מה קרה לכם

מה קרה לכם

נכנסתי לפה לפני איזה חודש ומפני שגם אני מחבבת את הסידרה קשרי משפחה נהנתי לקרוא עלייה בפורם אבל שנכנסתי היום וקראתי את ההערות שלכם מלאות במין שנאה כזאת זה ממש היה עצוב אני לא איזה טיפוס שלא יכול להתמודד עם אנשים בעלי אופי עצבני כי אני גם כזאת וגם די צינית מטבעי אבל אם יש לכם בעיות עם המנהלת של הפורם שנמצאת רק יומיים אז זב"שך כי מה אתם רוצים שהיא תעשה ביומיים תהפוך עולמות. למה אתם לא מתנדבים להיות מנהלים גם או לעזור תטילו את כל העבודה עליה ותצפו שיעשו הכל בשבילכם להזכירכם בגיל 17 יש גם בגרויותצ והמון מבחנים אז תגידו תודה שהיא בכלל לקחה על עצמה את הנטל הזה ואם אין לכם משהו מועיל להגיד אל תגידו כלום "סייג לחוכמה שתיקה" ולמי שהתלוננה על חוסר תפקוד המנהלת לפורם יכולים להיות יותר ממנהל/ת אחד/ת אז בבקשה נראה איך את מסתדרת.

שלומית16

New member
חחח לקחת את זה ממה שאני אמרתי

לא סתם בצחוק סבבבה אם לקחת את הרעיון אם לא גם סבבה שאת מחזקת את דברי וגם כמו שאמרתי מקודם תמיד יכולים להיות כמה מנהלים אז מי שרוצה להציג את מועמדתו שיגיד ושלא יתלונן על אחרים נראה אותו עושה את זה!! קל להעביר ביקורת על אחרים!!!

אסיה א

New member
אם.. ../images/Emo20.gif

כולם יודעים שאת מדברת עליי, אז למה לא לומר בפירוש "אסיה..."?!??

שלומית16

New member
כי אני פשוט כתבתי את זה שוב אז

לא שמתי לב אבל אני באמת לא אומרת לך את הדברים האלו כדי לפגוע בך או משהו פשוט תביני שזה לא כל כך פשוט ושאת צריכה לתת לה זמן

שלומית16

New member
אהה את מתכוונת לזה חשבתי מה

שכתבתי מקודם כי היה עוד משהו שכתבתי שפנה אליך סליחה אז טעות שלי לא דיברתי רק עליך אני דיברתי בכלליות כי היו עוד כמה שאמרו את זה אז זה לא רק את

eti Gianecchini

New member
האמת שגם אני לא ממש הבנתי מה יש

נגד אלינור, בכלל מה שהבנתי זה שהיא חדשה ובכלל היא תלמידה כמו כולנו ויש לה חיים משלה וזה שהיא התנדבה לנהל את הפורום הזה, זה יפה מצידה ולדעתי צריך לתת לה זמן להתרגל להיות המנהלת

למעלה