מה קרה לסדרה??????????
אוקיי. אני מהמכורים הממש ממש כבדים לסדרה המהממת QAF... אבל אני חייבת לציין שמשהו בסדרה ממש הלך לאיבוד והבנתי גם למה. תגידו לי אם אתם מסכימים איתי.. העונה הראשונה הייתה פשוט מהממת ( ראיתי אותה איזה 10 פעמים כל פרק...
) והעונה השניה היתה גם פיצוצית ( כנ"ל סוגריים קודמים..) בכל אופן - הקצב של הסדרה פעם היה אחר לגמרי בשתי העונות הראשונות.. בעונה השלישית הכל התחיל להשתבש קלות.. העלילה קצת סטתה מהפואנטה של המהפכנות שמביאים ההומואים בתפישת העולם שלהם, והפכה להיות בקצב מהיר יותר. אני מקווה שאני מסבירה את עצמי טוב. אבל נגיד בפרק הראשון כשבריאן ומייקל על הגג זה קטע מדהים או שבריאן מופיע בטקס סיום של ג'סטין או שג'סטין הופיע בתחרות כדי לגרום לבריאן לקנא... כמעט בכל פרק היה מעין קטע מדהים כזה שגורם להתרגשות מגניבה ולי אישית זה נתן אנרגיה כזו... והיום. הכל אחרת. העלילה אמנם חביבה אבל אין ריגושים... כל הסיפור עם מייקל ובן קצת יבש. יכלו לעשות את זה יותר מעניין.. הם נראים כמו QUEER AS BLAZER ( מי שזוכר שהיתה בתוך הסדרה תוכנית על הומואים שבריאן שנא כי כל הזמן הם היו קוראים ספרים ועושים מעשים טובים... עכשיו מייקל ובן כאלה!!!! ) אבל הדבר הכי משמעותי שקרה לפי דעתי ששינה את כל מהות הסדרה זה בריאן קיני!!! ואני אסביר! ( לא הייתי צריכה סימן קריאה.. אני יודעת.. ) כל הדמות של בריאן השתנתה לה בצורה קיצונית ואני יודעת שזה לא מתבטא בדברים גדולים אבל בהמון דברים קטנים וזה הורס את הכל! אז אני אעשה רשימה ( ושוב - אני לא יורדת על גייל הרולד כי הוא תמיד מדהים... פשוט בהקשר לסדרה.. ) : 1) פעם בריאן היה כזה בלתי מנוצח ודמות חזקה שנתנה השראה ועכשיו הוא חולה סרטן.. ( וכבר לחצי מהקאסט יש שם איידס אז למה לשבור מיתוס של דמות מושלמת.. אני יודעת שיש בזה מסר כי הוא יעבור את זה אבל עדיין - זה בריאן קיני.. לפי דעתי בסדרה היו צריכים להשאיר אותו שופע חיוניות וסקס ולא להראות אותו שאינו במיטבו כי הוא הכי יפה בעולם..) 2) הוא וג'סטין - הקשר שלהם נהייה פחות מעניין כי כבר ברור שבריאן אוהב את ג'סטין וגם ג'סטין יודע את זה, וזה שבריאן לא אומר את זה זה כבר לא הקטע. אבל איפה כל הקטע המאצ'ואי שהיה לבריאן של " אני לא מאמין באהבה" ו"אני לא עושה מערכות יחסים". כל מהותו השתנתה. 3) כמה שעצוב לי לרשום את זה אבל גייל הרולד הזדקן! אם תעשו השוואה לאיך הוא נראה בעונה 1 ו 2 לעומת עונה 3 ו 4 תשימו לב איזה הבדל משמעותי! בעונות הראשונות הוא היה צעיר, ושלוש השנים שעברו מאז ממש באות לידי ביטוי בקמטים ובמראה שלו.. ולמה לעזאזל שינו לו את התסרוקת????!!!! 4) זה שהיתה לו מדיניות שהוא לא מצטער, והוא הצטער כבר כמה פעמים! 5) הוא כבר לא מוצג כדמות סקסית נוטפת סקס.. וזה מבאס. טוב, יש עוד המון דברים אבל כמעט רשמתי ספר.. פשוט הייתי צריכה לשפוך את שעל ליבי.. מה אתם אומרים? אין צדק בדברי??? דניסה.
אוקיי. אני מהמכורים הממש ממש כבדים לסדרה המהממת QAF... אבל אני חייבת לציין שמשהו בסדרה ממש הלך לאיבוד והבנתי גם למה. תגידו לי אם אתם מסכימים איתי.. העונה הראשונה הייתה פשוט מהממת ( ראיתי אותה איזה 10 פעמים כל פרק...