מה קרה לכולם ב...........

מה קרה לכולם ב...........

מה קרה לכולם בבלוגים האלה חברי כולם עוזבים....... אפשר לקבל הסבר מה שווה הבלוגים ללא כל החברים הוותיקים לא מבינה אותכם ביכלל מה נפל עלכם ....נכון שיש חיים אחרים מחוץ למחשב אבל מי אמר שחייבים לשבת כל היום וכל הלילה אבל לעזוב..... זה לא פייר מה נעשה בלעדכם עכשיו מה יהיה מה יקרה יבואו חדשים אבל זה לא כמו להישאר עם החברים הקבועים אז למי שחוזב לעזוב להוציא זאת מהראש מייד ......... וזאת פקודה

משועמם6

New member
טיפטיפונת לדעתי אז ככה נשמה../images/Emo141.gif

לדעתי יש בעיה בנושא הזה שנקרה התמכרות ולא רק כאן בבלוג אלה בהרבה פורומים וצטים או בלוגים קמונות וכיוצא בזה זה קורה רק לכל אלה שמתמכרים ממש לאינטרנט בכלל יום בהיר אחד כולם בסופו של דבר יאמרו אוףףףףףףף כל החיים שלי נהיו פה שכחתי את החברים שכחתי משפחה זה קורה בסופו של דבר לכל מי שלוקח ברצינות ומתמכר לכל מיני אתרים אפילו שלפעמים גובל בכישוף (תלוי באתר) כל אתר ואתר באינטרנט הכל לגופו של אתר אנשים זו בעיה ידועה פעם ראיתי מחקרים בנושא ועכשיו שחיפשתי את המחקר הזה לא מצאתי וחבל שלא שמרתי בזמנו אנשים במקום להתחיל ולהגיד אני עוזב אני פורש וכל אלה פשוט מאוד תתחילו להגביל עצמכם ביום כן יום לא בהתחלה ולאט לאט לעבור לפעמיים בשבוע של שידור ותאמינו לי שתהנו מהשידור במקום להרגיש את מה שמרגישים עכשיו ואני מציע לכל מי שלא מסוגל לעשות את זה בכוחות עצמו שיגש לכל מיני אמצעי גמילה שיש בנושא הזה ועוד משהו למכורים בפורום פה עם כל האהבה שלי אליכם ואני לא מוציא את עצמי גם אני מכור פה ושם ועוד זקוק להפחתה בימי אינטרנט אני ראיתי בהמון פורומים וצטים שתמיד יש שם מישהו אחד שתיים או שלושה ויותר לפעמים שהם מגזימים והם במן אטרף כזה של ליכתוב להראות ולהיראות ותאמינו לי שאותם אנשים תמיד ראיתי אותם שאומרים בסופו של דבר אני פורש או אני עוזב בגלל נסיעה או אני פורש כי ניתקו לנו את האינטרנט ואני פורש ככה מכל מיני סיבות שלא שייכות בכלל אבל בתוכם הרגישו שמשהו מכניס אותם לדיכאון ואני רוצה גם שכל המבורים פה בבלוגים או בכלל ידעו שאתם ואני אפילו גם שכותבים כל כך הרבה ומראים עצמנו אנו לא רואים או קוראים נכון את המפה בגלל האטף שלנו כמו שכל אלה שקוראים אותנו ואולי יש כאלה שמגיבים ויש גם המון המון אנשים שלא מגיבים ותאמינו לי שהם אומרים שאנחנו חולים ממוכרים וזה היה גם במחקר שקראתי מה שניקרא ...מה שלא רואים משם רואים מכאן... אז אני חושב שכולנו צריכים להגביל את עצמנו בבלוגים פה הצטים ופורומים קומונות וכל מיני לקצת פחות ימים ותאמינו לי שאנחנו נהנה יותר להיות כאן בבלוג של תפוז או בצטים של תפוז כי בסך הכל מי שלא מתמכר נהנה מאוד ויש לו המון המון כייף כאן בבלוגים ואז גם אנשים יהנו ויהיה כייף במקום לפרוש באי חשק מהאינטרנט מקווה שאני לא טועה......אוהב אותכם...אני לא פורש אני מגביל..............זו הסיסמא כדי שנהנה פה
ממשועמם6 על האש

משועמם6

New member
הנה מחקר דומה למה שאמרתי

בשנים האחרונות התפרסמו אינספור מחקרים על מכורים לאינטרנט - "נטהוליקס" קוראים להם. איגוד הבריאות האמריקאי קובע כי שמונה עשר מיליון נשים וגברים מרחבי העולם, המהווים שישה אחוזים מגולשי האינטרנט, מכורים לרשת. בישראל הוערך מספר הגולשים בשנת 2001 במיליון. מכאן שכשישים אלף מהם סבלו מהתמכרות למחשבים ולגלישה באינטרנט ברמות שונות. הורדת מחירי המחשבים והגישה הקלה לרשת גרמו לכך שהבעיה התפשטה לכל הגילאים. אנשי חינוך רבים, בארץ ובעולם, הבחינו אצל בני נוער סימפטומים של עייפות, עיניים אדומות, חוסר עניין בלימודים, ריחוק מחברים וכדומה. בירור העלה שבני נוער אלה מקדישים שעות פנאי רבות למחשבים ואינטרנט, לעיתים עד למצב של התמכרות. בפעילות החקר שלפניכם תוכלו לבחור בין ארבע קבוצות חקר. בפעילות תקראו על הנושא, תלמדו אותו ותציעו דרכי התמודדות עם התופעה. לפני היציאה למסע החקר http://www.2find.co.il/image/?id=201170&q=%E4%FA%EE%EB%F8%E5%FA

למעלה