מה קרה לפורום הזה??

dominogrose

New member
מה קרה לפורום הזה??

איפה כולם...
אפילו המנהלת עזבה........ יש כאן עוד מישהו לדבר איתו...

dominogrose

New member
אני הייתי בפורום הזה לפני הרבה זמן.

הייתי ממש הרבה, בתקופה שמיכל הייתה מנהלת פה.... חשבתי לחזור לפה... חבל שהמקום הזה נהיה פתאום ריק.

היי אולי אפשר לעורר מחדש../images/Emo35.gif

אין לי מחשב הרבה זמן אבל זהו אחד הפורומים הראשונים שחפשתי והופתעתי שהוא לא כ"כ פעיל. בנתיים מצאתי כתובת במשפחות מורכבות פרק שני וגרושים ,פורומים פעילים מאד. אבל מדי פעם נכנסת לבדוק אולי בכל זאת מישהו קיים. אשמח לתגובה.

dominogrose

New member
אבל זה הפורום שהכי מתאים למצב שלי..

אולי נעשה משהו לעורר את הפורום הזה. הפורום הזה נעלם אפילו מרשימת הפורומים.... אז בוא נתחיל בהכרות....? נעים מאוד אני סיון, אני בת 20. אני בת למשפחה חד הורית, גרה עם אמא.

אפשר לנסות................

אפשר לנסות להעביר מסרים אישיים לאנשים שהיו חברים בפורום לחזור ולשתף וביחד לבדוק מדוע הפורום גווע לנסות לבדוק צרכים משותפים. רוצה להתחיל סיוון?

dominogrose

New member
איפה נמצא אותם...?

את חברי הפורום האבודים
אני חושבת שהדבר הראשון שצריך לעשות זה למצוא מנהל, או לפחות לבקש מתפוז לא להוריד את הפורום הזה. הפורום הזה ירד מרשימת הפורומים (או שאני מדמיינת...), אני נכנסת לפה רק דרך פורומים מועדפים... איך את נכנסת לפה

היי סיון, אני נאוה, בת 46 (כמעט)

חד הורית מבחירה ליהונתן (בן 8) - שנה שלישית בחינוך ביתי. עברנו דירה לפני כמעט חודשיים, כך שאנחנו בתהליכי התאקלמות בבית החדש. איזה סוג של משפחה חד הורית אתם? יש אבא בתמונה? היה אבא? האם כל חייך הייתם משפחה חד הורית? אם לא, אז מאיזה גיל?

dominogrose

New member
נעים מאוד נאוה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ההורים שלי בהליכי גירושים בערך... 10 שנים, אם לא יותר.... כן, זה הרבה... יותר מידי! מאז שאני זוכרת את עצמי אבא שלי לא היה ממש גר בבית. אנחנו בקשר טוב עם אבא שלי. הוא בא לבקר פעמיים בשבוע בערך, כשיוצא לו... לפעמים יותר, לפעמים פחות. הוא תמיד מתקשר אליי לדבר איתי. אני קשר הכי טוב איתו מכל המשפחה. הוא גם עוזר לנו קצת אם חשבונות וכל זה... אבל הסיפור יותר מסובך ממה שזה נשמע.... יש לו גם אישה אחרת ובן מאותה אישה. אבל זה כבר סיפור בפני עצמו. אגב, שיהיה לך בהצלחה בהתאקלמות בבית החדש!
אפשר לשאול למה החלטת לגדל ילד לבד? את לא רוצה בן זוג שיהיה איתך?

אז היית כאן עוד לפני זמני.

אני הגעתי לפורום בניהולה של אביגיל. נסיבות חייה לקחו אותה מכאן, והפורום דעך לו לאיטו. אפשר להחיותו אבל צריך כמה גורמים: 1. גולשים כותבים - כמה מהוותיקים עוד מציצים לכן מדי פעם 2. ניהול נמרץ של מישהו/י שפנויים לכך מיכלי רצתה לנהל אבל... לא יודעת מה עבר בינה לבין הנהלת תפוז - זה עוד לא קרה
פורומים ללא מנהל יורדים מהרשימה הפורום יחזור לרשימה עם מציאת מנהל. זה לטובה מבחינה זו, שפורום ללא ניהול חשוף להטרדות, הצפות ופירסום ללא שליטה

m i c h a l i

New member
נאווה יקרה וכולם ../images/Emo140.gif

מצטערת שלא עשיתי כלום בעיניין ( עדיין)... כנראה שחוסר ההיענות כאן וחוסר בזמן מבחינתי כולל כל החגים דחו את העיניין שוב ושוב... אני אשמח לפנות אליהם שוב ( אפרת לא חזרה אליי בטלפון...)... ולו בשל העובדה הפשוטה שהפורום הזה היה לי בית חם וכתף להישען עליה שכל כך חסרה לי גם עכשיו... אני אעבוד על שליחת מסרים לחברי הפורום שהיו ומקווה שנצליח לאחד את כולם בחזרה... שבת שלום מיכלי והנסיכה

mishele5

New member
שלום שמי ,,, ../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

מישל אני אב לזיו בת3.5 אני פרוד שנה בדרך לגרושים סופיים[ממתין בקוצר רוח] אשמח להצטרף ממתין למסר,אגשש מידי פעם שבוע טוב ומהנה לכם

dominogrose

New member
שלום מישל - ברוכים הבאים../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני סיון אתה יכול לראות בהודעות למעלה שכתבתי על עצמי....

למעלה