גם אני כאן, אבל ביציע הצופים
מחמיא לי ששמים לב כשאני לא כותבת. לרוב, כשכבר כתבתי הודעותיי נמוגו להן לאיטן כמעט ללא כל תגובה מאחר והם לא עסקו בראש העיר, במשכורות שלא משולמות וכל העניינים שאני לא מבינה בהם, שהם חשובים למדי אבל אותי באופן אישי לא מעניינים. גם השחיתויות שרצות כאן לא מעניינות אותי. זה דברים שקורים בכל הארץ ולא רק בלוד. אני לא רואה כאן בפורום שכותבים על תרבות ואומנות שיש בעיר, ואני יודעת שיש. לא כותבים על אירועים שמתרחשים מדי פעם, לא כותבים על פעיליות המתנסים בפרט ופעילויות תלמידי בתי הספר בעיר בכלל. יש לנו כמה תיכונים טובים בעיר שמאוד פעילים בכל מיני תחומים - מה עם הנושא הזה? אין מי שיכתבו על זה, יגיב על זה? כשניסיתי להעלות נושאים כאלה לא היו שום תגובות לעניין. אז הנה, הגעתי להגיב על חוסר התגובות בפורום. עוד דבר, בשבועיים האחרונים אין לי גישה לאינטרנט כמו בעבר. חלו שינויים בחיי שעוד מוקדם לי לספר עליהם ולכן כמעט ולא רואים אותי בפורום. כמה נושאים שלדעתי כדאי לפתח בפורום:
החינוך בלוד - האם החינוך בלוד ברמה טובה? האם יש הבדלים ברמת החינוך בשכונות השונות בלוד? כנ"ל לגבי רמלה, עיר שאני בכלל לא מכירה מה מתרחש בה.
תרבות בלוד ורמלה - מי מופיע, איפה ומתי? את מי הייתם רוצים לראות מופיע (הצגה, זמר/ת, להקה)? מה דעתכם על הופעות למתגייסים כפי שעושים כבר שנים בערים כמו ראשון וחולון?
תחנת הרכבת בגני אביב - מתי כבר תהיה כזאת?