מה קרה לפורום?!

אוצה

New member
מה קרה לפורום?!

זו המלחמה שהבריחה את החברות הוירטואליות שלי?
זה השאלונים ה *%#)#(ים שעולים פה כל הזמן?
איפה הדיונים המעניינים? איפה הנשים (ומיעוט הגברים) שהיו פעילים פה, ורבאלית, אינטלקטואלית?
מה נהיה?!
[רק אני מרגישה את זה? נכנסת לפה בערך פעם ביום ולא מבינה. אין אייקון של מתבאסת].

היי אוצה, זו אני ההר ......גם אני תוהה, או שלא

הרבה גורמים
מלחמה

קיץ

דברים שחוזרים על עצמם

עייפות החומר אולי

גם אני נכנסת כל יום, קוראת ןלא תמיד מוצאת מה להגיד

בואו נעשה מאמץ ביחד

אדומות - להמשיך לפתוח פינות ואם זה לא מתאים יותר, לשלוח לי מסר ואחליף את האחראית על הפינה. זה קצת מבולגן ופינות נפתחות יום כן יום לא.
רעיונות לפינות חדשות - כאן או במסר - יתקבלו בברכה!
ובכלל, אני כאן לכל בקשה \ טענה \ רעיון \ שאלה. התיבה שלי פתוחה לכולם

&nbsp

ady18

Well-known member
הכול רגיל אצלי

אשמח לפינות הקבועות שחסרות המשימות
ועוד....

מה קרה זה מאוד פשוט

חלו כמה שינויים בפורום, גולשות מסוימות החליטו לעזוב בגלל השינויים
וחלקם מסיבות אחרות, מה שאוטומטית הוביל לזה שיש בפורום פחות גולשות
(חלקם מסתבר הפכו סמויות וחלקם לא נכנסות יותר).
אין צורך להזכיר שמות, כולם יודעים במי מדובר.

(יסלחו לי הבנים, גם כשאתם כאן קולכם אינו נשמע).

שירהק1

New member
זה קורה אגב המספר פורומים בתפוז

שבעבר היו מאוד פעילים. למשל אוכל כשר ובישול לילדים...אוכל חלבי.... ממש מדבר שם. אני עוברת עליהם בחפיף ופשוט אין אפילו מה לקרא וכלום לא זז

את ממש לא היחידה שמרגישה את זה.

שתיים מהכותבות היותר "עמוקות" (בעיני), כבר לא כותבות כאן. אבל אפשר למצוא אותן במקום אחר.
(במסר, אם את רוצה).

גם אני מרגישה ככה...

והאמת שזה מאוד מפריע לי.
הבנתי שכמה בנות עזבו בדיוק בתקופה שלא הייתי פה.
חבל, כי זה פורום מעולה לדעתי, וגם הכותבים בו נהדרים!

דברים שעל ליבי

אני מכאן אבל בוחרת לכתוב בעילום שם מכיוון שבניק הרגיל שלי לא הייתי אומרת את הדברים. לא בגלל שחלילה הם פוגעניים אני בכלל לא מתכוונת להזכיר שמות אבל אני לא מעוניינת לפתוח בהתנגחויות בזירה הזו שזמן רב היתה לי בית.
אני מרגישה מזה זמן שהכיוון שהפורום הזה תפס לאחרונה לא מתאים לי יותר.
המון הודעות סקר מנוסחות בעילגות לא ברורה, שמטרתן והתועלת שבהן לא נהירה לי, כאילו שמישהו חסר פילטרים מציף את הפורום בכל מחשבה שחולפת בראשו. ומכיוון שכך גם התשובות לא תורמות לי דבר ואלו הודעות שאני מדפדפת ואפילו לא פותחת...
משתתפים שהתרומה שלהם לפורום היא אפס ומאידך הודעות שהם מעלים בנושאים שלא קשורים תופסות נפח לא פרופורציונאלי.
אני אגיד את זה בצורה ישירה: לפעמים יש לי את ההרגשה שזה הפך לפורום תמיכה באישיות אחת ספציפית. כזו שמצד אחד מוציאה מהדעת משתתפים מסויימים ומצד שני משתתפים שנזעקים להגן עליה, ואז נוצרות מריבות מכוערות, ותמיד, תמיד!!! כשמתפתחת מריבה כזו אותה אחת לוקחת צעד אחורה ונותנת לאחרים להלחם בזירה כמו גלדיאטורים במין קורבניות לא ברורה.

והמריבה הגדולה בזמן הלחימה. אני מניחה שאין צורך להכביר מילים על כך.

אז נמאס לי לקרוא הודעות עילגות. וכן, אני כועסת! זה היה פעם מקום בכמה רמות מעל פורומים אחרים. ולאחרונה? איך לומר? לא ממש.
ואיך אצלכם?

מוסיפה עוד משהו, ולא מאמינה שאומרת זאת

אותה "אחת" שלילי סנט ליר הזכירה, כותבת בעוד פורומים...
פורומים שאהבתי וכתבתי בהם, עכשיו אני כבר לא כותבת שם....

raya

Well-known member
כתבת יפה.....
אני מסכימה עם מרבית הדברים שכתבת.
יש הודעות/סקרים/תגובות של גולשות מסוימות שאני באופן קבוע נמנעת מלהיכנס/ להגיב עליהם/ן.
מצד שני - יש תופעות דומות גם בפורומים אחרים, אולי זו "עייפות החומר"?
כאשר אני רואה הודעה וחושבת שיש לי מה להגיב עליה - אגיב.
לאחרונה - זה כמעט ולא קורה.
קוראת - אבל נמנעת מהלגיב.
רעיה

זה לא דבר חדש

מכיוון שגולשות עזבו את הפורום כמעט ולא נשאר כלום זה הרבה יותר בולט לעין, זה כל ההבדל.

יש לך רעיון לפתרון

אני באמת באמת פתוחה ורוצה לשמוע מה הגולשים מציעים.
האם באמת אפשר לשים כאן מאזניים? מה הופך גולש אחד לראוי וגולש אחר לראוי פחות?
האם גולש שמתנסח בצורה שלא נוחה לאחרים ראוי יותר או פחות מגולש שמשתמש בשפה בוטה?
אני כרגע במצב רוח כל כך רגוע ופתוח להקשבה ואני מקווה שבאמת תפנו אלי אם יש רעיון כזה או אחר לבעיות האלה.
הכל נשאר במסרים ובשביל זה יש כאן מישהו שמנהל ויכול להקשיב ולשנות.
עם יד על הלב, קיבלתי בעצמי מסר מהנהלת תפוז על מה שקורה וכתבו לי שהרבה בנות כתבו לי הצעות לפינות וכו' במסרים וכל מיני הצעות לשיפור וכדומה - וברצינות, עם שתי ידיים על הלב - דפדפתי 5 חודשים לאחור ומצאתי רק מסר אחד בסגנון שנשלח אלי ביוזמת הגולש.
אם את כועסת על גולשת או על משהו שנכתב כאן בסגנון כזה או אחר - למה לא לשלוח לי מסר ולפתוח את כל מה שיש להגיד? אפשר לפתור המון דברים אם משתפים פעולה אבל פשוט כך לקום לא יפתור הרבה.
מזמינה אותך, בניק הזה (אני לא יודעת מי את) לכתוב לי במסר מה מפריע ומה יכול להיות פתרון או פשרה סבירה ונגיע לעמק השווה. מבטיחה להקדיש לך כמה זמן שצריך ולהקשיב לכל מה שתכתבי.
&nbsp
לילה טוב
תמרי

שירהק1

New member
הרבה מדברייך נכונים

ואני ממש מרגישה אותם וזה מטריף אותי. אבל חוץ מלהפסיק להתערב ולקחת צעד אחורה (משתדלת מאוד כבר תקופה ולא להכנס למריבות ולהגנות על מי שלא מגן על עצמו....)אני לא רואה דרך אחרת. סה"כ מאוד אוהבת את הפורום

mykal

New member
מותר משהו?

אני לא יודעת על איזו מריבה אתן מדברות,
ומיהן הבנות החסרות.
באתי כנראה, אחרי הכל, לכן לי אין למה להשוות,
אבל במקום לכעוס, להתמרמר, לנזוף, להראות כמה לא טוב,
יש אפשרות לעשות שני דברים,
האחד--שמישהיא מבין אלה תנסה לעשות פיוס--במסרים,
אנחנו בעולם וירטאלי--ובמקום להתחשבן, ולבחון מי צודק ממי,
ולמי כח יותר ממי--פשוט לבנות חברות מחדש--אנחנו כבר סיימנו כיתה א'.
השני--אני מניחה שכולן כאן נעימות ונחמדות--ומעונינות בפורום--
אז למה לא כל אחת תיקח יוזמה, ותפתח שרשורים של דיונים פוריים.
אם דברי נראים לכן, מוכנה לעזור במה שתבקשנה ממני.

ממקומי מאחלת לפורום הצלחה.

למרות הסקפטיות שלך - גם מי

ש"כועסת, מתמרמרת, נוזפת ומראה כמה לא טוב" - סיימה כבר את כיתה א', אז תודה על חלוקת הציונים (על ילדותיות אני מניחה).
מכיוון שאת מעידה שהגעת לכאן "אחרי הכל" *אני* מציעה שבמקום לחלק ציונים (א) תקדישי רגע לקרוא אחורה ולהבין על מה "כועסים, מתמרמרים, נוזפים" או שאם לא מתאים לך להקדיש לזה זמן (ב) לא תדברי על משהו שאת עצמך מעידה שאינך מודעת לתהליכים שהתרחשו בו.
אוצה שאלה שאלה לגיטימית שהתעוררה בעקבות תחושה מאוד מבוססת שלה (כלומר אובייקטיבית. זו לא תחושה סובייקטיבית שעלתה בה) ואני עניתי בכנות.
אז אודה לך מאוד אם לא תגדירי את התשובה שניסחתי מאוד בזהירות תוך הליכה רגישה על קליפות ביצים כתשובה של "כעס, מירמור, נזיפה" כי לא כך הדבר.

mykal

New member
אין לי כל ענין בלהגדיר,

אני צועדת אחורה.
מתנצלת--לא חילקתי ציונים, ולא ניסיתי ל'הכנס' לעבי הקורה.
כל שניסיתי בגלל היותי מבחוץ--לנסות למצוא דרך להתגבר.
מצטערת אם ראית אחרת את תגובתי.

הלכתי. יום טוב לכולן.

למעלה