מה קרה לסדרה??????????

denisa

New member
מה קרה לסדרה??????????

אוקיי. אני מהמכורים הממש ממש כבדים לסדרה המהממת QAF... אבל אני חייבת לציין שמשהו בסדרה ממש הלך לאיבוד והבנתי גם למה. תגידו לי אם אתם מסכימים איתי.. העונה הראשונה הייתה פשוט מהממת ( ראיתי אותה איזה 10 פעמים כל פרק...
) והעונה השניה היתה גם פיצוצית ( כנ"ל סוגריים קודמים..) בכל אופן - הקצב של הסדרה פעם היה אחר לגמרי בשתי העונות הראשונות.. בעונה השלישית הכל התחיל להשתבש קלות.. העלילה קצת סטתה מהפואנטה של המהפכנות שמביאים ההומואים בתפישת העולם שלהם, והפכה להיות בקצב מהיר יותר. אני מקווה שאני מסבירה את עצמי טוב. אבל נגיד בפרק הראשון כשבריאן ומייקל על הגג זה קטע מדהים או שבריאן מופיע בטקס סיום של ג'סטין או שג'סטין הופיע בתחרות כדי לגרום לבריאן לקנא... כמעט בכל פרק היה מעין קטע מדהים כזה שגורם להתרגשות מגניבה ולי אישית זה נתן אנרגיה כזו... והיום. הכל אחרת. העלילה אמנם חביבה אבל אין ריגושים... כל הסיפור עם מייקל ובן קצת יבש. יכלו לעשות את זה יותר מעניין.. הם נראים כמו QUEER AS BLAZER ( מי שזוכר שהיתה בתוך הסדרה תוכנית על הומואים שבריאן שנא כי כל הזמן הם היו קוראים ספרים ועושים מעשים טובים... עכשיו מייקל ובן כאלה!!!! ) אבל הדבר הכי משמעותי שקרה לפי דעתי ששינה את כל מהות הסדרה זה בריאן קיני!!! ואני אסביר! ( לא הייתי צריכה סימן קריאה.. אני יודעת.. ) כל הדמות של בריאן השתנתה לה בצורה קיצונית ואני יודעת שזה לא מתבטא בדברים גדולים אבל בהמון דברים קטנים וזה הורס את הכל! אז אני אעשה רשימה ( ושוב - אני לא יורדת על גייל הרולד כי הוא תמיד מדהים... פשוט בהקשר לסדרה.. ) : 1) פעם בריאן היה כזה בלתי מנוצח ודמות חזקה שנתנה השראה ועכשיו הוא חולה סרטן.. ( וכבר לחצי מהקאסט יש שם איידס אז למה לשבור מיתוס של דמות מושלמת.. אני יודעת שיש בזה מסר כי הוא יעבור את זה אבל עדיין - זה בריאן קיני.. לפי דעתי בסדרה היו צריכים להשאיר אותו שופע חיוניות וסקס ולא להראות אותו שאינו במיטבו כי הוא הכי יפה בעולם..) 2) הוא וג'סטין - הקשר שלהם נהייה פחות מעניין כי כבר ברור שבריאן אוהב את ג'סטין וגם ג'סטין יודע את זה, וזה שבריאן לא אומר את זה זה כבר לא הקטע. אבל איפה כל הקטע המאצ'ואי שהיה לבריאן של " אני לא מאמין באהבה" ו"אני לא עושה מערכות יחסים". כל מהותו השתנתה. 3) כמה שעצוב לי לרשום את זה אבל גייל הרולד הזדקן! אם תעשו השוואה לאיך הוא נראה בעונה 1 ו 2 לעומת עונה 3 ו 4 תשימו לב איזה הבדל משמעותי! בעונות הראשונות הוא היה צעיר, ושלוש השנים שעברו מאז ממש באות לידי ביטוי בקמטים ובמראה שלו.. ולמה לעזאזל שינו לו את התסרוקת????!!!! 4) זה שהיתה לו מדיניות שהוא לא מצטער, והוא הצטער כבר כמה פעמים! 5) הוא כבר לא מוצג כדמות סקסית נוטפת סקס.. וזה מבאס. טוב, יש עוד המון דברים אבל כמעט רשמתי ספר.. פשוט הייתי צריכה לשפוך את שעל ליבי.. מה אתם אומרים? אין צדק בדברי??? דניסה.

nooshP

New member
צודקת!

אבל עדיין היו כמה וכמה פרקים שהותירו אותי חסרת נשימה... למשל כשבראיין זרק את ג'סטין..... אבל חוצמזה, העלילה נהייתה ממש בורגנית, ואמנם מדובר בהומואים, אבל אם עוצמים את העיניים אי אפשר לשים לב, זה בידיוק כמו כל סדרה אחרת על מערכות יחסים, היא איבדה את האדג' שלה..... אבל נקווה שזה ישתפר בפרקים שנשארו בעונה הרביעית... ולי הכי מפריע הסיפור של מייקל ובן, הם פשוט משעממים נורא, היה הרבה יותר מעניין כשהיו המון רמיזות בין מיידקל לבראיין וכשמייקל כל הזמן נאבק עם עצמו בעניין הזה.... רק אני לא קונה את הסיפור הזה שהוא התגבר על בראיין?

darling2

New member
צודקת!!

הוצאת לי את המילים מהפה.!! מה קרה לתסרוקת של בריאן.... והוא גם נורא הזדקן............ אבל אין מה לעשות בריאן קיני תמיד ישאר בריאן קיני!!!!!!!!!!!

pika17

New member
../images/Emo2.gifאוי איזה שטויות

אני כול כך לא מסכימה [שמישהו יגבה אותי]אף סידרה בעולם לא נישארת אותו הדבר מההתחלה עד הסוף היא משתנה הדמויות משתנות .כול עונה זה משהו אחר אני חושבת שאם הם היו ממשיכים את אותו הכיוון כמו העונות ה1 וה2 עד הסוף את ההית כותבת משהו אחר לגמרי .אז אנשים היו אומרים שנימאס קלטנו הם ממחזרים.הסידרה מישתנה הדמויות מיתבגרות באופן הכי טיבעי כמו אצלנו .אי אפשר להשאיר את הדמויות של בריאן וגסטין באותו קטע כול הזמן שהם לא ישתנו כמו הדמות של ג'סטין הוא כבר לא בן 18 ברור שהוא ישתנה ברור שמערכת היחסים שלו עם בריאן תישתנה ברור שהסידרה תיתפוס כיוון בוגר יותר.בקשר לבריאן הוא משתנה גם בצורה טיבעית.מה שיפה בסידרה הזאות שהעונות נורא מגוונות ולא חוזרות על עצמן תעשי פעם מרתון[אם יש לך זמן]מהפרק ה1 עד עכשיו ותיראי על מה אני מדברת.בקשר לסרטן זה מעביר מסר איזה שטויות בלתי מנוצח .אף אחד לא חסין משום דבר וככה גם הדמות שלו .לדעתי העונה ה4 היא הכי טובה היא הכי בוגרת הכי חזקה .אי אפשר לסובב את כול העלילה סביב זיונים ומועדנים כמו שהם עשו בהתחלה.אם הם היו עושים את זה אז מבטיחה לך שאנשים היו אומרים למה הכול סובב סביב זיונים ומסיבות יש עוד דברים.דרך אגב משהו ששמתי לב שאנשים מודדים פרק טוב בסידרה בכמה סצינות סקס היו שם בעיקר בין בריאן לג'סטין ואם אין אז הפרק לא משהו ואני שומעת את זה דיי הרבה.בקשר לבריאן שהיזדקן מהההההההההה? הוא ניראה הכי טוב ברביעת והכי סקסי.מה שאני מנסה לומר הסידרה מישתנה הדמויות מישתנות זה מה שהכי יפה בה.היא לא נישארת על אותו הקו. היא כול כך ,אבל כול כך מגוונות שזה מדהים.

denisa

New member
לא לזה התכוונתי!!!

אני מסכימה איתך שהדמויות אמורות להשתנות במהלך הסדרה אבל זה לא הכרחי לעשות להם ממש מהפך! אז יופי, ג'סטין לא בן 18, הוא בן 21 בערך והוא עבר תהליכים.. אבל אין בו כלום מהג'סטין שהיה בהתחלה. כאילו העלימו את הדמות ההיא והביאו חדשה עם אותו מראה.. אני לפחות מרגישה ככה. וגם בריאן על אותו הקשר. כי בריאן בן 30 בסדרה בערך והוא פשוט ממש לא מזכיר את הבריאן שהיה בהתחלה. הוא הרבה יותר מחובר לעולם ולצרכים של אנשים, לרגשות. אני מצטערת אבל מה שאהבתי בו בהתחלה זה את האגואיזם והחוסר אכפתיות שיש לו מהכל.. הרבה לא יסכימו איתי כי ראיתי עם המון אנשים את הסדרה ורובם אמרו שבריאן מניאק ומגעיל ולא אהבו את הדמות שלו. אני אהבתי את הדמות שלו רק בגלל זה. בקשר למה שאמרת שהסדרה חייבת היתה לתפוש כיוון בוגר יותר.. אני לא מסכימה בכלל. סדרה שעשוייה טוב לא חייבת לשנות את מהותה בסיפורים נדושים שקיימים בכל הסדרות בטלוויזיה. אז כן - היו צריכים להמשיך בקו של הכל זיונים ויכלו לעשות את זה באופן לא ממוחזר.. זו העבודה שלהם - להביא רעיונות לפרקים. ופרקים כמו בעונה הרביעית פשוט מראים על חוסר ברעיונות מקוריים. איפה הריגושים? העלילה כבר בקושי סובבת סביב בריאן - מייקל כמו שהיתה בהתחלה. וכן, כמו שאמר מישהו פה, ממש לא מתקבל על הדעת שמייקל התגבר על בריאן. שיראו פה ושם קטעים שזה עדיין חלק ממנו.. ( זה אשכרה מזכיר לי את זה שטד היה מאוהב במייקל ולא סיפר לו ופתאום זה כלא היה.. ) ומה רע בסדרה שהכל זיונים?? חוץ מהכי גאים אין עוד משהו כזה בטלוויזיה אז למה לא להמשיך על אותו קו ולצאת מהעלילות שמזכירות לי את בוורלי הילס ואת שולחן לחמישה!!!! עברנו את הימים האלו, לא? לפי דעתי הם צריכים לעשות פרקים שישברו את השגרה המייגעת שהסדרה נכנסה אליה ( פעם כשרק נגמר פרק מתתי לדעת מה יהיה וכל השבוע חשבתי על הפרק ועל מתי אני אראה את הפרק הבא. היום אני אפילו לא מקליטה את העונה ה -4!!! ואני רואה את הסדרה כדי לראות את בריאן ולא כי מעניין אותי אם לינזי תזדיין עם האמן או אם מייקל ובן ישלימו...) מה היה רע אם היו מכניסים יותר ריגושים לפרק? נראה לי שינו את היוצרים של הסדרה. ספרי לי על 5 רגעים מרגשים מעונות 3 - 4 ( חוץ מהאיחוד של בריאן וג'סטין בפרק 8 עונה 3.. ). מהעונות 1 - 2 אני יכולה להביא לפחות 20 קטעים כאלה אם לא יותר!!! ולפי דעתי בלי זה אין פואנטה. ובכלל שיצאו מהכבדות!! למה שלא יעשו איזה פרק שובר שגרה נגיד שכולם הולכים לאיזה לונה פארק וכל אחד מוצא זיון על מתקן אחר ובסוף הם נפגשים ומשווים גרסאות..? משהו יותר פסיכי כזה.. שישנו את אווירת הבתים והבית קפה שהם כל הזמן בו... בקושי גם רואים אותם נהנים מהחיים! ( חוץ מאת אמט המתוקי שחזר לעצמו לאחר משבר טד.. ) בקיצור. כמובן שכל אחד ודעתו שלו... לפי דעתי ( ואני באמת חולה מושבעת של הסדרה אם עוד לא הבנתם.. ) או שהיו מסיימים את העונה ה -4 בסיום פיצוצי ומורידים את הסדרה או שבעונה החמישית יעשו מהפך ויחזירו לסדרה את הצד המרגש שלה והמיוחדות שהיתה בה. ואז היו מורידים אותה. עצוב. אבל בקצב הזה נראה לי שלא יעשו עונה שישית כי הסדרה הולכת לאיבוד. דניסה. ועוד משהו - על בריאן. רשמת שזה שטויות שהוא בלתי מנוצח. אז בריאן, כפי שהציגו אותו מתחילת הסדרה הוא בעצם כמו סופרמן ( או רייג' ) והוא מוצג כמו סופר- הירו. הוא נותן השראה למיליוני הומואים ואחרים בעולם. וכמו שסופרמן לא מאבד את כוחותיו לעולם ( אולי כן אבל הם חוזרים ואין לו מחלות ארציות - סרטן, איידס וכו' ) גם בריאן ( לפי דעתי!! ) היה צריך להמשיך להיות עם כל כוחותיו...

אוקיי

את כול הזמן מתלוננת כל הסדרה, ומגבה את עצמך בזה שאת אומרת "אני באמת חולה מושבעת של הסדרה" שחס וחלילה לא נחשוב שלא, תשמעי את כנראה אוהבת לראות סדרות שנשארות על אותו גל, ולא משתנות, ונשארות ככה שנים, אני חושבת שיש הרבה סדרות כאלה שמתאימות לך לראות הכי גאים שיש, זו סדרה מציאותית , אנושית, חיה, שמתשנה ומראה לנו כמה החיים לוקחים אותנו לכיוונים שונים, הדמויות לא עברו מהפך, הם סך הכול התבגרו חלקם, או השתנו פה ושם, אין מה לעשות אני רוצה לשבת מול הטלווזיה לראות את הסדרה שלי ולראות שדברים זזים דברים משתנים, לא רוצה לראות סדרה מקובעת שלא זזה לשומקום, שהיא חיה, שאנשים שלא חשבתי שישתנו בחיים, משתנים, זה כייף לראות שבראין ניהיה יותר אנושי , זה יותר מחמם את הלב שאת רואה את הסדרה, מאשר כול היום לשבת ולראות זיונים , ומסיבות, באיזשהו שלב בא לך לראות רגש, אהבה, חמלה ואם לא, אז יכול להיות שאת סתם מקובעת על הרעיון של בריאן בכול אופן אני בעד שינויים, במיוחד שהם לטובה.

לדעתי...

דווקא יוצרי הסדרה עשו בשכל, אם הם היו ממשיכים בקו שאמרת שאת מעדיפה (של בריאן הבלתי מנוצח וסמל הסקס) הסדרה הייתה מאבדת עניין בשלב כל שהוא כן הם מנסים להעביר מסר (אולי חינוכי) של מציאות, לא כולם גיבורים וגם אלו שהם כן, הם בני אדם בסופו של דבר לדעתי או שבסופו של דבר בריאן יתגבר על זה או שלא... ואם כן אז הוא בטוח יוכיח שהוא יכול להיות סקסי ולזיין כמו שצריך (ובעצם להראות שגם מי שחולה בסרטן, יכול להמשיך בחיים) זאת השקפתי

tzurtzur

New member
לא מסכימה

אני חושבת שהשינוי בסדרה הוא לטובה. עכשיו בריאן נראה.. אנושי. אני אוהבת את המלחמה הפנימית שלו עם עצמו. יש בו קסם. הקסם הזה רק הולך ומתעצם מבחינתי. הקמטים וההתייסרות שלו רק מוסיפים לו יופי. הקשר בינו ובין ג'סטין כל כך מיוחד ויפה ואני ממש אוהבת לראות אותם. סדרה שרק הולכת ומשתבחת עם הזמן. לא נשארת תקועה באותה הקונספציה, אלא אנושית. וכמו שכולנו עוברים שינויים ומתבגרים (וגם מזדקנים) ככה גם הדמויות בסדרה. וזה היופי!!! מה שפחות מעניין אותי זה הקטע עם מייקל ובן. יש שם יותר מידי קיטש. ונראה לי שיהיה יותר מעניין אם הם ייפרדו.

pika17

New member
מסכימה.....

100 אחוז .אני ממש אוהבת את הכיוונים שהסידרה הולכת אליהם.ואולי יש כאלה שלא שמים לב ,אבל היא מהפכנית לא פחות מאיך שהיא היתחילה אולי יותר.

caliente1

New member
מסכימה עם כל מילה שכתבת

גם אני כתבתי הודעה בסגנון זה לפני כשבועיים... רק קצת פחות מפורטת. את ממש עלית והערת על כל הבעיות שלדעתי הסדרה סובלת ממנה בזמן האחרון. הספיקו לנו סדרות רגשניות של ערוץ 3, רוצים לראות קצת סקס ואקשן!!! ואת בראין קיני במיטבו!!!

denisa

New member
אני שמחה שאני לא לבד...

ושיש עוד אנשים שמסכימים איתי.. אלו שלא, כנראה לא רואים את הסדרה באופן שאני רואה אותה... אבל כמו שאמרתי כבר- כל אחד ודעתו שלו. אני בדרך כלל צופה בסדרה עם ידידי ההומו והוא גם ממש מאוכזב כמוני כל פעם מחדש... אבל אולי עוד יפתיעו אותנו..

pika17

New member
denisa

עוד פעם כול אחד והדעה שלו.אני אוהבת אותה יותר עכשיו מאשר בהתחלה.כי היא בוגרת יותר.הנושאים חשובים יותר ובוטים יותר.ועוד פעם היא יותר מהפכנית עכשיו מאשר בהתחלה.אח שלי שהוא הומו אוהב את הסידרה יותר עכשיו[הוא תמיד אהב אותה]אבל הוא מרגיש שהוא יותר יכול להיתחבר אליה עכשיו ביגלל הכיוון שהיא תפסה.וביגלל הנושאים שהיא נוגעת עכשיו בהם ניחשבים אפילו טאבו אצל ההומואים עצמם.קחי את השינוי שלה טיבעי.[העונה ה5 היא האחרונה].

nooshP

New member
לדעתי זה ממש אחלה שהסדרה התבגרה

ושהיא עוסקת בנושאים יותר רציניים, וזה באמת יותר מעניין, אבל חסר לה עדיין את האדג' שהיה לה פעם, היא נהייתה בורגנית, פעם כשהפרקים היו מסתיימים הייתי נשארת עם פה פעור ולא הייתי יכולה לחכות לפרק הבא, אבל עכשיו זה לא תמיד ככה, יש פרקים שגם אם הם מענייינים, עדיין חסר להם משהו, לדעתי. והיו םרקים טובים העונה, למשל כשבריאן זרק את ג'סטין, וזה באמת פרק שרצתי אחריו לבדוק באינטרנט מה יהיה בהמשך, אבל זה באמת יוצא מהכלל שמעיד על הכלל....

למעלה