מה קרה לפורום ???

drshatil

New member
מה קרה לפורום ???../images/Emo184.gif

מה קרה לפורום הזה שהיו בו מידי יום כל כך הרבה הודעות ??? האם התיאשתם או אולי קרה משהוא שאיני יודע ??? או אולי הסיבה העיקרית -פרישתו של זיו מכתיבה גרם לכך שאף לא ציוץ נראה לעין כאן ??? בקיצור חבל שכך מסתיים לו פרק .!!!!!!!!!!!

מה קרה לפורום???

אני אומר לך מה באמת קרה לפורום ! בתקופת הבחירות היו כאן רבים מכל המחנות שניצלו טוב טוב את הבמה שהפורום סיפק . נגמרו הבחירות אנשי המנצח עסוקים בחלוקת תפקידים או שהם עוד שיכורים מהניצחון אז בשביל מה צריך את הפורום ?? !!! וממחנה המפסידים שגם הם עשו שימוש רב בפורום ולדעתי הם נצלו את הפורום בצורה הטובה ביותר אבל הם בצד המפסיד נכון שחלקם עוד כאן אבל בפחות מרץ לצערי . ויש עוד רבים ידידי אני יתן דוגמא היה כאן דוקטור מאוד חביב שלדעתי היה לו הרבה מה לתרום לפורום והיו עוד רבים כמו אמא בריבוע ודין1 שלימים נעלמו מהפורום בלי שום סיבה . אז במקום לצעוק מה קרה לפורוםםםםםםם תעשו משהו ותתחילו לכתוב ולעלות נושאים לדיון ותסכימו איתי שיש הרבה מה לכתוב . רשימת האנשים החסרים בפורום: ה דרומי סימפטית KEES מיקי 100 דין1 נויגל drshatil תנו להם זריקת מרץ אולי הם עוד ישובו לכאן בברכה גיא

dron a

New member
תגובה למנהל!

ראשית אני כאן בפורום. ובכל נושא שיעלה בפורום אני אשמח לענות ולהתיחס. לכן בלי לשאול הרבה קושיות,לעלות נושאים. נ-ב אני מברך את גיא על המנוי המבורך, וכן אני רוצה לברך את lj 101 על המנוי ומאחל לו בהצלחה בתפקידו זה.

lj101

New member
חוץ מהעניין המקומי (לוד) יש עוד

נושאים שאפשר לדון בהם בפורום, פשוט אף אחד ממכם לא מתייחס לנושא אם לא קשור למצבה של העיר לוד בלבד. צר לי על פרישתו של זיו ואני מקווה מאוד שיחזור במהרה, לבנתיים אני הסגן החדש של גיא ונעלה נושאים נוספים לדיון. בברכה LJ101

גם אני כאן, אבל ביציע הצופים

מחמיא לי ששמים לב כשאני לא כותבת. לרוב, כשכבר כתבתי הודעותיי נמוגו להן לאיטן כמעט ללא כל תגובה מאחר והם לא עסקו בראש העיר, במשכורות שלא משולמות וכל העניינים שאני לא מבינה בהם, שהם חשובים למדי אבל אותי באופן אישי לא מעניינים. גם השחיתויות שרצות כאן לא מעניינות אותי. זה דברים שקורים בכל הארץ ולא רק בלוד. אני לא רואה כאן בפורום שכותבים על תרבות ואומנות שיש בעיר, ואני יודעת שיש. לא כותבים על אירועים שמתרחשים מדי פעם, לא כותבים על פעיליות המתנסים בפרט ופעילויות תלמידי בתי הספר בעיר בכלל. יש לנו כמה תיכונים טובים בעיר שמאוד פעילים בכל מיני תחומים - מה עם הנושא הזה? אין מי שיכתבו על זה, יגיב על זה? כשניסיתי להעלות נושאים כאלה לא היו שום תגובות לעניין. אז הנה, הגעתי להגיב על חוסר התגובות בפורום. עוד דבר, בשבועיים האחרונים אין לי גישה לאינטרנט כמו בעבר. חלו שינויים בחיי שעוד מוקדם לי לספר עליהם ולכן כמעט ולא רואים אותי בפורום. כמה נושאים שלדעתי כדאי לפתח בפורום:
החינוך בלוד - האם החינוך בלוד ברמה טובה? האם יש הבדלים ברמת החינוך בשכונות השונות בלוד? כנ"ל לגבי רמלה, עיר שאני בכלל לא מכירה מה מתרחש בה.
תרבות בלוד ורמלה - מי מופיע, איפה ומתי? את מי הייתם רוצים לראות מופיע (הצגה, זמר/ת, להקה)? מה דעתכם על הופעות למתגייסים כפי שעושים כבר שנים בערים כמו ראשון וחולון?
תחנת הרכבת בגני אביב - מתי כבר תהיה כזאת?

הצצתי כדי לראות אם הגיבו לי

לא. אין חדש תחת השמש ובפורום לוד רמלה לא עונים לנושאים חדשים שמעניינים אנשים מסוימים. אני מנסה להעלות לדיון נושאים שמעניינים אותי אבל כנראה שזה לא קשור לפורום. המנוי אינו זמין, ננסה שוב במועד מאוחר יותר.

dron a

New member
לאמא בריבוע../images/Emo39.gif

שמח לשמוע ממך. כידוע לך,בפורום מונה עוזר למנהל ושמו "lj 101 "/ והוא כתב שהוא ישמח אם נעלה נושאים לדיון{על כל נושא}. לכן הצעתי:שתוסיפי הודעה ובה הנישא שאת רוצה לעלות. ואז ציבור הגולשים ישמח לתרום את חלקו בדיון.

למעלה