מה קרה לפורום?
D De-Panther New member 3/3/07 #2 כרגיל נטוש - ותזכרי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif למסור ד"ש לנועה בהזדמנות כשאת רואה אותה(אני מניח ליל הסדר)
כרגיל נטוש - ותזכרי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif למסור ד"ש לנועה בהזדמנות כשאת רואה אותה(אני מניח ליל הסדר)
H Hermione HP New member 3/3/07 #3 מאיפה אתה מכיר?../images/Emo2.gif ...וזה בטח יהיה לפני. בטח יהיה שבוע הבא ארוחה משפחתית או משהו כזה. איך הפורום הגיע למצב שכזה? בפעם האחרונה שנכנסתי הוא היה הרבה יותר....חי.
מאיפה אתה מכיר?../images/Emo2.gif ...וזה בטח יהיה לפני. בטח יהיה שבוע הבא ארוחה משפחתית או משהו כזה. איך הפורום הגיע למצב שכזה? בפעם האחרונה שנכנסתי הוא היה הרבה יותר....חי.
D De-Panther New member 3/3/07 #4 פעם אחרונה שנכנסת..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif כנראה הייתה לפני כמה שנים והייתי בטוח שאת יודעת שאני מכיר... אני אלוהים... אני מכיר את כולם ויודע הכל
פעם אחרונה שנכנסת..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif כנראה הייתה לפני כמה שנים והייתי בטוח שאת יודעת שאני מכיר... אני אלוהים... אני מכיר את כולם ויודע הכל
H Hermione HP New member 11/3/07 #9 הנה דבר שהרבה זמן לא ראיתי...../images/Emo20.gif חיפושית. ^^ (ואת זה שנדבק אליה תמיד, נו, איך קוראים לו. )
הנה דבר שהרבה זמן לא ראיתי...../images/Emo20.gif חיפושית. ^^ (ואת זה שנדבק אליה תמיד, נו, איך קוראים לו. )