מה קרה לפורום של פעם?

הייתי

אבל זה לפני הלייזר

ז י ק ו

New member
ותודה לסדרן... ../images/Emo25.gif

רוצה אולי להיות מארח פה?! אנחנו מחפשים מחליף ..

InMyHead69

New member
מה קרה לפורום של פעם?

נמאס לי כבר.. נמאס לי שגבריםכל הזמן אומרים לי אתה צעיר מידי ושמן או שעיר נמאס לי למה אני לא יכול למצוא את האחד שלי שיחבק ויאהבה ונשיר ביחד שירים ונחזיק ידיים לאור השקיעה... נמאס לי כבר כל יום אותו הדבר עבודה וכאב.. כ"כ רע לי...זה ממש קשה למצוא גברים, למה מישהו לא אוהב אותי ובלילה ילטף ויחבק... המצב שלי מזכיר לי שיר של ברברה סטרייסנד - memories אני לא יודע את המילים אולי מישהו יכול למצוא לי.. "זכור כי האהבה מנצחת את הכל, יום אחד תבוא, אביר שלי ונאהב יחדיו לעד" נ.ב - צאו מהאשליות שלכם אנשים, ךמה כולם כותבים פה שירים וכואה לי וכואב לו ואור ואהבה מה נסגר זאת לא המציאות היום יומית...תצאו מזה..ולמה הנושאים פה לא משתנים..מודעת הכרות נורמלית אחת לא הייתה פה בשנה האחרונה..wake up וזה לא כדי להעליב.

enola

New member
Memory . . .

memory Midnight Not a sound from the pavement Has the moon lost her memory She is smiling alone In the lamplight The withered leaves collect at my feet And the wind begins to moan Memory All alone in the moonlight I can smile happy your days ( i can dream of the old days) Life was beautiful then I remember the time i knew what happiness was Let the memory live again Every street lamp seems to beat A fatalistic warning Someone mutters and the street lamp gutters And soon it will be morning Daylight I must wait for the sunrise I must think of a new life And i mustn't give in When the dawn comes Tonight will be a memory too And a new day will begin Burnt out ends of smoky days The still cold smell of morning A street lamp dies ,another night is over Another day is dawning Touch me, It is so easy to leave me All alone with the memory Of my days in the sun If you touch me, You'll understand what happiness is Look, a new day has begun... מסכים איתך ב100% איני... enola

InMyHead69

New member
תודה אינולה אתה מתוק ../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

:((((( זה שיר כ"כ עצוב כל פעם שאני שומע אותו אני נזכר בזכרונות לא נעימים בעבר..אבל הבטחתי לעצמי להיות חזק.. תודה תודה אינולה אתה אדם מקסים ונפלא ואוהב וחם.. "האהבה מנצחת הכל, אור לכולם"

../images/Emo7.gif מרגישה בדיוק כמוך

אבל חייבים להמשיך פשוט תחייך אני מקווה שיהיה האדם המיוחד שפשוט יחייך אלייך חזרה
אומנם לא גבר מסוקס ויפה אני אבל כבר שולחת חיוך

InMyHead69

New member
|תודה אודליה../images/Emo96.gif../images/Emo93.gif../images/Emo34.gif../images/Emo122.gif

תודה אודליה חבל שאין עוד כמוך בעולם..אם רק היה לך זרג....:((

stefan10

New member
חמוד קיבלת את

הברכות שלי ליום הולדך שהיה?? מצבי לא קל משלך בסוף תבוא האהבה.

לא זוכר שראיתי הודעות שלך פה פעם

אז על איזה פעם אתה מדבר? כל אחד אוהב לדבר על מה שבא לו ואם יש כאלה שרוצים להקדיש לי שיר אז הם יקדישו בלי שום קשר לזה שאתה לא אוהב ואתה מתגעגע לפורום שהיה פעם. תעלה נושאים תכתוב הודעות ואז הנושאים אולי ישתנו.wake up וזה לא כדי להעליב.

InMyHead69

New member
בלה בלה

לא הבנת כבר שכל מה שכתבתי מההתחלה היה בציניות? wake up.

למעלה