים שרלוונטים לפורום.
אז כמו שאתן מבינות אני מציצה מדי פעם, ויש פה בנות שאני מכירה אותן רק וירטואלית והן מדהימות. אבל והאבל גדל לאחרונה גם אצלי אישית וגם בפורום ואני לא מוצאת את מקומי פה,
ולא מוצאת נושאים להגיב, ולא מוצאת רצון להגיב.

דנה

אני חושבת שעניין המחיקות הלך קצת לאיבוד בדיבורים - לא היו מחיקות של דברים לא קשורים לפורום, לא היו איסורים כאלו ואחרים. הודעות שנמחקו בגלל בקשה אישית במסר של הגולשת שכתבה אותן וגררו אלי ערימת מסרים לגבי המחיקה - לא תמיד הרוח לוקחת את הדברים למקום הנכון. הודעות לא נמחקות סתם כי הן לא באות טוב בעין וזה לא כל כך הוגן לעשות מהומה מאחורי הגב בלי אף מילה אלי באופן אישי (לא מדברת עלייך).
לנהל פורום זה לא קל, בטח שלא את הפורום שלנו. אני קמה בבוקר לחמישה מסרים של "למה את לא מוחקת מה שההיא כתבה" וכשאני בוחרת למחוק מגיעים לי עשרה מסרים של "למה מחקת?" -
יש צד אחד - ואפילו כאן בשורות שאת כותבת אפשר לראות שזה גבול דק - שאומר שדברים צריכים להימחק וצד שני שמרגיש שנמחקות יותר מידי הודעות.
לו יכולתי לפתוח בפני הפורום את תיבת ההודעות שנמחקו - הרבה היו מודים שזה אולי חמישית ממה שחשבו שנמחק.
&nbsp
כבר כתבתי לך במסר שחבל לי שככה את מרגישה ואני מקווה שתבואי עם יתר הגולשות לתת יד ולחזור לשגרה הכיפיית שהיתה כאן עד לא מזמן
&nbsp

משהו לא ברור לגבי המחיקות

אם כתבתי הודעה, וקיבלתי תשובה שלא ניראת לי, אז אני אבקש למחוק? אם אין בתגובה אוטיניג, קללות ונאצות, אז בעיניי אין צורך למחוק את ההודעה/התגובה. עם כל הכבוד, גם אני קיבלתי פה לא פעם תשובות ותגובות שלא ניראו לי, מעולם לא ביקשתי למחוק. יש פה בנות שישבו וכתבו והשקיעו ואז ההודעה שלהן נמחקה בגלל שמישהי אחרת ביקשה למחוק, ומבחינה טכנית גם ההודעה שלהן נמחקה, קצת לא פייר.

Dana1246

New member
ברור שיש כאן משהו קלוקל בנושא המחיקות

כשגולשת מלגלגת על אם של שני בניה לוחמים בעזה והיא מוצאת לנכון להכריז עליה״פטאתית״ וההודעהלא נחמקת במשך 3 ימים ואותה אם יושבת מול המסך ומתפתלת, מבחינתי זה שיא!!אבל כשמישהי מאירה את עיניכם לגבי גולשת שברור שמאכילה אתכם בשקרים על גבי שקרים והוכיחה זאת לא פעם ולא פעמיים , היא נמחקת מיידיתהיגיון אין כאן!!!!והכי מדהים שהיא היחידה שכותבת ״ אצלי הכל רגיל״ ברור! היא תמשיך להעלות סקרים עלגבי סקרים חסרי תוכן ובשפה ריקה ועילגתולא משנה כמה גולשות ותיקותויקרות ברחו מכאן כי הפורום כבר לא משרת את נושא הדגל שלו

שירהק1

New member
למה את לא יכולה פשוט להתעלם ממנה?

כאילו היא פשוט לא שם? למה את נותנת לה כ"כ להכעיס אותך שאת לא יכולה שלא להגיב לה בכל זמן נתון? - אני שואלת ברצינות. זה באמת לא ברור לי

Dana1246

New member
אם קראת את כל התגובות

וודאי שמת לב שאני לא היחידהרק שאני בין היחידות שכותבת בשמי האמיתיהפורום איבד מהיחודיות שלו וחבל

שירהק1

New member
קראתי הכל. וגם הגבתי

שאלתי שאלה. את בהחלט לא חייבת לענות. סתם תהיתי.
&nbsp
&nbsp

דנה אז

New member
דנה יקרה

אני למדתי בפורום להעריך אותך על המון דברים, כוחות.
חלק מדברים על הסקרים כמוך, והחלק השני בינהם אני מדברים על תגבותיך, לרוב לאותה כותבת אבל לא רק. תגובות תוקפניות שגררו אחריהן עוד ועוד תגובות שהעכירו את האוויה. ואני תוהה למה את נותנת לה את הכוח להשפיע עליך, לעורר את כעסך, לפגוע בך. למה אין בך כלפיה את הסובלנות לאחר (שקראנו עליה לא פעם)
חלק מיחודיות הפורום היתה האווירה הנעימה, יכולת השיח וההכלה גם של אלה שאינם בדעותינו אינם חושבים כמונו. ויחודיות זו שאיננה עוד משפיעה על רבות.

mykal

New member
דנה, מותר לי לפנות אליך,

ממקום מכבד.
אינני מכירה אותך, וגם לא הייתי מעורבת ולא הכרתי את המריבה.
ואני אשה 'זקנה'. אבל התחברתי לפורום, וחבל לי על האוירה שנוצרה.
ולכן רוצה לומר לך שני דברים, (הם אינם ביקורת עליך, אז אל תיעלבי ואל תכעסי עלי בבקשה)
1)קרה משהו שפגע, ואני בטוחה שמציק. לא יותר פשוט לפנות למנהלת הפורום
ולבקש התערבות? לא מוכרחים להמשיך בויכוח.
2)גם הפעם כתבת באופן תקיף, אפשר אותם דברים לומר ביתר רכות,
לא צריך לחקות את מי שמתנהגת באופן שלא נראה לך/לנו.
למדתי בחיי שאני לא רבה--כי לי זה לא עוזר.
ולריב צריך שניים.
ולכן, הניחי את הדברים הישנים מאחוריך--זה מכבד אותך.
לא כולנו בעלות אינטיליגנציה רגשית, אז מי שפחות--אפשר להתעלם וזהו.
בואי תתרמי לפורום את מה שיש בך, ואני בטוחה שאוכל ללמוד ממך הרבה.
ונזמין את מי שהיתה כאן לחזור ונבנה מחדש אוירה יפה.
בתקוה שתקבלי דברי ברוח טובה. כי באתי מכונה טובה ומכבוד אליך ולפורום.

Dana1246

New member
מייקל

את מכירה אותי מעולה אולי יותר מכל אחת אחרת בפורום הזה

mykal

New member
הופה, עכשיו איתגרת אותי,

מאיפה, ואיך יתכן שאינני מקשרת או זוכרת.
תכתבי לי בבקשה במסר. אשמח לדעת.
בכל מקרה את נשמעת אחלה --ולכן 'העזתי' לפנות אליך.
לא אהיה על המחשב--עד יום ראשון בצהרים.

למעלה