מה קרה לכם????

מה קרה לכם???? ../images/Emo2.gif

כולכם נשפכתם?
שתיתם יותר מדי במשתה?
ומי לעזאזל גמר את כל הבננות שלי????
ואיזה כיף שיש ל
הרבה אמוטיקונים {צודקת אלמרה?} מתאימים

../images/Emo9.gif../images/Emo3.gifת'אמת נטורל הכי טעים ועסיסי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo190.gif../images/Emo6.gifאת רואה מה תחפושת של

סקסית ...כמוך עושה לך ובעצם לכולם.. פשוט יוצאים שדים מהא ר ו ן!! זה כיף ומשעשע אומרים הלואי כל יום פורים...

../images/Emo151.gif../images/Emo88.gifגורילה סקסית ..

מתוודה שזו לי פעם ראשונה שאני פוגשת גורילה סקסית...מעניין אותי מה את לובשת לפורים חחחחחחחחחח....... עוד לא סיימנו לשתות , אבל נשפכים פה די בקלות... עם בננות או בלי..מה זה חשוב העיקר השמחה שמאחורי המסכות חחחחחח לילה טוב סקסית אחת

אז עוד לא יצא לך

לפגוש גורילה סקסית... זה לא אומר שאין כאלו
וחוץ מזה המנהלת אמרה שאני סקסית את מערערת על החלטת המנהלת???
המנהלתתתתת היא אמרה שאני לא סקסית או שזה הוא

../images/Emo13.gif../images/Emo2.gifאניייייי לא מערערת חס וחלילה

לא אומרת שאין סקסית שכמוך פשוט עוד לא פגשתי..והכל בכיף והומור יש אומרים דוקא - וצודקים שלכל אחת יש את הסקסיות שלה.. ולא חשוב עם היא גורילה או סתם קופהה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המשך כיופים של פורים והכל בהומור מיוחד של מלקות כמוני - ודי חדשות במקצוע! ההההההה ((הטון של ההההה כמו פנינה רוזנבלום ההההההה)) מכירה?!

../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gifהההה הההה הההה

נחשי נחשי.......
הההההה ההההה (רוזנבלומי כזה הההה) חחחחחחחחחחחחחחחח

אלמרה

New member
חחח.. אני גמרתי...

לדאבוני לא קניתי בננות והסתבר שמחירן נמוך ביותר בשל שפע התנובה ולכן נתנו אותן מזון לקופים אז אל תשאלי מה גמרתי (או חלילה כמה פעמים) בכל מקרה אני קבלתי סחרחורת מהניקים והצבעים...

../images/Emo153.gifפורים לא נגמר אז איך זה..

שאתה גמרת כבר כמה פעמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא שואלת מה בעצם??!!
ודוקא בננות אני כן אוהבת...

אלמרה

New member
פורים לחוד ובננות לחוד...

אני אוהב בננות אבל אם תבטיחי שלא תצחקי עלי אספר לך איך אני אוכל אותן... בין שתי פרוסות לחם שחור - אבל הוא חייב להיות טרי!

../images/Emo9.gif../images/Emo3.gifלא צוחקת כלל ...מאמינה לך

לכל ביס ...אני יודעת שזה טעים חחחחחחחחח ועכשיו , אתה לא תצחק מבטיח !! זה טעים טעם של ילדות יש לזה..
ולא כדאי לך לצחוק כי ממלקות כמוני כדאי לזוז טיפה הצידה כדי לא לחטוף מן מלקונת חמודה ומתוקה ......

אפשר ואפשר ההה ההה ההה

אבל אני לא מלקה ע ם שוט!! הה ההה ההה חחחחחחחחחח (לא יודעת מה נידבק בי ה - הההה הזה ההה!)חחחחחחחחח

ובנימה נעימה זו של הההה הההה

אומרת המלקה - מלקת שבא לילה טוב פורשת למיטת המלקות...ושוקעת בחלומות חחחחחחחחח על בננות חחחחחחחחחח לילה טוב

למעלה