מה קרה למילת המחץ?

Athaclena

New member
מה קרה למילת המחץ?

אני די בטוחה שלא נגמרו האותיות/הנושאים, ואני די בטוחה שהתפספס אחד (או שכרגיל אני לא זוכרת). האחרון היה כלי נשק, נכון? בדקתי הרגע, הוא היה ב-18 ביום חמישי לפני שבוע. ידעתי שמשהו היה חסר! חוץ מזה שאנשים כותבים כאן פחות ולא עונים להודעות וכאלה, אבל אולי זה יעבור לבד... בקיצור, רוג, אם אין היום מילת המחץ אז... אז... אז אתה לא עושה את העבודה שלך כמו שצריך! ואני לא אשאיל לך עוד ספרים!

יהיה היום מילת המחץ ../images/Emo3.gif

ב12 בצהריים פלוס מינוס... ואם את לא תשאילי לי עוד ספרים אז אני... אני... אני... ארררר... אהמ.. אפרוץ בבכי תמרורים

Athaclena

New member
רק בשביל לראות את זה

אני אפסיק להשאיל לך ספרים... נו, סתם. במיוחד אם יהיה מילת המחץ כמובטח. אבל מה היה ביום ראשון?

ביום ראשון????

הייתי עמוס בעבודה ועסוק מעל הראש - ואם תבדקי את הposts שלי מיום ראשון תראי שיש קצת בבוקר וקצת בערב וזהו...

Athaclena

New member
invalid excuse

היית יכול לסנג'ר מישהו... או לפתוח אותו יותר מאוחר או מוקדם.

Athaclena

New member
welease waider gone wogue!

you weminded me of life of Bwian...
and whoevew it is who keeps saying "Pesky wabbit!" (Elmo, perhaps?) So, what happened to youw 'R's? I hope it's not pewmanent...​

noffign pewmanent

don't wowwy... It was Elmew Fudd who says Pesky Wabbit] And twust me on ffis matter - noffing can match what happens sometimes to my THs - ffey turn to double Fs... Fanx fow ffe weminder of Life of Bwian

Athaclena

New member
לא קל לקרוא את זה...

אבל קראתי דברים יותר מוזרים, כמו ספר שחלק ממנו כתוב בצורה פונטית לגמרי. ממש צריך להתרכז כשקוראים את החלקים האלו אבל זה אחלה ספר: Feersum Endjinn של Iain M. Banks (סופר מעניין מאוד שכותב מד"ב בתור Iain M. Banks וספרים רגילים בתור Iain Banks). שם הספר הוא דוגמא לכתיב הפונטי הנ"ל... מצאתי עוד דוגמא של שורה אחת והנה היא לפניכם
This bird; u catch eny distinguishin marx on it? It woz a lammergeier, thas oll I no, but ther cant b oll that meny ov them aroun thi norf-west cornir of thi grate hol ½ a our ago. Lammergeiers r a bit funy theez days, but Il ask aroun.​

טרודי

New member
wascaly wabbit

not pesky wabbit. And you reminded me of "Mawwiage, that bwessed awwangement, that dweam wifin a dweam...."​
די, לא יפה לצחוק על אנשים עם speech impediments

Athaclena

New member
וואלה, איך שכחתי!

זה לא אנחנו צוחקים, זה מונטי פייתון וכאלה... אבל מאיפה הציטוט? אני מתלבטת בין space balls לנסיכה הקסומה וממש לא זוכרת באיזה זה... נראה לי ש-space balls.

הנסיכה הקסומה

כמה שניות לפני שהמפרדינק אומר לו "Skip that part"

Athaclena

New member
או, תודה

דוקא ניסיתי לשאול ידיד אחד היום וגיליתי לתדהמתי שהוא ראה את הנסיכה הקסומה לפני 15 וזה הפחיד אותו. אז הוא לא יכל לענות לי...

למעלה