מה קרה לסדרה בערוץ 2?

מה קרה לסדרה בערוץ 2?

ראיתי היום את הפרק לאחר תקופה מאוד מאוד ארוכה והיו לא יותר מ-2 פרסומות, עד כדי כך אין לה יותר רייטינג?

mali24

New member
שאלה...

חשבתי שהסדרה אמורה לרדת לחלוטין בתחילת יוני, אני רואה שהיא ממשיכה. האם זה אומר שהיא לא תרד (לא שאני מתלוננת... אני צופה מושבעת מאז תחילתה של הסדרה)? במידה והיא תרד, מישהו יודע איך ומאיפה ניתן להוריד את הפרקים? תודה מראש

mali24

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה
מתעלמים ממני

בבקשה לרז ולמלי../images/Emo13.gif

אני לא יודעת למה מערכת המסרים לא פועלת. לעיינך ובקשתך תיכנסי לצפיה בפרקי ארה''ב אונליין תרדי למטה ותלחצי על 2006 שם תמצאי את הפרקים מסודרים לפי חודשים תהני

mali24

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

מצאתי
מדובר בפרקים מלאים

אני לא מתעלמת

גם אני רוצה לדעת ,נראה לי שאנחנו נשארנו בודדים במערכה ואנחנו היחידים שרואים את הסידרה בארץ ,לאף אחד כבר לא איכפת אם יורידו אותה ולא עושים כלום

כולנו רוצים לדעת

אבל כרגע אין לנו כצופים מה לעשות פרט לשלוח מיילים להפקת הסדרה. המאבק מתנהל בנתיבים ובדרכים שכרגע לא נגישות לציבור הרחב. אני יודע שזה מצב מעצבן ואני יודע שההודעה שלי לא מרגיעה אתכם - תאמינו לי, ברגע שהנתיב הספציפי שאני מדבר עליו ייחסם, אנו נקים שוב קול צעקה. כרגע, אנחנו רק צריכים להמתין.

ניני10

New member
מישהו יודע

למה פרקי הסדרה באינטרנט נתקעו על ה-29 למאי...???? מה פה קורה פה...?

ניני10

New member
לאגדה1 האחת ....

ראיתי את ההודעה שלך מלמטה.... תבורכי...תבורכי...תבורכי... האבדה נמצאה!!!! כיפק היי-לאגדה 1 היי היי היי

למעלה