מה קרה לי

rubber duck

New member
מה קרה לי

ביום ששי בעיצומו של הפאן המדהים שהיה לי בעין יהב ואני מרגיש עצוב
לא מבין למה פשוט עצוב החיוך ירד מפני לכמה שעות מחשבות מחשבות מחשבות אני מרגיש בודד מתגעגע ליפעת ולכל העולם לקח לי זמן ושיחת טלפון עם מישהי מסוימת ופתאום הבנתי משהו אני ברגע של חוסר אהבה עצמית ואז הלכתי לבקר את המראה הקרובה , עמדתי מולה ואמרתי : אני אוהב את עצמי והנה הפלא או בעצם האמת והכיף
הרגשתי אחרת הרגשתי שמח חזרתי לעצמי אתמול במהלך יום התחרויות המאד עמוס שהיה ממש מתיש הרגשתי שאני בכוח אדיר פתאום כשהכל היה לחוץ וקשה כינסתי את צוות השיפוט ופשוט יצאתי בהוראה מסוימת , קדימה חברה עכשיו עושים את זה ככה וככה ופתאום הכל רץ הקצבה היה מדהים ומישום מה גם התחרות נכנסה לאטרף וכיף
וזהו
אוהב אתכם
שרון

גיל גיל

New member
אתה כל כך חיובי

שכל פעם שאני קורא הודעה שלך, בא לי להוציא גרסת כיס שלך!!! אתה יודע? מה דעתך? נפתח איזה סטארט-אפ? נוכל לעשות מיליונים!!! שרון-pocket-version... מי קונה?

לשרון יש עיניים מעניינות

ואולי לא יראו אותן בגירסת כיס, אז חבל למזער אותו. מצד שני הוא איש גדול, ולא נכנס בקלות לכל חור. אז אולי כן.

rubber duck

New member
סטארט אפ ../images/Emo13.gif יאללה קדימה ../images/Emo13.gif

גיללללללללללללל איזה כיף לראותך
באהבה
שרון

שינוי תחבירי

זה כל מה שאתה צריך... כי כשהשאלה מנוסחת כמו שצריך, היא עונה על עצמה. והרי... כתבת "החיוך ירד מפני" ואני אומר, הורדת את החיוך מפנייך. הפסקת לחייך. לא פלא שאתה עצוב :) תחליט לחייך.. ואז תרגיש כמו שמרגיש שרון המחייך. את כותב את זה מאוד כמו משורר .. אבל לחיוך במציאות אין רצון ואין שליטה, זה לשרון שיש .. זה לך.. כי אתה השולט בחיוך.. ובשמחה.

דאקי יקר, כמה נפלא זה כאשר

מצליחים למצוא את המקור לבעיה ולתקן. הרבה יותר קשה לחיות בחוסר וודאות. במיוחד שזה קשור לרגשות הפנימיים. הרבה יותר פשוט כשזה קשור למשל לרכבים. נכון? נראה לי שנהנית בתחרות. מצד שני, זה דבר שאתה מאוד אוהב לעשות, אז ברור שנהנית. אבל.. מי ניצח?:) דרך אגב- אני אוהבת את הלחץ של מבחנים- כאשר נשאר לא הרבה זמן ללמוד ורק אז אני בריכוז הטוב ביותר, כנראה כי המחשבות לא מעופפות בשעות האלה ומתרכזות בלהצליח לסיים בזמן. לפעמים זה גורם לבעיות, אבל זה בהחלט עוזר לי להבין טוב יותר.

למעלה